2011 Ekim Anneleri

Kizlar gumaydin. Cepten girdigim icin zor yaziyorum
Cemrem atesli. Yine bogazi sismis. Yerim cok sukur iyi
Rahatim simdilik. Maral canom kuleleri starcityden aldim ordaki oyuncakcida var. Kizim sadece onlarla oynuyo. Cok seviyor kulelerini

çok geçmiş olsun canım, benim cemre'nin de burnu akıyor,
allahtan akıyor, bazen sümüğü kurumuş oluyor o zaman zor oluyor burnunu temizlemek,

kuleyi kaça aldın?

montun resmini koysana ,ben mother care de 35 e mont görmedim hiç

35 değilmiş kıs dün gittik palladıuma orasıda büyükmüş yani gittiğim mothercarelerden en büyüğü orası 35 e asalmamışım 38.90 mış neyse değiştirmedim zaten kullansınn diğer montları beğenmedim bitane petrol mavisi vardı onunda bel,i kısa geldii neyseeeeeseneye giysin sonra yin alırım yaa yadaa ayın 15 inde bizim ordan başka bişile değiştiririm bilemiyorumö

Kizlar gumaydin. Cepten girdigim icin zor yaziyorum
Cemrem atesli. Yine bogazi sismis. Yerim cok sukur iyi
Rahatim simdilik. Maral canom kuleleri starcityden aldim ordaki oyuncakcida var. Kizim sadece onlarla oynuyo. Cok seviyor kulelerini

gecmiş olsun kızlarr burnu akıyo bizimkininde inşallaah devamı gelmez bizimkide çok işthasızz annemde dışarı çıkıcak bugün bendende yemiyo ağzını kilitliyo kara kara nasıl yedicem diye düşünüyorum şuanda :SSSSSSSSS

kızlar hepinize ve yavrularınıza çok geçmiş olsun .
bu bir hastalık dönemi heralde hava bi iyi bi kötü . geçen hafta Bade'm hastamıydı , diş mi çıkartıyordu anlamadım . iştahı yoktu , uykusuz geceler geçirdik . ama şimdi düzelmeye başladı gibi . bu seferde benim burnum akmaya başladı , boğazım da kötü . sesim çok fena dönme gibi çıkıyo.

Maral ben de Playgro nun iç içe geçen kaplarından aldım hepsiburada dan . bekliyorum kargoyu . bu da Cemre'nin gibi heralde . 9.90 tl . 8 kap var üst üste ve yanyana takılabiliyor. ve delikli .şöyle düşündüm . banyoda ve kumda da kullanabilir delikli ya.

Kızlar ben eve top havuzu yapmaya karar verdim. yazın kullandığımız şişme havuzun içine 100 adedi 24.90 olan 7 cm lik toplardan alıp doldurucam odasına koyucam. gelişimine faydalıymış .
bir de eve pılates topu getirdim dükkandan Bade'yi topun üstünde yüzüstü ve sırtüstü yuvarlıyorum , oturup zıplatıyorum çok hoşuna gitti Kızımın. hem benimde bel ağrıma faydalı olur belki

KARTOPU [/COLORnesguiksizde olabilir tabi neden olmasın pudra şekeri ile karıştırıldığı için tadı güzel olur denenmeli ]

aydeba biz geçen sene yaptık top havuzunu zeynep ilk denedi bende sonra yaptım ama çok ilgilenmemişti o zamanlar bende kaldırdım. bu sene havalar biraz ısınsın yeniden şişireceğim bende belki şimdi daha çok hoşuna gider.

bu arada pilates topunu kindyroo da yaptırmışlardı çocuklara ,çok faydalıymış. o zaman alayım demiştim kaldı. bende alayım bari.

dün kindyroo dan aradılar gelecekmisiniz diye soruyorlar laf arasında %15 falan indirimden bahsettiler. 200 ü zorlayacağım ama 250 falan derlerse katılırmısınız cumartesi günleri saat 12 gibi

KARTOPU [/COLORnesguiksizde olabilir tabi neden olmasın pudra şekeri ile karıştırıldığı için tadı güzel olur denenmeli ]

ben bu akşam bir şey çıkmazsa yapacağım kızlar ama sırf onun için nesquik alamam şimdi sonra evde olunca bende içiyorum ,ben kakao ve pudra şekeri karıştırır ona bularım

kızlar bebeklerin gelişimi ve yaptırılması gereken faaliyetler vs. ile ilgili bildiğiniz güzel siteler varsa paylaşırmısınız, mesela 17 aylık bebek i.in ince motor ,kaba motor faaliyetleri vs gibi şeyleri anlatan siteler

bence şimdi tam zamanı olabilir top havuzu için . pılates topu hem eğlenceli hemde kasları açısından gayet iyi olabilir. baby first var digitürk te . orada my gym diye bir program var çok kullanıyorlar
internetten yaptığım sepetin içinde parmak boyası da var. mum boya , resim defteri de aldım. sanatsal çalışmalara da başlıycaz kargomuz gelince.

Aydeba acaba o mygym nin benim fiyat aldigimla bi ilgisi varmi dogru duzgun bi fiyat olursa goturuciymm mail aislarmi bi bakim

kızlar çocuk gelişimi için güzel bir site
montessoriegitimi.blogspot.com

ilk yazdığından beri aydeba can, bu siytei incelemeye calışıorum .Süper Ya.Yusuf ve yunusun annlerinin yaptığı çalışmalar, oyunlar ne guzel.tabiri caizse hepsi el yapımı, ev yapımı basit seylerle zekalarını açıo cocukların ya.İşte böyle anne olmalı ya.hele ki evdeysen .Zaten ancak ev hanımı anne sanırım bu kdr ilgili olabilir yada ben bu kadarını yapammam yaa..Çok guzel yaa..Çok begendim tesekkürle aydeba can

beneklidunyam.blogspot.com
aktivitelerimiz.blogspot.com

bu kadar sevineceğini bilseydim daha önce yazardım. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…