2011 Ekim Anneleri

Kesinlikle 6 da yatırma..Gece iice sarkar uykusu kız.kendinden pay biç..sen yatsan o saatde senınde uykun sarkar..9 gibi yatsa bidaha kalkmaasalar sabaha kdar..ne guzel olurduuu
kızz çılgın mısnız ayoll.öle sofranın resmi çekilmez mii

maralım h.sonu tahinli kurabiye tarfı bulduydum netden ama unkurabiyesinden dahada şeyy oldu ,,erıyıp gttı ağzımdan.helva gibi seninkinin tarifi versene...aslında ben böle tarcınlı,karanfil kokulu kurabyiyeler oluo yaa ıncecik yemiştim bı kere bayılıom onlara sanırım zencefild evar..onun tarifini aradım bişeyler buldum ama bılemedım yanısı mı??

hangi siteden aldığımı hatırlamıyorum, unutmazsam yarın tarifi getirir bilgilendiririm,
benimkisi biraz büyük oldu,tarifte şeklini kendin ver demişti, ceviz büyüklüğünde yaptım, un kurabiyesi gibi dağılıyordu,
bir daha yaptığımda küçük yapacağım, ağzında büyüyüp duruyor gibi, ama tadı çok güzeldi,

Öyle oldu canım çok şükür.. Sizin sofrada da baya güzel şeyler varmış, ben de yapıyorum tahinli kurabiye çok lezzetli oluyor ama yerken ağzına sıvanıyor, konuşamıyorsun...

Doğru söylüyosun canım, o yüzden zaten yatırmaya cesaret edemedim hiç o saatte.. Ahh dediğin bi olsa.. İnanmıycaksın haftaya 3 günlük seyahatim var ve Mert'in gece uyanmaları yüzünden gece yatmaya İzmir'den eve gelcem sabah da kalkıp Adana'ya gidicem.. İmkanı yok bensiz uyumuyor dana, kıyıp bırakıp gidemiyorum.

He valla yaa, çekmemiş koca bey, çok da şık bi sofra olduydu böyle kahvaltılıkları süslü süslü koyduydum.. Biraz hamurişi ağırlıklı oldu ama güzel oldu, israf olmadı pek, genelde yendi.

Ben damlaçikolata diye bir siteden aldım... güzel bir tarif.

açık gri, koşuşturmalı bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar,
servisi göz göre göre kaçırdım, telefonum kartviziti tanımadığından
arkadaşı arayamadım, koştum, taksiye bindim, e-5 bağlantı kısmında
servisi durdurabildim, işe geldiğimizde ancak kalp ritmim normale dönmüştü

bugün sinemaya gidiyoruz, hakkımızla, şansımızla kazandığımız biletler var,
dünden plan yapmıştık, havaya aldırmazsak bugün gideceğiz, sinemaya gitmeyeli
13-14 ay olmuştur, galiba 5-6 aylık hamileyken gitmiştim ve sırt ağrısından zor durmuştum

merhaba kızlarrr azcık kahvaltı yaptım arkadas azbekle; beyne doyum sinyali ulaşır dedi,, emmeee ulaşann bişeycikkk yok yaa ( acmıyım neee.. bu ara başladım yıne akşam yememelerine ya etkilio tabii,sabahları gözüm dönüo resmn

ay cnm ya iiki hatırlattn bnmde biletler vardı,eşimle konuşamda ok derse, şu kelebeğin rüyasına,mutlu bir aile mydı neydi ona da gtmk istıom..

ay cnm ya iiki hatırlattn bnmde biletler vardı,eşimle konuşamda ok derse, şu kelebeğin rüyasına,mutlu bir aile mydı neydi ona da gtmk istıom..

