2011 Ekim Anneleri

Kartopu nerelerde kızlar? Pazartesi ananesinin 40 mevlüdü vardı ama hala dönmedi.. Konuştunuz mu hiç?

ayy saolasın canım pastanada bayıldımm bayıldımm ne güzel düşünmüş dizayn etmişsin vallahi helal olsun ellerine sağlıkk

Kartopu nerelerde kızlar? Pazartesi ananesinin 40 mevlüdü vardı ama hala dönmedi.. Konuştunuz mu hiç?

beni aradı dün eşi hastaymış işede gelmedi dahaa

ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, ne güzel yapıyorsun,
hepsinde farklı farklı, bu arada benimde kızkardeşimin doğum günü,
nice yıllar dilerim, güzel bir gün geçirmeni de

ay az önce gitmişken migrosada girdim de kalpli pasta taban yapmışlar ben ilk defa gördüm dikkat etmedim demekki ne güzel yapmışşlar düşnmüşler zayaa sendemi ondan aldımm yoksa kalıplamı yaptnn

iyi akşamlar kızlar ben yavaştan arkadaşlarımla öpşüüpp toz olayım çocuklarınızaa iyi bakınnn kendinizedeeeeedu a edin bana
beni unutmayın anacıımmmm

zefeycim ve maral16 cım teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için ilk şeker hamuru denememdi bundan sonra devamı gelir inşallah... maralcım kardeşininde doğum günü kutlu olsun... :119: :119: :119:

ay az önce gitmişken migrosada girdim de kalpli pasta taban yapmışlar ben ilk defa gördüm dikkat etmedim demekki ne güzel yapmışşlar düşnmüşler zayaa sendemi ondan aldımm yoksa kalıplamı yaptnn

bende pastatabanından yaptım ama kalp şekli hazır değildi ben elimle kalp şekli verdim kalan parçalarla araya bi kat yaptım yani toplam 3 katlı oldu ondan biraz yüksek oldu...

iyi akşamlar kızlar ben yavaştan arkadaşlarımla öpşüüpp toz olayım çocuklarınızaa iyi bakınnn kendinizedeeeeedu a edin bana

Güle güle git Zefey.. Tez vakitte aramızda istiyoruz seni.. Allah'ın izniyle kolaycacık geçer İnşallah ameliyatın ve sonrası..

zefeycim ve maral16 cım teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için ilk şeker hamuru denememdi bundan sonra devamı gelir inşallah... maralcım kardeşininde doğum günü kutlu olsun... :119: :119: :119:

İlk denemende bu kadar pürüzsüz yapmışsın, ilerde neler yaparsın kimbilir.. Ellerine sağlık..

teşekür ediyorum melofercim yaptığım her pastayı beğenip beni mutlu ediyorsun... arkadaşlarına haşhaşlıdan yaptınmı? demişsin tahinli yapcam diye bende düşündüm ama daha denemedim aynı hamuru tahinli ve bol cevizli güzel olur....denemek lazım bende hala senin ismini unuttum hani patatesleri rendeleyip yaptığın üstüne etleri kavurduğun onu yapcam ne zamandır aklımdaa güzel tarif

zayacım şeker hamurnun rengi ne kırmızımı?gıda boyası mı ekledin ? çok gzl olmuş,ellerine sağlık..

zefey canm allah yardımcın olsun kib.tatlımm.Arıcam seni iinş..

maralım,epilasyon olayını daha geniş bi vaktde soracağım yapanlara...

sevozycim kırmızı şeker hamurundan yaptım

bu arda bende lazer epilasyon yaptırıyorum ama istanbulda değilim tabi şimdilik koltuk altı ve bıyık yatırıyorum ikisine tek seansta 50 lira veriyorum canım

bu arda bende lazer epilasyon yaptırıyorum ama istanbulda değilim tabi şimdilik koltuk altı ve bıyık yatırıyorum ikisine tek seansta 50 lira veriyorum canım

ya tırsmıonuz mu,ne bilem allah muhafaza başka bşka hastalıklara kanser falan dıolar.bzm hemşireye sorudum.Allah korusun kemotrreapi aldıgında bu lazer ile epilasyon yapılan noktaların tedaviye cevap vermeyeceğini söylüolarmış,ama net değilmiş.

ya ben bı tane mavı gıda boyası almıştım.beyaz seker hamuruna katam dedimde..elim masam falan masmavı oldu.rengıde alacalı oldu tutmadı bnde mi hata acaba dıe düşündüm..

ya ben bı tane mavı gıda boyası almıştım.beyaz seker hamuruna katam dedimde..elim masam falan masmavı oldu.rengıde alacalı oldu tutmadı bnde mi hata acaba dıe düşündüm..

sevozy ben lazer epilasyonun bu kadar tehlike bişey olduğunu bilmiyordum açıkcası....ama en azından koltuk altını bitiririm

şeker hamurunda eğer eline buyanıyorsa renk bu gıda boyasının fazla katıldığını gösteriyormuş canım... eline renk bulaşmaması lazım... senin dediğin gibi ikisini karıştırıp hiç denemedim ben sanki melofer yapmıştı öle bişey kurabiyeler için emin değilim ama....

24 Şubatta gelecekler canım kahvaltıya.. Şimdiden listemi hazırlıyorum.. Resim paylaşıcam.. Benim yemeğin adı Çökertme kebabı diye geçiyor, görsellerden bak istersen sunumuna..

Ben bi de doğal olana engel olunca ter bezleri falan çalışmazsa diye korkuyorum ama doktorlar da öneriyor, ne bileyim sonuçta lazer her şeyde kullanılıyor artık. Bütün ameliyatlar lazerle yapılıyor... Erkek kardeşim kıl dönmesinden 3 kere ameliyat oldu, doktoru o bölgede lazer epilasyon yaptırmasını önerdi.. Kıl çıkmazsa tekrarlamasın diye.

Evet canım ben beyazla koyu maviyi karıştırıp açık mavi elde etmeye çalıştım, rengi çok açılmadı fakat nişastayla falan açınca onun beyazlığı geçince açık mavi oldu. Bi de benim hamurum azdı öyle bol bol karıştıramadım kıymetinden

Gunaydn arkadaslarim,canlarim.. Birazdan ameliyata girecek olan zeynep iicin Siz ve cevrenizden isteyeblcgnz insanlardan 7ser adet ayetel kursi okumaniz ve okutturmanzdr.ziyaretcilerimizden de rica ediyorumm

Gunaydn arkadaslarim,canlarim.. Birazdan ameliyata girecek olan zeynep iicin Siz ve cevrenizden isteyeblcgnz insanlardan 7ser adet ayetel kursi okumaniz ve okutturmanzdr.ziyaretcilerimizden de rica ediyorumm

merhaba canım ben 7 tane Ayetel Kürsi okudum başta Zeynep ve bütün şifa bekleyen hastalar için ama ben Zeynepin neden ameliyat olacağını bilmiyorum kaçırdım sanırım.inşallah iyi geçer ameliyatı ve bir an önce sağlığına kavuşur dualarım seninle ZEYNEP...

sımdıden gecmıs olsun canım kolayca amelıyatını olup donersın ıns dualarım senınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…