2011 Ekim Anneleri

gebede pahalı ama napakk bacıımmm alıciizzz :)))

kıss bizim kamu yaa olmazzzzz özel sektör olsayydııı giyerdim cicili biciliiiii:13:

anammmmmmmmmmmmmmmmmm,
olleyyyy
tüp tutmuş senindeeeeeeeeeeee
ay nasıl sevindim anlatamam tatlım yaaaaaaaaaaa

tuttu şükür ama 3 hafta kanmadan yattım evde....hala sevinemedik tam tamına ama allahın verdiğine şükür bacım

günaydın arkadaşlar. ben de bitkin, halsiz başladım güne. tansiyonum düşüyor sanırım. tuzlu ayran yapıp içtim az önce, iyi geldi şimdi.

inşallahhh :)
ben geçen hafta gördüm ilk
bu hafta da dr a gidesim var bakiim diye :)
görmemiş diyo annem bana :)
ama anlarsın sen beni

kızım hergün gidesin var....bu arada seni tebrik edemedim ben....şükür seninde tutmuş...gözünüz aydın

merhaba kızlar :80: 2 gündür devam eden bir baş ağrım vardı tansiyonum düşüktü bu gün yok çok şükür.. ama hamilelikte baş ağrısı olabilirmiş sanırım.. sabah ayakkabılarımı giydim evden çıktım eşim kemerini takmayı unutmuş bana dediki hadi sen gençsin bende yine artistlik yaptım ayakkabımın tekini çıkardım diğerini çıkarmaya üşendim tek ayak üstünde yatak odasına kadar zıplayarak gittim bunun ne kadar yanlış olsuğunu şimdi anlıyorum kasıklarımın ağrısından ..

günaydın arkadaşlar. ben de bitkin, halsiz başladım güne. tansiyonum düşüyor sanırım. tuzlu ayran yapıp içtim az önce, iyi geldi şimdi.

Ben de sabahları yataktan halsiz kalkıyorum, normalde hiç zeytin koymazdım ağzıma ama son 1 haftadır çok hoşuma gidiyor, iyi de geliyor. Tansiyonumu yükseltiyor herhalde kahvalatılarda yiyebilirsin sen de şeker

neyse şekerim takma kafana, o kadarcık hareketten birşey olmaz.. Ama bir daha da dikkat et tabii

Ayy canım neden öyle bişey yaptın ...neyse bundan sonra dikkat et inş.

Kızlar benim göğüslerim baya büyüdüler. Göğüsleri büyüyen arkadaşlar sütyen numarası büyük sütyenlermi takmaya başladınız? ben normal sütyenlerimi giyiyordum iyice büyümesinler die, sanırım yanlış yapıyormuşum çok fena iz yapmış çünkü :44:

Ben de sabahları yataktan halsiz kalkıyorum, normalde hiç zeytin koymazdım ağzıma ama son 1 haftadır çok hoşuma gidiyor, iyi de geliyor. Tansiyonumu yükseltiyor herhalde kahvalatılarda yiyebilirsin sen de şeker

aa ben çok severim zeytini. evde kahvaltı yapabildiğim zamanlarda yerim mutlaka. tuzlu oluşu bana da iyi geliyor. kız kardeşim hamileyken içi kırmızı biber dolgulu yeşil zeytini haftada 1 kilo yerdi bu arada :) ekşiye doyamazdı, limon sıkardı ağzına :) normal bir aile değiliz sanırım. bakalım bende neler olacak...

ay benim canım arkadaşımmm bebeğide annesine naz yaparmış severim ben sizi

ayy başşlıycam onun nazına amaa. bi gelsin ona nazı göstericem ben yaşam kalitem düştü bee. iki gündür iyiyim diye seviniyordum, bugün yine çöktüm. bütün enerjim çekildi yine. neyse canım iyi olsun, sağlıklı büyüsün de ne yaparsa yapsın canı sağ olsun. biz de sizi severiz ayy annesine artstlik yaptırmış ama geçti o günler leyyna hanıım dikkat et kendine.

Maşallah kardeşine Aslında gayet normalisiniz çünkü hamilelerin büyük çoğunluğu limon yada tuzlu şeyler istiyormuş. Gerçi 1 kilo biraz fala ama Muhtemelen çok fazla çekiodu canı. Abur cubus yemesindense bu daha iyi tabi. Ben normalde tatlıya bayılırım şimdi tuzlu şeyler çok hoşuma gidiyor.

göğüslerim yakında göbeğime yapışcak birde tümör sorunum var baya ağrı yapıyor penye südyenler mi alsak acaba

evet canım benimde göğüslerim büyüdü.bende de izyapıyordu o yüzden yeni sütyen aldım yapcak bişey yok yakında sağılacağız

göğüslerim yakında göbeğime yapışcak birde tümör sorunum var baya ağrı yapıyor penye südyenler mi alsak acaba

Valla bu gidişle alıcam. almak sorun değilde iyice büyümesinler

evet canım benimde göğüslerim büyüdü.bende de izyapıyordu o yüzden yeni sütyen aldım yapcak bişey yok yakında sağılacağız

Ben hayatımda hiç penye giyemedim. Hafif süngerli, destekli olanlardan kullanıyorum. ahahaha 100 numarasını düşünemiyorum onların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…