2011 Ekim Anneleri

Zefey heyecanlı mısın ?
tam da gününü bulmuşsun yani ameliyat olacak günü kıt getirmişsin

canım b13ü 14 ü 15 i boş ne zaman olsun dediler bende 14 ü olsun dedim 14 ü oluncada indirim yaptılar kimse o gün ameliyat olmak istemiyomuş da ayırptır sölemesi :))))))))

canımm heyecandan çok korkuvar acaba nolacakk yüzüm mor çıkınca şiş oluyoya bide efe korkarsanaparım ağlarım ben kesinn bide bebek küçük dahaa iki gece annemle yatacak evde olmayacak bunları düğşünüyorummmm keşke hiç kimseyee haber vermeseydim bide şimdi kaynanam gelcekmiş kalcakmışşş artık sinir harbi yaşarım evde allahtan iki gün kalcakkkk ben anlamıyorum yaa hizmet bekleyen insan hasta yanına neden geliyooo zaman geçseydii biraz üff çok sinirliyim şu andaaaa

arcemek sevil parfümeride indirim var demişti bende gittim ordan a farfüm aldım kocişimeee ameliyata girerken vericem duygusallaşsın iyiceeeee sabah dokuz buçukta burda ol dediler şimdi aradılar tahlil falan yapılıyomuşşş daha sonra 10 dada ameliyata gircmm iştee ibuuu gelgitler içindeyim vazgeçicem galibaa

bide millet kimseye haber vermiyo süpriz yapıyoo bende aileyi ayaağı kaldırdımm çok pişmanımmmm

aydbaaa senn burnunda bişi yok dimiii bu aradaa hamileliktee çok yakışmış sabaa bence sen bi tanbne daha yapp hemennn maşallahhhhhhhh tütütüüt

korkma kız hayırlısıyla giricen hayırlısıyla da çıkıcan inşallah . hiçbir şeyi de dert etme kendine . bi şekilde atlatıcan bu günleri de önemli olan senin ve efe'nin sağlığı gerisi boş.
Şimdiden geçmiş olsun diyeyim de belki giremezsin nete .
Ama sen ne yapar eder bi yolunu bulursun bizi bilgilendirirsin artık.
Çok öpüyorum çokkk geçmiş olsun .

cumartesi günü , eski evimde ki komşumun oğlunun doğumgünü partisi var . 2011 şubat doğumlu erkek . 2 yaşına girdi . Kızımla partiye gidicez . Bizim orada güzel bir cafe restaurant vardı orada yapacak . ne hediye alsam birazdan çıkıp avm ye gideceğim.

saolasın cnmmm

ben kk da bi arkadaşın di
ş buğdayına gitmiştimşu balon evinde satılan pembe kanat taç bilezik tütü etek takımı varya görmüşsündür neydi ben sadece kanadını almıştım ama bir mutlu olsdu bir mutlu oldu çok sevnmişti hmnde giydirmiştii resimler çekilmişlerdi beğenmişti yani öle bişi olabilir belki hem fiyatıda uygunnn

aaaaa erkek demişsin hiç farkına varamadım pardon DDDDD bu aradaa bakalım neler yapacak anlat bize ikinci yaş gününde bizim içinde fikir olurrrrrr bolca resim çek dalgınlığıma bakın yaa bugün hiç çalışmadım zatennn dalgınım

canım benim tabii ki korkacaksın ama bu senin sağlığın için, dalgın olman, sinirli ve gergin olman çok normal ama unutma ameliyata nasıl girersen öyle çıkarmışsın, iyi olacağını düşün, sağlığını düşün, cuma günü çıkacaksın değil mi?, kaynanan sana refakatçı için mi geliyor, neden annende kalmıyorsun, kaynanana hizmet yapmak zorunda kalacaksan eşinle konuş gelmesin,

benim gibisin, herşeyim ulu orta, söylüyorum

Sen lazeri hangi mrkez de kaça yaptırıon ? hangi bölgeleree..kaç seanss ?? Ya bn tırsıodum yaptırmaya ama bgn bi arkadasım daha yaptrckmışş. acaba diye düşünmeye başladım ??

