merhaba canım ben 7 tane Ayetel Kürsi okudum başta Zeynep ve bütün şifa bekleyen hastalar için ama ben Zeynepin neden ameliyat olacağını bilmiyorum kaçırdım sanırım.inşallah iyi geçer ameliyatı ve bir an önce sağlığına kavuşur dualarım seninle ZEYNEP...
ya tırsmıonuz mu,ne bilem allah muhafaza başka bşka hastalıklara kanser falan dıolar.bzm hemşireye sorudum.Allah korusun kemotrreapi aldıgında bu lazer ile epilasyon yapılan noktaların tedaviye cevap vermeyeceğini söylüolarmış,ama net değilmiş.
canım ben yaptırıyorum ama halen sağlık açısından ne kadar doğru bilemiyorum,
koltuk altını şimdilik yaptırmıyorum, doğumdan sonra bir kere yaptırdım, sonra süte engel olur diye birde fibrokistim var
onlardan dolayı şimdilik yaptırmıyorum,
ama bir tanesi kullandığın telefondaki kadar radyasyon var demişti (doğru hatırlıyorsam)
ama şunu da söylemek lazım gerçekten çok büyük bir rahatlık, temizlik, arada kalanlar oluyor onları da traş ediyorsun,
ağrıya gelince; ben alecsender olanından yaptırıyorum, bir sızı hissediyorsun, ama ayarını da ona göre yapmaları lazım,
lazer de esmer tenler dezavantaj oluyor, benim bayağı vukuatım var, ayarını fazla yaptıklarında bana göre yanmak, onlara
göre ölü hücrelerin atılması, oluyor, o kısım çok kaşınıyor, sonra kabuklanıp, iz bırakıyor
herkese günaydınlar...
zefeyden haber varmı umarım iyidir ama 1 geceyi atlattı ya sonrası kolay... haber alan olursa yazsın....
iyice sessizleştik,
şimdiden güzel bir hafta sonu diliyorum,
kendinize iyi bakın anacııııımmm
Günaydın arkadaşlar! İyi bir hafta diliyorum hepimize...
kızlar topik iyice sessizleşti,
hafta sonu neler yaptınız, bebişler nasıl?
muhabbet için konu yaratalım,
bakıp bakıp çıkmayalım,
kartopu ve zefey'den haberi olan var mı?
kızlarr be h.sonu güne gedecektim ya hani cicek salata tarfi almıştım zeynodann..ya güne gidemedimm..doğrusu gitmek istemedim çok kalabalık olcaklardıı Elifi cok sıkıştırıolarr ben de akşam ev sahibini ziyarete gttmm :)) ii ki gündüz gtmemeişim bnöm salatanın aynısı bzn kuzenn yapmış :)) ayy dedim ii ki gelmemişim.kendisi azcık değişikdir de:)) kıyas mıyas yapar canımı sıkardı:)) ama günden kalanları afiytele yedikk çok guzeldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?