- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
selam güzel anneler nasılsınız?bugün bebişimle buluştuk.yavrum kıpır kıpırdı.ense kalınlığımızda normalmiş boyu da normalmiş.başla popo arasındaki uzunluğu6,41 cm toplam uzunluğu 10cm miş.ya çok mutlu oldum kan ve idrar tahlilideverdik yarın sonuçları alıcam inş onlarında sonuçları iyidir.buda bbuda bebişimin resmi benim göbüş daha yok ama bebişimi ekliyeyim dedim
Eki Görüntüle 160836
Maş. ne kadanda belli yarabbim ya.Allahım sen nelere kadirsin. Canım Allah nice günlerinide görmeyi nasib etsinnnn
selam kızlar
bugün ilk hamiş cicilerimi aldım
kotlarım artık sıkmaya başlamıştı beli lastikli hamile kotu aldım , bide yazlık hamile bluzu.
göbeğinde bebiş var bi elinde emzik bi elinde biberon, pespembe :)))
ctesi doktora gidicez bakalım ne dicek doktor teyzemiz.
bende aldım aynı bluzdan :) çok tatlı ama ya... 2 tane pantalon 1 tane de eşofman aldım hem pantalonlar çok indirimdeydi biri 12 diğeri 14 tl pek mutlu oldum zaten hemile kalmadan göbişim vardı şimdi iyice belli oluyor az sıkan pantalonlarım olmuyor normaller de sıkıyor giymek istemiyrum korkuyorum. bayadır nete elim deyip girememiştim misafirim vardı hep hayıflanıyordum benim göbişim erken büyüdü diye ama bakıyorumda sizlerinde büyümüş çok mutlu oldum haftaya kontorle gitçez inşallah hepimizin herşeyi yolundadır
slm arkadaşlar.bu aralar giremedim.11+5 oldum.galiba artık tiksinmelerim azalıyor.bu yüzden çok mutluyum.artık mutfağa girip öğürüp böğürmeden yemek yapabiliyorum.ayy ne zor dönemdi.aç kalmıştım resmen.ilkinde hiç böyle olmamıştım.benim gibi olanlar sabredin az kalmıştır sizinde bu haftalarda siz de rahatlarsınız inşallah.bu arada kocişte çok sevindi.akşam gelince ne yesem diye düşünmekten kurtuluyo diye
bende aldım aynı bluzdan :) çok tatlı ama ya... 2 tane pantalon 1 tane de eşofman aldım hem pantalonlar çok indirimdeydi biri 12 diğeri 14 tl pek mutlu oldum zaten hemile kalmadan göbişim vardı şimdi iyice belli oluyor az sıkan pantalonlarım olmuyor normaller de sıkıyor giymek istemiyrum korkuyorum. bayadır nete elim deyip girememiştim misafirim vardı hep hayıflanıyordum benim göbişim erken büyüdü diye ama bakıyorumda sizlerinde büyümüş çok mutlu oldum haftaya kontorle gitçez inşallah hepimizin herşeyi yolundadır
tüh yaaa sabahın ilk mesajını ben atıcaktım
günaydın 2011 in en güzel anneleriiiiiii
Bu gün kendimi çok halsiz hissediyorum.Sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var
aaaah evde olsam sıcacık yatağıma girsem mışıl mışıl uyusam
ben baktım LCW ye ama hiç güzel pantolon kalmamıştı
İst da oturan annecikler hangi LCW ye bakıosunuz
Bu gün kendimi çok halsiz hissediyorum.Sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var
aaaah evde olsam sıcacık yatağıma girsem mışıl mışıl uyusam
herkeze gunaydın aynen bugun bende oylerım hıc halım yok evıme gıdıp yatmak ıstıyorum ısyerınde resmen gozelrım kapanıyo bu uyku halı hıc gıtmıyo benden aksam erkenden yatıyorum sabah zorla kalkıp ıse gelıyorum
bende şişlidekine baktımda lc yee orda hep büyük beden pantolonlar vardııı bize göre kibar bişiler yoktuuuuu adam gibi hep büyükkk 11,99 du hattaa badylerde ben anca yatarken giyerim o önünde bebekli olanları işyerinde olmazzz :))):13:
evet ya hani bende minik bi kadın değilim bebekten önce 42 giyiyodum ama
bendenler hep 46-48
GEBE ye gidip 2 pantolona kıyacağız paraya heralde
çalışınca olmuyor bebekli vs li t-shirt :)
ev için alırız napalım
lcw ye bakın kızlar..hem ucuz hem güzel şeyler var
Anadolu yakasında Kozyatağı Carrefourun yanında vüyük bir LCW var, orda bayaa ürün oluyormuş. Benim yarın oraya gidesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?