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, çocukluk dönemi aşı takvimine su çiçeğinin de eklenmesiyle aşısı yapılan hastalık sayısının 13'e yükseldiği belirtildi.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, çocukluk dönemi aşı takvimine su çiçeğinin de eklenmesiyle aşısı yapılan hastalık sayısının 13'e yükseldiği belirtildi.

ne güzel,iyi olmuş valla. yaptırmayan arkadaşlar ellerini çabuk tutsun,yaptırsınlar biran önce. inşallah 2011 doğumlu bebeleri kapsıyordur aşı.

lililililiiiiiiii nerdesinizzz ziyaretcilşer vee beyynnn burdayıızz
kendim iyi hissetemeye başladığımdannn dün efeyi annemde uyuttumm eve çıktımm eve hırsız girmiş gibi birbirinde birdee pislendi gelen giden kusan ayılan bayılannn neyseeee girdim perdelere camlaraa aynalaraaa bi salonumlan mutfağım kaldıı saonun camları gümşlükler mutfağın camı dolaplarrrr puff eper işte varmış dhaada neysem yavaş yavaşş yapiciymm artıkkkkkk sizler napıosunuzuzzzz 11 martta işe başlıyciymmm o zamana kadar evi temize çıkarırım elbette

bu aradaa cepten rahat okuyorum aama sizi yazarken bin türlü yere bağlanıyo zıbıtıyo tel ondan yazamıyorum laptopu açıncada efe ağlıyoo almak için ondan yazamıyorum canlar ama sizi ziyaretci gibi takip etmewnin keyfide bir başkaymış kızlar :)))) iki gündürr bende paranoya başladııı sevozy feshaneye gittimi acabaa maral tahinli kurabiyenin tarifini paylaştımıı kartopuu maşukiyenin neresine gittiiii arcemeğin işi oturdumu zayaa neyyrrdee bisiler yazdımı diye birileriii dürtüpp duruyooo yazamasada insan merakla okuyoo köşee yazısıı gibiiiii arkası yarın gibi çok heyecanlıı ziyaretci bacılarımızaa kızmamak gerekkkkkk yanii

biz bu su çiçeeeii aşısınıı 3 ayda kaybetmişizzzz kaderee bakınn ne kadarr saçmaaaaaaaaaaaaa

Merhaba kızlarrr, nasılsınız bakalım. Ben de iyi diyelim iyi olsun. Yerim belli olacak gibi. Eğer şimdi olduğum yerde kalırsam rahat edecem. BEnim için dua edin bakalım:)

Ben de senin gibiyim bacım, okuyorum ama yazamıyorm, cepten yazmak çok zor oluyo, evden de giremiyorum, cemrem bırakmıyo. Ama aklım da hep burda kalıyooo

Ben de senin gibiyim bacım, okuyorum ama yazamıyorm, cepten yazmak çok zor oluyo, evden de giremiyorum, cemrem bırakmıyo. Ama aklım da hep burda kalıyooo

hayırlısı olsun cnm.zaten evde yoruluoz bari işimiz rahat olsun.ama arada yaz.ekşili dolma resmi koy ne bilem:)) yaz bişeyler...yazın bişyler yaaa.canım sıkılıo artık

hayırlısı olsun cnm.zaten evde yoruluoz bari işimiz rahat olsun.ama arada yaz.ekşili dolma resmi koy ne bilem:)) yaz bişeyler...yazın bişyler yaaa.canım sıkılıo artık

ahahahha sevozyy psikoğata bağlanncak birazdnnn accukkk dayaan 11 martta az kalldıı

zeynepciğim iyi olmana çok sevindim canım,ama iyiyim diyede hemen kendini yorma,bırak biraz dağınık kalsın ortalık sonuçta senden kıymetli değil hiçbirşey

saolasın canımdaa içimm almıyooooooo evde bi koku var bi koku varr diyoruuuuumm kaç gündürrrrr eşime diyorum yok bişi diyip beni yatırıyoo dünnn en çokta onu bulmak için giriştimmmm oysaki salondaki koltğun arkasına portakal atmışlar o küflenmişte kokuyoo böööööögggggggggggggggggggg görümcemin cocuyla efee portakallara goll yapıolardı ben yatıyokennn salonda ve kimse bunaa durr da demediii artık siz düşünün evin halinide şimdii iyii cillop gibi yaptımm altını üstünüüüüüüü ohhhhh miiiiiiiiiiissssssssssssss temizlikk ferahhhlıkk gibisi yokkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…