2011 Ekim Anneleri

burun ameliyatı cnm,stres yapıodu birazz

kızlarr, zeynep ameliyatdan cıkmış,iyiyimişşş.Yarın taburcu inş..Kendisi ile görüşemedim eşiydi galiba
Bilgilerinize
kendinde olsaydı eminim size selam gönderirdi

canım ben yaptırıyorum ama halen sağlık açısından ne kadar doğru bilemiyorum,
koltuk altını şimdilik yaptırmıyorum, doğumdan sonra bir kere yaptırdım, sonra süte engel olur diye birde fibrokistim var
onlardan dolayı şimdilik yaptırmıyorum,
ama bir tanesi kullandığın telefondaki kadar radyasyon var demişti (doğru hatırlıyorsam)
ama şunu da söylemek lazım gerçekten çok büyük bir rahatlık, temizlik, arada kalanlar oluyor onları da traş ediyorsun,
ağrıya gelince; ben alecsender olanından yaptırıyorum, bir sızı hissediyorsun, ama ayarını da ona göre yapmaları lazım,
lazer de esmer tenler dezavantaj oluyor, benim bayağı vukuatım var, ayarını fazla yaptıklarında bana göre yanmak, onlara
göre ölü hücrelerin atılması, oluyor, o kısım çok kaşınıyor, sonra kabuklanıp, iz bırakıyor

Gunaydınnnn canlarr,,hava nasılda kapattı yawww.. ya kıldan tüyden arınmaakk tabiki guzelll ama işteesiii varrr:26::26:

herkese günaydınlar...

zefeyden haber varmı umarım iyidir ama 1 geceyi atlattı ya sonrası kolay... haber alan olursa yazsın....

kızlar topik iyice sessizleşti,
hafta sonu neler yaptınız, bebişler nasıl?
muhabbet için konu yaratalım,
bakıp bakıp çıkmayalım,
kartopu ve zefey'den haberi olan var mı?

kızlar topik iyice sessizleşti,
hafta sonu neler yaptınız, bebişler nasıl?
muhabbet için konu yaratalım,
bakıp bakıp çıkmayalım,
kartopu ve zefey'den haberi olan var mı?

kızlarr be h.sonu güne gedecektim ya hani cicek salata tarfi almıştım zeynodann..ya güne gidemedimm..doğrusu gitmek istemedim çok kalabalık olcaklardıı Elifi cok sıkıştırıolarr ben de akşam ev sahibini ziyarete gttmm :)) ii ki gündüz gtmemeişim bnöm salatanın aynısı bzn kuzenn yapmış :)) ayy dedim ii ki gelmemişim.kendisi azcık değişikdir de:)) kıyas mıyas yapar canımı sıkardı:)) ama günden kalanları afiytele yedikk çok guzeldii

zeyno enson eve cıkmışdı az ağrısı vardı ama normal heralde..şuan daha ii olsa gerekk.Kartopuyla tam konuşamadımmm..
H.sonu carreffourdaki lunapark gibi bişey var ya içerde..ona giittikk gün yerine ,,gayte güzeldi ELifin çok hoşuna gitti, uçan salıncaklar oluo ya yüksekde,onlara baktıkça kafama düşecek die ses cıkardıı.pekde gıymetli canı yavruceylanımınnnn...ama eğlendiiii

kızlar merhaba,

bir yığın şey yazmıştım başıma gelenlerle ilgili sistem beni dışarı attı,herhalde yazmamam gereken şeyler vardı neyse sahalara dönüş yaptım.

herkes iyidir umarım,zeynebe ulaşamadım ,amaeliyatı iyi geçmiş okuduğum kadarıyla.

hepinizi öpüyorum

zeynep'i aradım ama konuşamadı,
çok yormak istemedim, kanaması olmuş
doktora gidecekti, dilerim kısa zamanda toparlar
ve yanımıza gelir, allah yardımcın olsun,
bu arada kardeşimde yıllar önce burnundaki eti aldırmıştı,
nefes alması zorlaştığı için, çok zor bir ameliyat geçirmişti
ve insanları anlamıyorum abla demişti, burunlarını düzeltmek
için üstüne nasıl para veriyorlar demişti, zorunlu olmasa onu
bile yaptırmayacaktı, halamın kızı da ameliyat olmuştu, onun ki
biraz daha iyi geçmişti, zeynep dilerim sen 2. grupta iyi olan gruptasındır.

günaydın bayanlar,
güzel bir gün geçirmek dileğiyle,
istanbul aydınlık ama forum çok sessiz,
şenlik gerekiyor, biraz renk katalım,
eksik olanların yerini hissettirmeyelim ki
yoklukları anlaşılmasın,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…