2011 Ekim Anneleri

zeynommm dün senin tarifle tiremusu yaptımm duyyy benı kullagın cınlasın bacımm.Bi gece dolapda bekletiom.Bakalım bu akşam yiiiciimmm nasıl olmuş tadı bnm kine göre..Ama bnm iç harcım baya fazla oldu yani bıraksam ufak bı kase artardı yanıde ben bolbol döktümm..

bide kızzzlarr süperfresın milföyü var tereyaglıı...anam pıraslı iç yaptım milföyeee..zaten pırasalı böreği bayılırımm, o milföy bi kokuo buram buram tereyağğ.yani seveler varsa, ve özellikle acil durum misafirleri için bu tereyaglı milföyler ideal..ev yapımı gibi..Bide guzelll kokuoo.Migrosdan aldım..

aydeba

çok geçmiş olsun, hemen ilaç vermeme taraftarıyım bende,
bade'nin ateşini kontrol edersin, ıslak bez, ılık duş seçeneklerini yapabilirsin,
ya da çok ateşi varsa fitil verebilirsin, ilaçta kullanacaksan, peditus, calpol bunları
dönüşümlü verirsin, bir peditus, bir calpol

ben cemre ateşlendinde bu yazdıklarımın hepsini yaptım, ilaçları da dönüşümlü verdim,
gerçi gündüz değil ama gece çok ateşleniyorlar, kalkınca durumuna göre bakarsın artık,
yatarken de ateşini ölçüyor musun?

teşekkürler canım.evet uyanınca bi ölçücem ona göre ilaç vermeden dediklerinizi yapıcam.yatarken ölçmedim .gece çok uyandı sarılınca farkettim ateşi olduğunu ama çok değil neyse ki.

ya bnm Fındığımın derme çatma bı odası var.Yani şükür Allahıma tabi de..Bebek mobilyası almadım.Bi parkyatak bi dolappp..Şimdi yaza oda yapam dıyım ama.Bzm ev tek çocuk odası var,,e hayatın gerceği bi kardesde istiıorum daha doğrusu eşim çok istıo bn cekımserim şuan..
ee odamda cok buyul değil.Napsam ? İlerde yaparsamda DADIYATAK lar var ya ondna alam dıom hem yer tasarufu hem kullanışlı ....Ha bide büyüyen karyolalar var ama Elif hala gece uynadığında sallıyorm beşiği öle dalıo, ee bu büyüyen karyolalar da zor olur..napsamm??? Sizler naptınızz

Çokda özenıom böle duvar kagıtlı, bebek odalı raflı felan odalarrraa..Kızımında olsun istıom bnm hiç öle odam olmadııı

aydeba,

mesajını görmemişim; belirtilerden bade diş çıkarıyor olabilir
azılarını çıkardı mı, çıkardıysa köpek dişlerini çıkartacak olabilir

Kızlar yardım !
Kızım gözlerini açamıyo uykudan . ama uykusunda da çok sıçrıyo .

benim oğlumda yapıyor bazen ben acaba rüyam görüyor diyorum,?
bursa da soğuk ve yağmurlu...
dun akşam sık uyandık bizde öksürük burun tıkanması.sabh daha ıyıydı şükür.
bizımde hem azılar hem köpek dişleri 4ü birden çıkmaya başladı.
sanırım onlardanda kaynaklanıyor iştahsızlıkları ve hastalıkları.
herkese sağlıklı günler olsuuunnn.....

merhaba, hamileliğimi öğrendiğimden beri, yani yaklaşık 2 yıldır bu forumu takip ediyorum. Her gün olmasa da sık sık bakıyorum neler konuşuluyor diye. benim kızım da 20 ekim dogumlu. burdaki arkadaşlardan (daha önce aktif olup şimdi fbook'u tercih edenler de, şu anki grup da) çok şey öğrendim. Zaten aynı yaşlarda çocukları olan insanların; eğitimi, işi, sosyal statüsü, yaşı, kaçıncı çocugu olursa olsun birbirinden birşeyler öğrenmeme ihtimali yok diye düşünüyorum. Şimdiye kadar, buna kapılırsam bilgisayar karşısında gereğinden fazla zaman harcamış olurum düşüncesiyle hiç yazmadım:) bundan sonra yazar mıyım, onu da bilemiyorum. şimdi yazmamın sebebiyse burayı zeynep ameliyata gideli sessiz buldum, bu arada helallik gerekiyorsa almış olayım diye düşündüm, çünkü bilmediğiniz, tanımadığınız, ama sizin sevinç ve sıkıntılarınızı bilen yabancı gözlerden biri yani "ziyaretçi no1" benim. sizi, isimlerinizi, çocuklarınızın isimlerini, yemeklerinizi, tatillerinizi, alışveriş önerilerinizi... takip ediyorum :)) bu belki başka ziyaretçiler için de teşvik olur :) En başta bebeklerimize kolay diş çıkarmalar, sonra hepimize sağlık ve huzur diliyorum. Biraz resmi bir son oldu ama cuma akşamı kabul olan dualardan, dileklerden olsun inşallah. sevgiler.

