evet ya hani bende minik bi kadın değilim bebekten önce 42 giyiyodum ama
bendenler hep 46-48
GEBE ye gidip 2 pantolona kıyacağız paraya heralde
çalışınca olmuyor bebekli vs li t-shirt :)
ev için alırız napalım
ben forum ıstanbuşdan aldım. Askıda hıc guzel gorunmeyen bır pantolonu denettı bana esım uzeeımde cok guzel durdu. Bluzlaa beraber hele cok sırın oldu hakkaten. Ben ofistede giycem valla bebekli bluzumu. Herkesde giyiyo zaten :)
anammmmmmmmmmmmmmmmmm,
olleyyyy
tüp tutmuş senindeeeeeeeeeeee
ay nasıl sevindim anlatamam tatlım yaaaaaaaaaaa
tuttu şükür ama 3 hafta kanmadan yattım evde....hala sevinemedik tam tamına ama allahın verdiğine şükür bacım
şükür tabi ya kuzum
Allah'a şükür bizimle mucizeler :)
hamdolsun....inşallah sonuna kadar bizimle kalsınlar
inşallahhh :)
ben geçen hafta gördüm ilk
bu hafta da dr a gidesim var bakiim diye :)
görmemiş diyo annem bana :)
ama anlarsın sen beni
kızım hergün gidesin var....bu arada seni tebrik edemedim ben....şükür seninde tutmuş...gözünüz aydın
günaydın arkadaşlar. ben de bitkin, halsiz başladım güne. tansiyonum düşüyor sanırım. tuzlu ayran yapıp içtim az önce, iyi geldi şimdi.
günaydın arkadaşlar. ben de bitkin, halsiz başladım güne. tansiyonum düşüyor sanırım. tuzlu ayran yapıp içtim az önce, iyi geldi şimdi.
merhaba kızlar :80: 2 gündür devam eden bir baş ağrım vardı tansiyonum düşüktü bu gün yok çok şükür.. ama hamilelikte baş ağrısı olabilirmiş sanırım.. sabah ayakkabılarımı giydim evden çıktım eşim kemerini takmayı unutmuşbana dediki hadi sen gençsin bende yine artistlik yaptım ayakkabımın tekini çıkardım diğerini çıkarmaya üşendim tek ayak üstünde yatak odasına kadar zıplayarak gittim bunun ne kadar yanlış olsuğunu şimdi anlıyorum kasıklarımın ağrısından ..
merhaba kızlar :80: 2 gündür devam eden bir baş ağrım vardı tansiyonum düşüktü bu gün yok çok şükür.. ama hamilelikte baş ağrısı olabilirmiş sanırım.. sabah ayakkabılarımı giydim evden çıktım eşim kemerini takmayı unutmuşbana dediki hadi sen gençsin bende yine artistlik yaptım ayakkabımın tekini çıkardım diğerini çıkarmaya üşendim tek ayak üstünde yatak odasına kadar zıplayarak gittim bunun ne kadar yanlış olsuğunu şimdi anlıyorum kasıklarımın ağrısından ..
Ben de sabahları yataktan halsiz kalkıyorum, normalde hiç zeytin koymazdım ağzıma ama son 1 haftadır çok hoşuma gidiyor, iyi de geliyor. Tansiyonumu yükseltiyor herhalde kahvalatılarda yiyebilirsin sen de şeker
ay benim canım arkadaşımmmbebeğide annesine naz yaparmış severim ben sizi
aa ben çok severim zeytini. evde kahvaltı yapabildiğim zamanlarda yerim mutlaka. tuzlu oluşu bana da iyi geliyor. kız kardeşim hamileyken içi kırmızı biber dolgulu yeşil zeytini haftada 1 kilo yerdi bu arada :) ekşiye doyamazdı, limon sıkardı ağzına :) normal bir aile değiliz sanırım. bakalım bende neler olacak...
Kızlar benim göğüslerim baya büyüdüler. Göğüsleri büyüyen arkadaşlar sütyen numarası büyük sütyenlermi takmaya başladınız? ben normal sütyenlerimi giyiyordum iyice büyümesinler die, sanırım yanlış yapıyormuşum çok fena iz yapmış çünkü :44:
kızlar benim göğüslerim baya büyüdüler. Göğüsleri büyüyen arkadaşlar sütyen numarası büyük sütyenlermi takmaya başladınız? Ben normal sütyenlerimi giyiyordum iyice büyümesinler die, sanırım yanlış yapıyormuşum çok fena iz yapmış çünkü :44:
göğüslerim yakında göbeğime yapışcak birde tümör sorunum var baya ağrı yapıyor penye südyenler mi alsak acaba
evet canım benimde göğüslerim büyüdü.bende de izyapıyordu o yüzden yeni sütyen aldım yapcak bişey yok yakında sağılacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?