aboooooooooooooooo zayaaaaa iştahlarıı kabarttınn vallaa çok güzel görünüyorrrrrrrrr helek ben nesquık çok severimki kesin yapmalıyımm alayım akşamda yapayım bakimmmm ayy duramıyom efe uyurken yapsammı ama nesquık yokk nesee ellerine kollarınaa sağlık cnm harika görüniyooo eklerim işe başklardığımda blogaaaa
24/36 almıştım canım ama oldu yani bu seneyee küçük gelirrr sende dene ben daha yeni deneyebildim oda tam yanii bi boy daa büyük alsam seneyee belkide bi dahaki seneyeede yırtarızzzzz
yaaa şimdi geldee kızzmaa yaa topiği 10 kişi okuyor sevozy ve ben üye gerisi ziyarettciii huuu ziyarteecilerrr teker teker fırtlamanızz içinn ameliyatmı oliimm yinee ne diyonuzzzzzzz
zefey teşekkür ediyorum hamuruna ekstra pudra şekeri katmayı unutma... bi dönüş yaptın bak ziyaretçiler nasıl arttı :)
bu arada tiramisunu denedim canım ama aynı tarifini pastatabanına yaptım harikaaa oldu ama foto çekmeyi unuttum acil bi günde eşimin askerden gelen kuzeni için yaptım unuttuummama çok güzel oldu tavsiye ederim herkese
sevozy'cim mont bence olur ama senin boncuk nasıl kilolumu normal mi gidiyor ona göre de değişir benim oğlana aylara uygun genelde oluyor ii yapmışsın ve çokta uyguna almışsın güle güle kullansın güzel kızın
zefey teşekkür ediyorum hamuruna ekstra pudra şekeri katmayı unutma... bi dönüş yaptın bak ziyaretçiler nasıl arttı :)
bu arada tiramisunu denedim canım ama aynı tarifini pastatabanına yaptım harikaaa oldu ama foto çekmeyi unuttum acil bi günde eşimin askerden gelen kuzeni için yaptım unuttuummama çok güzel oldu tavsiye ederim herkese
sevozy'cim mont bence olur ama senin boncuk nasıl kilolumu normal mi gidiyor ona göre de değişir benim oğlana aylara uygun genelde oluyor ii yapmışsın ve çokta uyguna almışsın güle güle kullansın güzel kızın
biliyorumm gymboore kaliyteliçoktaa hala indirimdemiii ekeşke buyakadada mothercare olaydıı yavvvvvvvvvv yetkililer sizee sesleniyoreeeeeeeeeeeeeeeeee
Hoşbulduk bacım, benim zilli yine hasta yaa
Hoşbulduk bacım, benim zilli yine hasta yaa
kızlar merhabalar,
ancak giriş yaptım,
geçmişi okudum şimdi kendimi anlatayım,
dün romantik komedi 2 (bekarlığı veda)'ye gittik
bol bol güldük işe geldik bu seferde acil bir dosya verildi
nasıl akşam yaptım bilemedim,
bugün ise grevdeydik,
ancak siteye giriş yaptım,
cemre'nin köpek dişleri de çıkmaya başladı,
zaten burnu salya sümük, biraz ateş, bir acayip gidiyoruz,
sabah 7'de kalktı allahtan ağlamaklı, gülmeli, el sallayarak çıktım evden,
daha aramadım artık eve gidince ne yaptığını öğrenirim.
arcemek kuleleri nereden aldın merak ediyorum,
zefey kendini iyi hissetmen güzel, o yaptığın temizlik bize ne zaman gelir bilemiyorum,
ben de cemre'nin küçüklüklerini daha önce ayırmıştım ancak yine de dolabını düzeltmem
lazım, hatta kendi dolabımı da
canım bu novadakimi yoksa palladıumdaki mothercaremi büyük bugün ikisinden birine gitcem bu mont efeye tam geldii seneye küçük gelir astoriadakinde en büyk buyduuuuu inşallah oralardakinde vardırrrrrr sanki novadadaki daha büyükmü demiştinn öle hatırlıyorum
Eki Görüntüle 643488 Eki Görüntüle 643491 Eki Görüntüle 643493 Eki Görüntüle 643495
işteee arap kurabiyesi ilk 3 foto benim yaptıklarım son foto tarifinide aldığım portakal ağacı sitesinden içini göstermek için ekledim o fotoyu... isteyenlere hemen tarifi:
malzemeler:
hamuru:
•3 haşlanmış yumurta sarısı
•1 paket oda sıcaklığında margarin
•1 paket vanilya
•aldığı kadar un
üzerine:
•yarım su bardağı pudra şekeri
•yarım su bardağı nesquik
•yarım su bardağı kakao (veya çekilmiş filtre kahve)
not: kabartma tozu eklemiyorsunuz.
yumurtaları haşlıyoruz ve sadece sarılarını elimizde dağıtıyoruz üstüne margarin un ve vanilya ekliyoruz ve yoğuruyoruz ceviz kadar toplar yapıp önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişiriyoruz... sonra pudra şekeri nesquık ve kakaoyo bi kapta karıştırıyoruz ve fırından çıkmış sıcak kurabiyeleri bu karışıma buluyoruz çok güzel oluyor... yanlız bi tavsiyem var bence hamuruna 2-3yemek kaşığı pudra şekeri eklenmeli bi dahakine öle yapcam.... deneyenlere afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?