2011 Ekim Anneleri

yaaa şimdi geldee kızzmaa yaa topiği 10 kişi okuyor sevozy ve ben üye gerisi ziyarettciii huuu ziyarteecilerrr teker teker fırtlamanızz içinn ameliyatmı oliimm yinee ne diyonuzzzzzzz

ya ben montu gydrdm boy iiydi,elif gobekli biraz :))) göbek kısmı zaten esnek..kollarda uzun..yani olu heralde..

yaaa şimdi geldee kızzmaa yaa topiği 10 kişi okuyor sevozy ve ben üye gerisi ziyarettciii huuu ziyarteecilerrr teker teker fırtlamanızz içinn ameliyatmı oliimm yinee ne diyonuzzzzzzz

zefey teşekkür ediyorum hamuruna ekstra pudra şekeri katmayı unutma... bi dönüş yaptın bak ziyaretçiler nasıl arttı :)

bu arada tiramisunu denedim canım ama aynı tarifini pastatabanına yaptım harikaaa oldu ama foto çekmeyi unuttum acil bi günde eşimin askerden gelen kuzeni için yaptım unuttuumm ama çok güzel oldu tavsiye ederim herkese

sevozy'cim mont bence olur ama senin boncuk nasıl kilolumu normal mi gidiyor ona göre de değişir benim oğlana aylara uygun genelde oluyor ii yapmışsın ve çokta uyguna almışsın güle güle kullansın güzel kızın

sağol cnm.bnm kız öle kılolu değil.zaten yiyen bı cocuk değil.zorlamasam YAŞAMAK İÇİN BİLE YEMİCEK ama göbekli yaa:)) nasıl iş anlamıom baba tarafı göbekli acaba onlara mı cekdi nee..Olur gibime gelıo yaa.ya olmazsa eşim fırca atar valla.acele edıon diyip duruodu.napam indirim vardı guzeldi de aldıkk.

Ama zeyno hastalığına denk geldi Buyakada Gymboore neydi bi yer var.acaiıp indirim vardı ve normalde cok pahalı bı yer.montlar hala var indirimde bi baksaydın aslındaa..kaça aldın bılmıom ama..

ben anlamadım bu ziyaretciler bana hasta tanısalar sevmezlerdi belkide ilk tanışanlarr beni soğuk buluyolarrr çünküüü aşılmazz duvarlarımm varmışş sankim öle derlerrrrrr

ayyy zayaaaaaaa aklıma getirdin bende bımdan pasta tabannn almıştımmm ameliyattan önce bozulmamıştır dimi giidp tarihişne bakim bende pastabandan yapimmm kocişş özlemiştirrrrr gazaa getirdinn benii şimdiikk daha efeninn dolabı bitmediii minnak eldivenlerin,i buldum yavru ceylanımınnnn

sevozyyyy 35 tl ye düştüüü canımmm şişme kırmızııı dur resmini çekip koyymmm nede olsa evdeymmm

biliyorumm gymboore kaliyteliçoktaa hala indirimdemiii ekeşke buyakadada mothercare olaydıı yavvvvvvvvvv yetkililer sizee sesleniyoreeeeeeeeeeeeeeeeee

Meraba kızlar, ben yine geldim... Şimdilik yerim belli oldu. Hayırlısı olsun inşallah. ARanıza daha sık katılmaya çalışacam.

Hosgeldin arxmkkk hayirli ugurlu olsun bacim efeyi parka indirim diyodum bende buzz gibi oldu hava:))) neuse aksam cikicik nede olsa

kızlar merhabalar,
ancak giriş yaptım,
geçmişi okudum şimdi kendimi anlatayım,
dün romantik komedi 2 (bekarlığı veda)'ye gittik
bol bol güldük işe geldik bu seferde acil bir dosya verildi
nasıl akşam yaptım bilemedim,
bugün ise grevdeydik,
ancak siteye giriş yaptım,
cemre'nin köpek dişleri de çıkmaya başladı,
zaten burnu salya sümük, biraz ateş, bir acayip gidiyoruz,
sabah 7'de kalktı allahtan ağlamaklı, gülmeli, el sallayarak çıktım evden,
daha aramadım artık eve gidince ne yaptığını öğrenirim.

arcemek kuleleri nereden aldın merak ediyorum,
zefey kendini iyi hissetmen güzel, o yaptığın temizlik bize ne zaman gelir bilemiyorum,
ben de cemre'nin küçüklüklerini daha önce ayırmıştım ancak yine de dolabını düzeltmem
lazım, hatta kendi dolabımı da

Hoşbulduk bacım, benim zilli yine hasta yaa

neyii var minnaımınnnnnn ortada ishal salgını varr

yaaaaaaa ucları göründümü şişiklikmi varr marallllll bizimde efenin bu gecee uyumadııı dedik artık çıkar azısıııııııııı sabah kalktım baktımki çıka çıkaa alt iki tanenin yanından bi tanee diş filizlenmişşşşş bu gıllicik diş için uyumadı uyutmadı kndini yırttı ben azı dişte ne yapacak hiç düşünemiyorummmmmmmm

novadadaki büyük ama eski sezonu paladdiuma yollamışlar genelde. onun için paladiuma git bence

çok güzel görülüyor ellerine sağlık,nesquik olmasa olmazmı acep :26:

günaydın arkadaşlar herkese güzel bir gün diliyorum,artık havalar ısınsada rahat rahat gezip tozsak bebişlerle. neyse yarın ilkbaharın ilk günü,bundan sonra yavaş yavaş ısınır artık.

arcemek, yerin hayırlı olsun canım, cemrenin nesi var inşallah çabuk atlatır.
maral ,zefey, dişler çok zor valla burakta çıkarıyor ve çok zorlanıyor iştah falan hak götüre
sevozy, bizim burağında göbeği var valla

yağmurlu bir istanbul sabahından, şubat ayının son gününden hepinize günaydınlar...

arcemek hayırlı uğurlu olsun, benim kızım dün yine saat başı kalktı ve kucağımda 30-50 dk dönümlü meme ağzında durdu,
diş zamanı bir şey yapamıyoruz, geçen azıları çıkaracağı zaman ağzına jel süreyim dedim ama maalesef sürdürmedi, jelsiz
çıkartıyor, ağzını pek açtıramıyorum ancak yemek yedirirken görebiliyorsam yada oynarken görebilirsem, üstteki azıları çok
az gördüm ancak alttakiler tamamiyle çıkmış, köpek dişleri sağ alt beyazını gördüm, sağ üst beyazı görünmek üzere,
annem fazla iştahının olmadığını söylüyor, bu arada köbek (göbek) bizde var, ama kızlar ben bebekken çok göbeğim varmış,
çok ta yermişim bugünkü halim ise bunu yalanlıyor, ancak insanlar yaşlandığında bebekliklerine dönermiş derler, yaşlılığımı
düşünemiyorum
cemre birkaç aylıkken doktora götürdüğümde göbeğini sormuştum, daha doğrusu karın yapısı ne zaman düzene girer demiştim
hatırlayamadığım kadarıyla uzun bir süre demişti, benim kızımın biraz daha süresi var gibi, bence diş çıkarımını tamamladıktan
sonra artık kendi vücut yapısını bulmaya çalışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…