montun resmini koysana ,ben mother care de 35 e mont görmedim hiç
yağmurlu bir istanbul sabahından, şubat ayının son gününden hepinize günaydınlar...
arcemek hayırlı uğurlu olsun, benim kızım dün yine saat başı kalktı ve kucağımda 30-50 dk dönümlü meme ağzında durdu,
diş zamanı bir şey yapamıyoruz, geçen azıları çıkaracağı zaman ağzına jel süreyim dedim ama maalesef sürdürmedi, jelsiz
çıkartıyor, ağzını pek açtıramıyorum ancak yemek yedirirken görebiliyorsam yada oynarken görebilirsem, üstteki azıları çok
az gördüm ancak alttakiler tamamiyle çıkmış, köpek dişleri sağ alt beyazını gördüm, sağ üst beyazı görünmek üzere,
annem fazla iştahının olmadığını söylüyor, bu arada köbek (göbek) bizde var, ama kızlar ben bebekken çok göbeğim varmış,
çok ta yermişim bugünkü halim ise bunu yalanlıyor, ancak insanlar yaşlandığında bebekliklerine dönermiş derler, yaşlılığımı
düşünemiyorum
cemre birkaç aylıkken doktora götürdüğümde göbeğini sormuştum, daha doğrusu karın yapısı ne zaman düzene girer demiştim
hatırlayamadığım kadarıyla uzun bir süre demişti, benim kızımın biraz daha süresi var gibi, bence diş çıkarımını tamamladıktan
sonra artık kendi vücut yapısını bulmaya çalışacaktır
Kizlar gumaydin. Cepten girdigim icin zor yaziyorum
Cemrem atesli. Yine bogazi sismis. Yerim cok sukur iyi
Rahatim simdilik. Maral canom kuleleri starcityden aldim ordaki oyuncakcida var. Kizim sadece onlarla oynuyo. Cok seviyor kulelerini
kızlar hepinize ve yavrularınıza çok geçmiş olsun .
bu bir hastalık dönemi heralde hava bi iyi bi kötü . geçen hafta Bade'm hastamıydı , diş mi çıkartıyordu anlamadım . iştahı yoktu , uykusuz geceler geçirdik . ama şimdi düzelmeye başladı gibi . bu seferde benim burnum akmaya başladı , boğazım da kötü . sesim çok fena dönme gibi çıkıyo.
Maral ben de Playgro nun iç içe geçen kaplarından aldım hepsiburada dan . bekliyorum kargoyu . bu da Cemre'nin gibi heralde . 9.90 tl . 8 kap var üst üste ve yanyana takılabiliyor. ve delikli .şöyle düşündüm . banyoda ve kumda da kullanabilir delikli ya.
Kızlar ben eve top havuzu yapmaya karar verdim. yazın kullandığımız şişme havuzun içine 100 adedi 24.90 olan 7 cm lik toplardan alıp doldurucam odasına koyucam. gelişimine faydalıymış .
bir de eve pılates topu getirdim dükkandan Bade'yi topun üstünde yüzüstü ve sırtüstü yuvarlıyorum , oturup zıplatıyorum çok hoşuna gitti Kızımın. hem benimde bel ağrıma faydalı olur belki
KARTOPU [/COLORnesguiksizde olabilir tabi neden olmasın pudra şekeri ile karıştırıldığı için tadı güzel olur denenmeli]
kızlar çocuk gelişimi için güzel bir site
montessoriegitimi.blogspot.com
Aydeba acaba o mygym nin benim fiyat aldigimla bi ilgisi varmi dogru duzgun bi fiyat olursa goturuciymm mail aislarmi bi bakim
ilk yazdığından beri aydeba can, bu siytei incelemeye calışıorum .Süper Ya.Yusuf ve yunusun annlerinin yaptığı çalışmalar, oyunlar ne guzel.tabiri caizse hepsi el yapımı, ev yapımı basit seylerle zekalarını açıo cocukların ya.İşte böyle anne olmalı ya.hele ki evdeysen .Zaten ancak ev hanımı anne sanırım bu kdr ilgili olabilir yada ben bu kadarını yapammam yaa..Çok guzel yaa..Çok begendim tesekkürle aydeba can
beneklidunyam.blogspot.com
aktivitelerimiz.blogspot.com
bu kadar sevineceğini bilseydim daha önce yazardım. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?