nedir bu siteler sevozy?
cocuk gelişimi, oyunlar.motor gelişimi ile ilgili pratık,ev yapımı el yapımı zekice işlerrcok guzel vakit bulursane vde incele..aşağıdakileri çpok begendim ben..
Montessori Egitimi: 0-2 Yas Materyalleri
Yusuf ve Yunus`un Annesi: Sayılar
Haklisin canim ben tek oglanla vakit ayiramiyorumm sende iki tane var nasil yaramazlarmi birde sana ne aoracaktim buyuk oglan kac yasinda tuvalet egitimini tamamladdi bi arastirma yaptimda iki yasini gecmis genelde
yani çok uslu sayılmazlar,büyüdükçe oyuncak kavgaları başladı,ama çok şükür abimiz anlayışlı çoğu zaman idare diyor.ama sabrı taştıgıda oluyor tabii)
tuvalet konusunda ben çok korktum ama çok kolay oldu.çnkü acele etmedım,baskı yapmadım.ilk oğlumda ekim doğumlu(tam ekim anasıyım yaa)
ikinci yaz 18 aylıktı ve rahatsız olmuyodu bezınden ,sonrakı yazın daha basında öğrendı zaten.yaz temizliğnden önce hallettık.
ama her çoukta degişiyor.
arkadaşım 1 yaşından sonra ısrarla öğretti ama hala arada kaçırıyor kızı,ve çok agresif bır çocuk oldu.benim oğlum maşallah tutar,gece uyandırır geldığınde.
inşallah yusufumda öğrenir kolayca,bu yaz denemek istiyorum.
abisine bakıp gösterıyo oda çişşş diye
++Haklisin canim ben tek oglanla vakit ayiramiyorumm sende iki tane var nasil yaramazlarmi birde sana ne aoracaktim buyuk oglan kac yasinda tuvalet egitimini tamamladdi bi arastirma yaptimda iki yasini gecmis genelde
yani çok uslu sayılmazlar,büyüdükçe oyuncak kavgaları başladı,ama çok şükür abimiz anlayışlı çoğu zaman idare diyor.ama sabrı taştıgıda oluyor tabii)
tuvalet konusunda ben çok korktum ama çok kolay oldu.çnkü acele etmedım,baskı yapmadım.ilk oğlumda ekim doğumlu(tam ekim anasıyım yaa)
ikinci yaz 18 aylıktı ve rahatsız olmuyodu bezınden ,sonrakı yazın daha basında öğrendı zaten.yaz temizliğnden önce hallettık.
ama her çoukta degişiyor.
arkadaşım 1 yaşından sonra ısrarla öğretti ama hala arada kaçırıyor kızı,ve çok agresif bır çocuk oldu.benim oğlum maşallah tutar,gece uyandırır geldığınde.
inşallah yusufumda öğrenir kolayca,bu yaz denemek istiyorum.
abisine bakıp gösterıyo oda çişşş diye
wuuu duble ekim anasıymışın kızz bilmiyodummmmm
düniş yaparken düşündümki bi kardeş olaydı nursenacanınki gibionlar oyalanırken birbiriyle oynarken bende iş yaparımm diyee ama sonra kardeşlerim geldi aklıma bir hep birbirimizi dövüyodukPPPPPPPPPPPPPPPPibende yazındeneyeyim bu tuvalet olayı işini zorlaemıyimmm
Kizlar tablet eğitimi icin daha erken. Ben simdilik düşünmüyorum
bu arada deminden beri cepten nete girmeye çalışıyorum olmuyor,buradan yazayım.
sevozy kindyroo için ne diyorsun?
zeynep mygym şimdi aradım ataşehir paladiumun karşısında incity nin altında imiş. orasıda yakın bana.
fiyatına gelince 8 hafta 650 tl. birde ilk kayıtta üyelik alıyorlarmış 50 tel toplam ilk 8 hafta için 700 tl canım. kindyroodan pahalıya geliyor.zaten saatleri bana uymuyor. bizim yaş gurubu için cumartesi 10-11 arası. burak o saatte uyuyo olabilir kahvaltısı falan bana uymaz. birde salı günü var aynı saatte. perşembe günleri en uygun saat 16-17 arası,ama o zamanda bakıcı ile gitmeleri lazım. birde git gil taksi parası çıkacak yani. ben kendim gidip oğlumla vakit geçirmek istiyorum.bana en uygun yer kindyroo oluyor yine. ben hafta sonu gidip kayıt ettirmeyi düşünüyorum. cumartesi günü de dolacak oranın sonra
cnm ya haftada bı gün ve bi saat için o kdr bütce ayıramam..zati yaz gelıo artık anam babam usulü park bahçee..Ya bu fiyatlara tabi semte göre değişio da kreş tarzı yerlrin aylık tutarıı.. Bilemedim ki,
kındyrooda şimcik,
*kaç haftalık ? *ne kdr ? ve *ders saatı nasıl ? ve cumartesi dimi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?