merhaba,öncelikle paylaşımınız cok hoşş.Fakat kendi açımdan söylüyorum ben herseyimi bilen,okuyan,takip eden insanın ( ki biz cokşey paylaşıyoruz burada) hakkında da bende bişeyler bilmek isterim.Sadece ziyaret cokhoş karsıladığımız bi durum değil acıkcası..2yıldır sadece okuyucu olabilmekde iyi bi başarı,nasıl sabrettiniz o kdr laf attık ziyaretcilere :) Yani sadece okuyucu olmak değil katılımcı olmak daha faydalı olacaktır karşılıklı yanii..:26:

ılık, gri ve yağışlı bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar,
haftanın son günü ve ben şu an için çok im ve mutluyum,
bugün kızım 16. ayını bitiriyor, annemler 43. yıldönümlerini bitiriyor,
ama bu bitirişler yeni başlangıçlar getiriyor,
dilerim bizlerde uzun yıllar, sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve evlatlarımızla
40 yıl devirebiliriz,
bol sohbet bir gün diliyorum

ELEKTRİK ABONELERİNE UYARI

‘Sayacı kontrol edin’

EPDK kaynakları, abonelerin faturalarda gösterilen tüketim miktarıyla elektrik sayaçlarındaki rakamları karşılaştırması gerektiğini belirterek “Faturalarda, ilk endeks ve son endeks değerleri vardır. Bu değerlerle elektrik sayacındaki değerlerin örtüşmesi gerekiyor. Abone, bu çerçevede tüketimini sayaçtan takip etmeli” dedi.

selamm kızlarrrrrrr bugün kendimi iyi hissetmeye başladım çok şükür dün tamponlarım alındı yarında atelimi alacaklar çok çiller çektimm büyük şeyler atlattım sonraa yazıcam sizee ama şimdilik iyiim bunu bilin beni arayan mesaj atan arkidişlerimmmmmmmmm yerinizz ayrı bendee saolunn amaa bıcırr efem hasta oldu şimdideeeee acayip bi ishali var reflor verdik dün bide bugün sabahh su gibiden halliceydi doktora götürmedim bakalım öğlende su gibi yaparsa götürücem allahtanki su içiyoda açığını kapatıyo yavrumm ağzınıda açtım baktım diş falan yok halaa altı dişi var azılarda bi şişme kıpırrdama yokkkkkkkk

bu araa sadece benimm ne üyee ne ziyaretçi şoklardayım kızlarr nedennn bölee oldu nerdesinizz nereylere uçtunuzz bakiiiiiyymmm geçmişi okuyamamm sadace bi sayfa geriye gidicem efe uyuyrken ütü yapıcam anca çünküü haydii öptmmm

wuuuu bi ziyaretçi daha patlakk verdiii tebriklerrrrrrrr kutluyorum seniii biz burda adam yemioruzki annemmmm
umarım paylaşımlarını sürdürürsün ben iki hafta falan yine olmam allahın izniyle iki haftaa sonraaa fulll paylaşımlara devamm öğrenceğimizz çok şeyy var birbirimizdennnn

açıkça sölemek gerekiyorsa ben bu topiği açtığımda 1 üye zefey birde 9 ziyaretçi yazdıüğında ben kendimi enayi gibi hissetiyo değilimm yanii bi kişi yazcakk dkokuz kişi okuyacakk nebilim yaa nese sağlık olsunnnnnnn allah bebeklerimize sağlık versin yuvalarımızaa huzurrr getirrsiiiiiiiinnnnnnn hayatt çok kısaaaaaaa

aaaaa kimseden tık yokkkkkk huuuuuuuuuuuu iki hafta sonra inşallah allahın izniylennn toparlarım haydi görüşürüz minnaklarınıza ve kendinize iyi bakın anacımmmm

vayyy adamım hoşgeldin be yaaaa

zeynep merhaba,
bugün face te beğenilerini görünce iyi olmaya başlamışsın diye düşünmüştüm,
biraz önce foruma girerkende seni düşündüm acaba ne yaptın diye,
mesajını okuyunca mutlu oldum, kendini iyi hissetmene sevindim, biraz talihsizliğin
olmuş ama iyi olmaya başlamana sevindim, senin içinde efe için de çok geçmiş olsun,
benim kızda şu sıralar fazla kaka yapıyor, ishal malesef ortalıkta mevcut, ben de kızı
kontrol edeyim ishale çevirmesin, gerçi benim kız yarı yamalak çıkardı azıları, köpek
dişleri de bayağı belirginleşti yakında onları da çıkartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…