zeynommm dün senin tarifle tiremusu yaptımm duyyy benı kullagın cınlasın bacımm.Bi gece dolapda bekletiom.Bakalım bu akşam yiiiciimmm nasıl olmuş tadı bnm kine göre..Ama bnm iç harcım baya fazla oldu yani bıraksam ufak bı kase artardı yanıde ben bolbol döktümm..
aydeba
çok geçmiş olsun, hemen ilaç vermeme taraftarıyım bende,
bade'nin ateşini kontrol edersin, ıslak bez, ılık duş seçeneklerini yapabilirsin,
ya da çok ateşi varsa fitil verebilirsin, ilaçta kullanacaksan, peditus, calpol bunları
dönüşümlü verirsin, bir peditus, bir calpol
ben cemre ateşlendinde bu yazdıklarımın hepsini yaptım, ilaçları da dönüşümlü verdim,
gerçi gündüz değil ama gece çok ateşleniyorlar, kalkınca durumuna göre bakarsın artık,
yatarken de ateşini ölçüyor musun?
Kızlar yardım !
Kızım gözlerini açamıyo uykudan . ama uykusunda da çok sıçrıyo .
merhaba, hamileliğimi öğrendiğimden beri, yani yaklaşık 2 yıldır bu forumu takip ediyorum. Her gün olmasa da sık sık bakıyorum neler konuşuluyor diye. benim kızım da 20 ekim dogumlu. burdaki arkadaşlardan (daha önce aktif olup şimdi fbook'u tercih edenler de, şu anki grup da) çok şey öğrendim. Zaten aynı yaşlarda çocukları olan insanların; eğitimi, işi, sosyal statüsü, yaşı, kaçıncı çocugu olursa olsun birbirinden birşeyler öğrenmeme ihtimali yok diye düşünüyorum. Şimdiye kadar, buna kapılırsam bilgisayar karşısında gereğinden fazla zaman harcamış olurum düşüncesiyle hiç yazmadım:) bundan sonra yazar mıyım, onu da bilemiyorum. şimdi yazmamın sebebiyse burayı zeynep ameliyata gideli sessiz buldum, bu arada helallik gerekiyorsa almış olayım diye düşündüm, çünkü bilmediğiniz, tanımadığınız, ama sizin sevinç ve sıkıntılarınızı bilen yabancı gözlerden biri yani "ziyaretçi no1" benim. sizi, isimlerinizi, çocuklarınızın isimlerini, yemeklerinizi, tatillerinizi, alışveriş önerilerinizi... takip ediyorum :)) bu belki başka ziyaretçiler için de teşvik olur :) En başta bebeklerimize kolay diş çıkarmalar, sonra hepimize sağlık ve huzur diliyorum. Biraz resmi bir son oldu ama cuma akşamı kabul olan dualardan, dileklerden olsun inşallah. sevgiler.
merhaba, hamileliğimi öğrendiğimden beri, yani yaklaşık 2 yıldır bu forumu takip ediyorum. Her gün olmasa da sık sık bakıyorum neler konuşuluyor diye. benim kızım da 20 ekim dogumlu. burdaki arkadaşlardan (daha önce aktif olup şimdi fbook'u tercih edenler de, şu anki grup da) çok şey öğrendim. Zaten aynı yaşlarda çocukları olan insanların; eğitimi, işi, sosyal statüsü, yaşı, kaçıncı çocugu olursa olsun birbirinden birşeyler öğrenmeme ihtimali yok diye düşünüyorum. Şimdiye kadar, buna kapılırsam bilgisayar karşısında gereğinden fazla zaman harcamış olurum düşüncesiyle hiç yazmadım:) bundan sonra yazar mıyım, onu da bilemiyorum. şimdi yazmamın sebebiyse burayı zeynep ameliyata gideli sessiz buldum, bu arada helallik gerekiyorsa almış olayım diye düşündüm, çünkü bilmediğiniz, tanımadığınız, ama sizin sevinç ve sıkıntılarınızı bilen yabancı gözlerden biri yani "ziyaretçi no1" benim. sizi, isimlerinizi, çocuklarınızın isimlerini, yemeklerinizi, tatillerinizi, alışveriş önerilerinizi... takip ediyorum :)) bu belki başka ziyaretçiler için de teşvik olur :) En başta bebeklerimize kolay diş çıkarmalar, sonra hepimize sağlık ve huzur diliyorum. Biraz resmi bir son oldu ama cuma akşamı kabul olan dualardan, dileklerden olsun inşallah. sevgiler.
selamm kızlarrrrrrrbugün kendimi iyi hissetmeye başladım çok şükür dün tamponlarım alındı yarında atelimi alacaklar çok çiller çektimm büyük şeyler atlattım sonraa yazıcam sizee ama şimdilik iyiim bunu bilin beni arayan mesaj atan arkidişlerimmmmmmmmm yerinizz ayrı bendee saolunn amaa bıcırr efem hasta oldu şimdideeeee acayip bi ishali var reflor verdik dün bide bugün sabahh su gibiden halliceydi doktora götürmedim bakalım öğlende su gibi yaparsa götürücem allahtanki su içiyoda açığını kapatıyo yavrumm ağzınıda açtım baktım diş falan yok halaa altı dişi var azılarda bi şişme kıpırrdama yokkkkkkkk
bu araa sadece benimm ne üyee ne ziyaretçi şoklardayım kızlarr nedennn bölee oldu nerdesinizz nereylere uçtunuzz bakiiiiiyymmm geçmişi okuyamamm sadace bi sayfa geriye gidicem efe uyuyrken ütü yapıcam anca çünküü haydii öptmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?