ben nexuss'ta yaptırıyorum,
genital ve koltuk altı 2009 nisan'da 660TL, (16 seans)
tüm bacak, göbek 2010 mart'ta 1600 dü galiba
ama arkadaşlar şu feşmekan, grupon diye sitelerden
bölgesel indirimli olanlara gidiyor,
yani gerek gördüklerinde, istedikleri süre içinde gidiyorlar,
o bana daha cazip geliyor

yok eşim kalacak iki gün izin yazdırmış ama eve kalmaya gelecekmiş şimdii ben yerimden kımıldayamam saolsun kaynanamında heryeri kurcalamak gibi bi huyu var sonrada kızlarıyla konuşuyolar mesela doğum yapmıştım banyoya girmişti abdest alırken bende efeyi besliyodum ama dikişlerimdende eğilip doğrulamıyodum baktım kızına diyokii lavabosuda leşş gibiii ben geldimde cifledim bunlar geliyo aklımaa puffffffffffffffffffff

Sen lazeri hangi mrkez de kaça yaptırıon ? hangi bölgeleree..kaç seanss ?? Ya bn tırsıodum yaptırmaya ama bgn bi arkadasım daha yaptrckmışş. acaba diye düşünmeye başladım ??

ben kpoomple giriyorum aleksanrıde yöntemiyle nişantaşında yeridee

kimse yokluğumu anlamadan alışveriş yaptım rahatladım sanki birazzzzz ohh yaaaaaaaa
mesaj geldi mother carede bugünden başlıyomuş indirim gittim şimdi o bahsettiğim kırmızı şişmee montu aldım 38 e düşmüş 24/36 ay aldım sonra banyo köpüğü
aldım 13 den 6,90 a düşmüş bide eşofman altı 12,90 a düşmüş alttan bilekten soıkmalııı bide lazımlık aldım öle sensörlü falan uğraşamıycam diyeeeeeee mother careden aldım 50 den 25 e düşmüşşşşş temizlemeside pratik yaza bu işte aradan çıkar inşallahhhhh

hı sölemeyi unuttum 1600 tl 4 taksit yaptııı laerde 3 sezns gittim sadeceee

canım kaynananın geleceğini yeni mi öğrendin, daha gelmemişse eşine söyle gelmesin, annende kalırsın sende,
efe seni bandajlı görürse de anne hasta oldu dersin (pedagoglar bu durumda ne der bilemiyorum), sende sinirlenip gerilmezsin

Kılzar sizinde fikirlerinizi alayımm ??

Ben korkuyorum canım yaa.. Herkes yaptırıyor ama ne bileyim, ben cesaret edemiyorum.. Aslında olsa ne rahat ederim. Geçen Evkur'da sir ağda seti satıyorlardı evde kendin yapman için. Kız gösterdi kolaycacık yaptım ama evde uğraşılır mı emin olamadım.

Malesef kayınvalidelerin öyle huyları olabiliyor ama ben hiç takmıyorum.. Sen de takma iki gün kalacakmış nasıl olsa, tıka kulağını, sen kızdıkça gözünde iyice büyür. Nasıl olsa kocan sana hep destek başkalarına takılma.. Benimki de her gelişinde "şu mutfağı bi düzene sokayım" diyor, ben de "bana dağınık mı demek istiyon sen" diyorum gülerek, gülüşüp geçiyoruz.

üffffff yebni öğrendim geçen annemlerdeydik orda annem dediki iyi bak zeynebe nazlıdır benm kızım herşeyi zor atlatı bünyesi zayıf yapanı edeni olmaz oda dadediki annem gelmek istiyo gelirim kalırım ben bakarım dedi ama sonrada dedikli diyo zeynep beni yanına sokmaz beni yanında istemez ben üzülüyorum ama yinede gelip kalıcammmmm bide oğlanda korkuyoo hiç sevmio o evde oluncaa ağlıyoo hepppp bi türlü ısınamadııı az gördüğü içindir belkide yazları köye gidiyolar beş ay yoklar ne biliöm yaaaa eşimi aradım şimdi dedimki gelmek isterse bir hafta sonra gelsin bende kendimi toparlamış olurum oda triplendiii

zefeycimmmmmm geçmiş olsun hiç canını sıkma ameliyatın güzel geçecek benim eşimde oldu ameliyat çok memnun hiçte zorlanmamış sonrasında rahat ol... geçmiş olsun şimdiden

bugün eşimin doğum günü onun için yaptığım pasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…