2011 Ekim Anneleri

bu arada efenin ishali daha yeni bugün düzeldiiiiii ve bende başladııı :SS çok şükürr amaa işahsızlıkkda yanında hediye kaldıı ağzını kilit yapıyooooooo yeememek için ağlıyooooo ilk defaa oluyoo bölee bişi önceden yemek istemesedee tv ye reklama kaptırır tıkıştırırdım azınaa çok iştahsızz çokkkkkkkkkkk sizinkiler napıoo nası gidiooooo

realde prima fırsat paketi 46.90 a düşmüş kızlarr lililiiili 112 tanre var içinde 4+

biz çoktan 5 e geçtik canım 5 lisi ne kadar acaba ve kaçtane var içinde.

ben burak rahat etsin diye büyük kullanıyorum bezlerini

Ben de 5 e geçtim. 4+ bacaklarını sıkıyor gibiydi, şimdi ohh rahat rahat bağlıyorum...Ben hep 52'lik paketten alıyorum 24 TL'ye.

Hava guzel olsada yavrumu cikarsam disari cok bunaldi artikk:ssss

Kartopu yazmiztim okumussundur ben lazimligini aldim efeye mothercareden sensorluden vazgectim:))

biz çoktan 5 e geçtik canım 5 lisi ne kadar acaba ve kaçtane var içinde.

ben burak rahat etsin diye büyük kullanıyorum bezlerini

Ben de 5 e geçtim. 4+ bacaklarını sıkıyor gibiydi, şimdi ohh rahat rahat bağlıyorum...Ben hep 52'lik paketten alıyorum 24 TL'ye.

Masallah ogluslarim popolarinaa bizimkine oluyo4t bi dahaki gidisimede 5 e bakim yaza haber verselerde kurtarsak si beze servet oduyoruzz

zeynepçok geçmiş olsun nihayet ortalık şenlenmiş sayende...ziyaretçiler bile farketmiş sessızlıgı yaa)
temizlik bile yapmaya bailamışsın benımde canm istedı ama neyse yarına kesın geçer bu istek,
nedense halm yok hiç,mutsuz ve umutsuz hissediyorum kendimi...depresyondaym sanırım;(14:
face eklemşsn maşallah kapak fotoya bayıldım ,belkı daha aktıf yazablrm ordan ama 2 tane oğlan olunca ve bırde okul olunca zor oluyor kendıme vakıt ayırmak.
aşıyı kılpayı kaçırmışız,olsun birileri faydalanacak enazından.
tahinli kurabıye tarıfı bendede var ama cok dagılandan yenısı olursa denerım bende,güzel oluyor çok...
herkese ıı akşamlar,

herkese günaydınlar olsun... sabah sabah girdim ev hanımı olunca burda bu saate görmek zor beni... dün eşim istanbula gitti görümcem bende kaldı kendisi öğretmen sabah erken kalktık okula gittiği için oğluş uyuyor ben bakayım dedim....
zefeyyyyyy sahalara dönüş yap artık yokluğun çok hissedildii... bak arap kurabiyesi yaptım eklicem foto bekle beni anacımmmm

Haklisin canim ben tek oglanla vakit ayiramiyorumm sende iki tane var nasil yaramazlarmi birde sana ne aoracaktim buyuk oglan kac yasinda tuvalet egitimini tamamladdi bi arastirma yaptimda iki yasini gecmis genelde

Birde bole camlari sildom perdelerde yikadim kocise astirdimmm ohhh misss temiz oldulca ferahlik gelioo insanin icinee tulleri sokk camlara basla gerisi gelioo haydi kolay gelsinn cnmm :))

Wuuu arap kurabiuesomi hoc duymamistim cok heycanlandim simdik:)))) haydii zaya haydii zaya haydiii t zamani tam zamani simdi:)))

günaydın arkadaşlar gününüzün güzel geçmesi dileğiyle

Gunaydiinnn kartopuuuuu:)

sevozy bacımm nerelerdesinnnnnn bu saaattt kaçç olduuuuuu heee bu arada tahin kurabiye yapıldımı nee kimse paylaşmadıı bekliorum bende yapmakk içinn huu

efeninn dolabuını düzenledim kızlar küçülenlerini ayırdımmm ne kadar büyümüş çok duygulanndımmm çoooookk

canım bu novadakimi yoksa palladıumdaki mothercaremi büyük bugün ikisinden birine gitcem bu mont efeye tam geldii seneye küçük gelir astoriadakinde en büyk buyduuuuu inşallah oralardakinde vardırrrrrr sanki novadadaki daha büyükmü demiştinn öle hatırlıyorum

işteee arap kurabiyesi ilk 3 foto benim yaptıklarım son foto tarifinide aldığım portakal ağacı sitesinden içini göstermek için ekledim o fotoyu... isteyenlere hemen tarifi:

malzemeler:

hamuru:

•3 haşlanmış yumurta sarısı
•1 paket oda sıcaklığında margarin
•1 paket vanilya
•aldığı kadar un
üzerine:

•yarım su bardağı pudra şekeri
•yarım su bardağı nesquik
•yarım su bardağı kakao (veya çekilmiş filtre kahve)
not: kabartma tozu eklemiyorsunuz.

yumurtaları haşlıyoruz ve sadece sarılarını elimizde dağıtıyoruz üstüne margarin un ve vanilya ekliyoruz ve yoğuruyoruz ceviz kadar toplar yapıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz... sonra pudra şekeri nesquık ve kakaoyo bi kapta karıştırıyoruz ve fırından çıkmış sıcak kurabiyeleri bu karışıma buluyoruz çok güzel oluyor... yanlız bi tavsiyem var bence hamuruna 2-3yemek kaşığı pudra şekeri eklenmeli bi dahakine öle yapcam.... deneyenlere afiyet olsun

selam kızlarr,

yoğun bi günn..zaya kurabiyeler çok fena yaa:)) olsada yesek şimdi çaylannn
zeyno maşşallah var ya,, kakılmış gibi sildin gectin heryeri maşşalahh sana...yoruldun kız pestili çıkar insanın bu kdr işe...Bnm evin çok ihtiyacı varr böle ince işlere:))
efenın montunu kaç Tl ye aldın.Ben Lcw den 40 Tl ye seneye gysn die Elife guzel bı mont aldım.ama bılmem ki küçük mü büyük mü,,ne laırsan artık büyük alıom ama emin olamıo..

aboooooooooooooooo zayaaaaa iştahlarıı kabarttınn vallaa çok güzel görünüyorrrrrrrrr helek ben nesquık çok severimki kesin yapmalıyımm alayım akşamda yapayım bakimmmm ayy duramıyom efe uyurken yapsammı ama nesquık yokk nesee ellerine kollarınaa sağlık cnm harika görüniyooo eklerim işe başklardığımda blogaaaa

24/36 almıştım canım ama oldu yani bu seneyee küçük gelirrr sende dene ben daha yeni deneyebildim oda tam yanii bi boy daa büyük alsam seneyee belkide bi dahaki seneyeede yırtarızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…