2011 Ekim Anneleri

un kurabiyeside dun aklıma gldi ama dediğin gibi kekdi,pastaydı.çöekdi derken yenmezse üzülürüm..Salata tariflernzi bekleiommm.sen su canağı anlatsana zeynooo...

hımmm güzel ve kolay..şeklide hoşşş..evde bi tonda patates de var..napsak başka var mı zeyno

un kurabiyeside dun aklıma gldi ama dediğin gibi kekdi,pastaydı.çöekdi derken yenmezse üzülürüm..Salata tariflernzi bekleiommm.sen su canağı anlatsana zeynooo...

bide çiçek salatam var herkes bayılırr görünümde harika oluyorr yüne böle paratatesleri haşlayıp yoğurup tuzla yağla üçe bölüyorum birine kavurduğum havucu birine rendelediğim pancar turşuyu diğerinede ince ince doğradığım dereotu soğan ve maydanoz karışımını ekliyorum kırmızı turuncu ve yeşil renkte üç hamurum oluyo sontra onu yuvarlak kek kalıbına basıyorum servis esnasında tabağa ters çeviriyorum harika bi görünüm oluyoooo nem nem neemmm canım çekti lşimdik bi gün yapıp bloga koyarımmmmm dur bakimm netten resmini bulabilecekmiyimmm haa bu arada kolay çoıksın diye kalıptan streçliyorum kek kalıbını aklında olsun yaparsann

bunun kek kalıbı biraz yayıkmışş

Görüntüsü cok guzel hem diğeri gibi zaman kaybettrmez yani daha pratık öbüründ etek tek yapcna falan.yalnız ''rendelediğim pancar turşuyu '' demişin ya..Şu hazır satılan pancar tursularımı..onlar az tuzlu oluo suya falan tutmıuon dimi

kök pancar turşuları varya top top yok suya tutmuyorum papatesine tuz atmaaa

pancar koymazsan krem turuncu yeşil olur üç katı istersen xservis esnasında bunun da üzerine sarmıaklı yoğurtlu mayonez karışımı döndürüp dereotu koyablirsnn

pancar koymazsan krem turuncu yeşil olur üç katı istersen xservis esnasında bunun da üzerine sarmıaklı yoğurtlu mayonez karışımı döndürüp dereotu koyablirsnn

ben pancarı severim tadınıda..ama herkes sever mı bılemedim.bölede rengı çok gzl.şimdi pancar koymasan olmaz yaww..

ben pancarı severim tadınıda..ama herkes sever mı bılemedim.bölede rengı çok gzl.şimdi pancar koymasan olmaz yaww..

bende evde olmadığı szamann koymuyorumm ama üzerine yoğurt sosunu gezdiriyorum işte sen bilirsinn damak zevkine göre bişiler yap bacımm puff hiçde yazmak hgelmiyo içinmden zorla dürtüyolar sanki tuhafm

bende evde olmadığı szamann koymuyorumm ama üzerine yoğurt sosunu gezdiriyorum işte sen bilirsinn damak zevkine göre bişiler yap bacımm puff hiçde yazmak hgelmiyo içinmden zorla dürtüyolar sanki tuhafm

pöff sana zeyno, yazman gerektgnde yazmıon.hava bozduya ondan böle oldun

zeynep benden uzun yaşayacaksın,
iş arkadaşına ev görmesine gittiğimizde bu salatadan yapmıştı, hatta buton pasta kalıbı şeklinde olanına streç serip öyle yapmıştı, pancar turşusunu o küp şeklinde doğramıştı, çok güzeldi
ben tarif ararken sen siteye koymuşsun bile, hızlı co seni

bende bir ara top şeklinde salatalar yapmıştım,
bir sitede vardı, havuçlu, kırmızı lahanalı, dere otlu,
istersen pancar turşusu yerine kırmızı lahanayı rendenin küçük tarafıyla rendeleyip
koyabilirsin.

bu arada alakasız birşey ekleyeceğim,
face te paylaşıldı bilgilerinize..
DİKKAT !! ÇOK ÖNEMLİ!
''Anayasa ve kanunlara aykırı olarak abonelerden alınan 5 kalem
bedelin tüketicilere geriye dönük iadesine karar verildi. Bu kararla tüketiciler her faturalarında ortalama yüzde 30 civarında fazladan ödenen bedelleri geriye dönük olarak alabileceklerdir''

Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti' tarafından başvurusu haklı bulunan Avukat Muhammet Kadir Karaçelebi için lehine verilen karar emsal niteliğindedir, tüm tüketiciler haklarını kendilerinden tahsil edilen bedeller ile söz konusu bedellere kesinti yapıldığı tarihten bu yana ödenen ücretlerin yasal faizi ile birlikte bu kararı örnek göstererk alabilirler....

