zefeycimmmmmm geçmiş olsun hiç canını sıkma ameliyatın güzel geçecek benim eşimde oldu ameliyat çok memnun hiçte zorlanmamış sonrasında rahat ol... geçmiş olsun şimdiden
bugün eşimin doğum günü onun için yaptığım pasta
Eki Görüntüle 632136 Eki Görüntüle 632137
Kartopu nerelerde kızlar? Pazartesi ananesinin 40 mevlüdü vardı ama hala dönmedi.. Konuştunuz mu hiç?
zefeycimmmmmm geçmiş olsun hiç canını sıkma ameliyatın güzel geçecek benim eşimde oldu ameliyat çok memnun hiçte zorlanmamış sonrasında rahat ol... geçmiş olsun şimdiden
ay az önce gitmişken migrosada girdim de kalpli pasta taban yapmışlar ben ilk defa gördüm dikkat etmedim demekki ne güzel yapmışşlar düşnmüşler zayaa sendemi ondan aldımm yoksa kalıplamı yaptnn
iyi akşamlar kızlar ben yavaştan arkadaşlarımla öpşüüpp toz olayım çocuklarınızaa iyi bakınnn kendinizedeeeeedu a edin bana
beni unutmayın anacıımmmm
zefeycim ve maral16 cım teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için ilk şeker hamuru denememdi bundan sonra devamı gelir inşallah... maralcım kardeşininde doğum günü kutlu olsun... :119: :119: :119:
zayacım şeker hamurnun rengi ne kırmızımı?gıda boyası mı ekledin ? çok gzl olmuş,ellerine sağlık..
zefey canm allah yardımcın olsun kib.tatlımm.Arıcam seni iinş..
maralım,epilasyon olayını daha geniş bi vaktde soracağım yapanlara...
sevozycim kırmızı şeker hamurundan yaptım
bu arda bende lazer epilasyon yaptırıyorum ama istanbulda değilim tabi şimdilik koltuk altı ve bıyık yatırıyorum ikisine tek seansta 50 lira veriyorum canım
sevozycim kırmızı şeker hamurundan yaptım
bu arda bende lazer epilasyon yaptırıyorum ama istanbulda değilim tabi şimdilik koltuk altı ve bıyık yatırıyorum ikisine tek seansta 50 lira veriyorum canım
ya ben bı tane mavı gıda boyası almıştım.beyaz seker hamuruna katam dedimde..elim masam falan masmavı oldu.rengıde alacalı oldu tutmadı bnde mi hata acaba dıe düşündüm..
teşekür ediyorum melofercim yaptığım her pastayı beğenip beni mutlu ediyorsun... arkadaşlarına haşhaşlıdan yaptınmı? demişsin tahinli yapcam diye bende düşündüm ama daha denemedim aynı hamuru tahinli ve bol cevizli güzel olur....denemek lazım bende hala senin ismini unuttum hani patatesleri rendeleyip yaptığın üstüne etleri kavurduğun onu yapcam ne zamandır aklımdaa güzel tarif
Ben bi de doğal olana engel olunca ter bezleri falan çalışmazsa diye korkuyorum ama doktorlar da öneriyor, ne bileyim sonuçta lazer her şeyde kullanılıyor artık. Bütün ameliyatlar lazerle yapılıyor... Erkek kardeşim kıl dönmesinden 3 kere ameliyat oldu, doktoru o bölgede lazer epilasyon yaptırmasını önerdi.. Kıl çıkmazsa tekrarlamasın diye.ya tırsmıonuz mu,ne bilem allah muhafaza başka bşka hastalıklara kanser falan dıolar.bzm hemşireye sorudum.Allah korusun kemotrreapi aldıgında bu lazer ile epilasyon yapılan noktaların tedaviye cevap vermeyeceğini söylüolarmış,ama net değilmiş.
sevozy ben lazer epilasyonun bu kadar tehlike bişey olduğunu bilmiyordum açıkcası....ama en azından koltuk altını bitiririm
şeker hamurunda eğer eline buyanıyorsa renk bu gıda boyasının fazla katıldığını gösteriyormuş canım... eline renk bulaşmaması lazım... senin dediğin gibi ikisini karıştırıp hiç denemedim ben sanki melofer yapmıştı öle bişey kurabiyeler için emin değilim ama....
Gunaydn arkadaslarim,canlarim.. Birazdan ameliyata girecek olan zeynep iicin Siz ve cevrenizden isteyeblcgnz insanlardan 7ser adet ayetel kursi okumaniz ve okutturmanzdr.ziyaretcilerimizden de rica ediyorumm
zefeycimmmmmm geçmiş olsun hiç canını sıkma ameliyatın güzel geçecek benim eşimde oldu ameliyat çok memnun hiçte zorlanmamış sonrasında rahat ol... Geçmiş olsun şimdiden
pasta cok guzel gorunuyor canım ellerıne saglık bayıldım
iyi akşamlar kızlar ben yavaştan arkadaşlarımla öpşüüpp toz olayım çocuklarınızaa iyi bakınnn kendinizedeeeeedu a edin bana
beni unutmayın anacıımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?