Zefeyy arcemek hoşgeldiniz .
Zefeyy çok geçmiş olsun canım oğluşunla birlikte hemencecik iyileşin inşallah.
Arcemek kız sen nerelerdesin işe bi başladın yok oldun yerini buldun mu bari ?
Maral bizim kız da bi keyifsiz , uykusuz bir gece geçirdim.
Kartopu burak da iyidir inşallah .
Sevozy fındığın ne yapar ?
Kızlarrr, meraba ben geldim. Ya beni ne çabuk unuttunuz, ne arayan var ne soran. Adım bile geçmiyor artık
Gunaydin kizlar
Gunaydin kizlar
kızlar nasılsınız?, kuzularınız nasıl?
arcemek kuleleri nereden aldınız?,
cemre'de çok seviyor böyle üst üste yerleştirmeyi,
bu arada maşallah cemre'ye azimle hepsini üst üste
yerleştirmiş, boyunu geçmiş, parmaklarını kaldırıyor mu?
maralım h.sonu cokguzeldi hava yaa.içimm kıpı kıpırdı.Cmt fesaneye gttk, kalabalık ama guzel yöresel ne bulursam ikramlıklardan tıkdım Fındık kızımın ağzına :) pazarda hava daha guzeldiii park sefası yptkkk :) Özlemişiz baharıı yaaa,ÇARSAMBAYA KADAR sanırım hava böe olcakkk..
güzel bir hafta sonu geçirmeniz çok güzel,
havalar ısındıkça, güzel oldukça insan kıpır kıpır oluyor
ve vaktini çocukla geçirmek istiyor, c.tesi günü annemlerin
43. yıldönümlerini kutlamak için hazırlık yaptık, cemre bir ara
dışarıya çıktı, babaanneye gitti, biraz dışarıda top oynayan abilerin
topunu atmaya çalışmış, yoğun bir gündü, c.tesi gecesi cemre topu
topu 15 dk uyumuştur, sürekli ağladı, emdi durdu, babası da ağlama
sesine dayanamadı kalktı, evin içinde odalarda dolandık durduk, neren
ağrıyor kızım dedikçe ağladı durdu, sonra bebeklerini, hayvanlarını verdik
onlarla oynamaya başladı, sonrasında ağlama yerini gülmeye bıraktı,
saat 6.30 civarında yatmıştı, artık dişlerden mi, çok karıştırdı o yüzden mi,
kakasını yapmamıştı o yüzden mi bilemedik, pazar günü saat 15.30 gibi
dışarıya çıktık, arabasıyla ş.evler'e kadar gittik, kendime koton'dan pantolon
aldım, 2 saatte olsa dışarıda hava aldı kızım, allah'tan gece daha iyiydi, kalkıp
durmadı, c.tesi niye öyle davrandı bilemedim,
gecmiş olsn cnm dişdir sanırım..bende tesedüfen gördüm fındığımın alt cenesinde köpek dişlerinin yanındaki sağlısollu 2 diş çıkmış.Ama damak resmen yarmış hep etrefı kanlı gibiydi cnm bnm gecen hafta ondan uyumadı demek kii..Normalde agızını açmıodu am abu sefer acdıı.Ama üstceneyi göremedimm.acaba orda ne var ne yokkk
benim kıza ağzını aç dediğimde açardı bende dişlerine bakardım,
2 gündür ağzını açmıyor, ben de baş aşağı oyun oynamaya çalışıp
ağzına bakmaya çalışıyorum, dün de yemek yedirirken bakmaya çalıştım,
alt dişler görünüyor, üst sol biraz görünüyor ama sağ nokta gibi gördüm,
köpek dişleri de bayağı belirgin, hatta sanki ucu beyaz görünüyor
Diş sıkıntısı çok zor, biz atlattık darısı sizin başınıza. Resmen bir parça et sallanıyordu dişinin kenarında, nasıl yarıp çıktığı ordan belli.
Bizimki de gece çok sık uyanıyor, bugün abartısız 10 kere falan kalktı.. Niye deliksiz uyuyamıyor bu çocuk.. Ne yapsam ne etsem bilemedim, gündüz de sadece 1 saat uyuyor artık..
cnm elifimde öle bılıon.hiç düzenli bi uyku olmadı..diş ayrı bi olay .bzmde gunduz cok uyuma derdi vardı.annemler bzdeyken annem düzenli olarak sabah 9 da kaldırodu,öğlen 2 gibi ytrp 1 saat uyutup kaldırıodu..GECE BAYA DÜZENE GİRDİ.Bu düzeni devam ederse ii gibi.ama bi bahane oluo kalkmalarınaa,, uykusu kaçıo elifinde bazen, bı kalkıo yeminle 2 saat uyumuo,uyuyamıyoo daha doğrusu yavrumm.Ya susuo ya ağlıo ya emmek istıo ya sallamak..Sen sallamadan uyutuyodunn dimi meloşş..bnm ki hala sallamak ıstıooo.Bu yüzden yatak bile alamıom elife,hep salla istıooo...
Yok canım sallanmaya alışmadı Mert.. Emme ihtiyacı duyuyor ve uyanıyor, biraz emiyor sonra dalıyor ama bu sabaha kadar sürekli tekrar ediyor. Boynum sırtım ağrıyor yamuk yumuk oturmaktan.. Aynen canım gündüz 2 gibi uyuyunca bizimkinin uykusu da daha iyiydi ama gündüzler uzamaya başlayınca saat 6-7 gibi bi daha yatmak istiyor, yatırmıyorum sonra da uykusu başına vuruyor, 10'a 11'e kadar mızmızlanıyor. 6'da uyuyup 1 saat sonra uyansa daha mı rahat ederim bilemedim.
Aaa dün benim kahvaltı organizasyonu gerçekleşti.. Canım kocacığıma resim çek dedim ama sağolsun 1 tanecik resim çekmiş onda da masa küçücük kalmış, arkadaşlarını sığdırmış fotoğrafa.. O kadar emekle hazırladığım sofranın resmi yok iyimi.. Çeşitleri söyliyeyim bari: yumurtasız sucuk-domates-biber menemeni, patlıcan-biber közlemesi, közlenmiş biberin içinde peynir ceviz sarması, pişi, haşhaşlı çörek, pırasalı sarmal börek, fırında patates kızartması, kaşarlı yumurtalı tost ekmeği kızartması, kahvaltılıklar ve kahvaltıdan sonra yemek için şekerpare..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?