Elektrik faturasındaki tüketiciye iade edilmesine karar verilen 5 bedel :
1-kayıp kaçak bedeli,
2-dağıtım bedeli6
3-personel satış hizmet bedeli,
4-personel sayaç okuma bede
5-iletişim sistemleri bedeli

öncelikle bulundugunuz ilçedeki tüketici mahkemelerini veyahut tüketici hakem heyetini arayın nasıl bir dilekçe yazdırılacak öğrenin sonra dilekçe ekine o eski faturalarınızın fotokopisini ekleyin bulundugunuz il veya ilçedeki elektrik idaresine gidip dilekçeyi verin kayda kesinlikle aldırın kesinlikle kaydettirin kaydettirmezseniz işleme girmez.

büyük bir ihtimal red cevabı vereceklerdir red cevabını yazılı olarak aldıktan sonra bir dilekçe daha doldurup tüketici hakem heyetine gideceksiniz

orda dilekçenizi işleme koyup bi süre sonra paranız iade olacaktır

hımmm güzel ve kolay..şeklide hoşşş..evde bi tonda patates de var..napsak başka var mı zeyno

İkisi de çok hoş görünüyor.. Hem kolay hem güzel. Tadı da güzel oluyor bu patates salatalarının...

maralım bnm omuzlarım sorunlu zorlayamıorum,rende,halı silme,aralıksız cam silme falann..çok zorluo..lahanada sert yaa..
kucukken omuzlarım cok cıkarmış şimcik hassaslarrr..

pöff sana zeyno, yazman gerektgnde yazmıon.hava bozduya ondan böle oldun

ne bilm ameliyatta sıktı bayaaaaa uff yarın bu saattlerde çıkıyo olurum belkide

hmm evett bende streçlerim kolay çıksındiye zaten kalıp pıt diye atıyo birde ben rendelediğim zaman böle cam gibi güzel bi renk alıyo küp küp denemedim hiçççç denemek lkazım o zaman kırmızı rengini vermişmiydi salataya

kızz bi aradaa çektiğininz kredilerin dosya masraflarını gerşi alacaksınız demişlerdi burda bi çok arkadaş başvurduu hiç bi cevap alamadılar böle bişi yok diyee geçiştirdiler oysaki tv ler barbarbağırmışlrdıı

yavrukuşş.rahat ol.Allahın izniyle olck bitcek.germe kendini,bak pimpirik olanın işi ters gider.. rahat nefess alan Okka gibi bi burunla gelcen evine..

aynen kırmızı rengini vermişti, sadece pancarı küçük kareler şeklinde görüyorsun,

babam kredi kartı aidatları için başvurmuştu, aldı,
kredi için olumsuz cevap veriyorlar,
benimde kredi için var ama toplam rakamı bilmiyorum, bankadaki arkadaş bana kredi hesap numaralarımla başvurunu yap dedi,
zaten başvuru olduğunda banka toplam rakamı vermek zorunda dedi(form başına banka para tahsil ediyor), ben matbu dilekçe dışında dilekçe vermem gerektiği için daha başvurmadım,

ya bn kart aidatı için basvurmak istedm ama gecmıse yönelik ekstreler gerekmiş, ulaşamadım bi türlü telefon bankacılığıdann..koşturamıom açıkcası..önce bankaya basvuruon, o ztn red edıo:) sonrada o red yazısı ve dilekçeyle bağlı bulunduğun ilçe hakem heyetine verıonn evraklarıı.oda arkadasım almışş.

adam tüketici haklarını su gibi bilio,,bnm param adamın boğazında kalır dıee racon kesıooo

bankalar çok uyanık canım,
şimdi ekstre başına para alıyorlar,
arkadaş dava ettiği zaman onun içinde dava konusu yapacaktı,
sana parayı vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar,

aslında bu dilekçelerde tutar kısmı yerine başka şekilde başvurabilsek olur
mu diye bakmak lazım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…