2011 Ekim Anneleri

bende bu siteyi burak doğduğundan beri takip ediyorum ama malesef pek bir aktivite yapamadım sevozy,dediğin gibi bunlar için ev hanımı olmak gerekli herhalde. birde daha çok 18 ay hatta 24 ay sonrası aktiviteler bunlar

ben de bi hevesle gittim fisher price eğlenceli tuvalet var ya müzikli ondan aldım. hatta banyoya koydum . bizimkinin minyatürü . tuvaleti gelince anlıyorum geçtiğimiz günlerde gördüm hemen altını açıp oturttum biraz beklettim ama ıııııııııııııhhh.olmadı. çok erken daha galiba . yazı bekliyorum bende ,. biz de klozet kapağımızı kapattık . ben tuvalete girerken o da geliyor birlikte oturuyoruz . oturmaya pek meraklı .

sert ve güzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar...

bugün öğleden sonra üsküdar'dayız,
24. vergi haftası ve etkinlik için karşıya geçeceğiz,
dilerim çok üşütmeden, güzel bir boğaz havası alır,
sıcak bir şeyler içer güzel bir gün geçiririz,

dün cemre banyo yapmıştı ancak banyodan sonra uyumamış,
akşam 20.00 civarı yattı, kalktı, yattı, derken saat 22.30 civarı bende yatağa girdim,
sonra hangi vakitti saate bakmadım cemre ses çıkardı odasına gittim ve yatağa girdiğimde
saat 04.04'tü, sonra saat nasıl 6.48 oldu anlamadım, erken yattı ya gece acısını çıkardı,
sürekli göğsümde, su içiyor emiyor, aşağıya iniyor, tekrar yatağa geliyor, anne, baba, dandi
diye diye uyudu, sabah kaçta kalktı bilmiyorum ama ben çıkarken dönüp duruyordu,

Gunaydın güzell wc eğitmenleri

ya kızlar daha wc için erken değil mi yaa, onlar için oyun o müzüklü aletler gerci ağaç yaşken eğilirde,, soğuk valla bzm wc, fındığımın dötü donar mazallahh..Yaza alışır elbet,kasmamak gerek :))

bende yaza denemeyi düşünüyorum sevozy benim oğlumunda ç..ü donmasın sonra hem fazla ısrarlı olmamak gerekiyor,ben sadece tuvalete girerken berarber giriyorum ona anlatıyorum devamlı.

bu arada deminden beri cepten nete girmeye çalışıyorum olmuyor,buradan yazayım.

sevozy kindyroo için ne diyorsun?
zeynep mygym şimdi aradım ataşehir paladiumun karşısında incity nin altında imiş. orasıda yakın bana.
fiyatına gelince 8 hafta 650 tl. birde ilk kayıtta üyelik alıyorlarmış 50 tel toplam ilk 8 hafta için 700 tl canım. kindyroodan pahalıya geliyor.zaten saatleri bana uymuyor. bizim yaş gurubu için cumartesi 10-11 arası. burak o saatte uyuyo olabilir kahvaltısı falan bana uymaz. birde salı günü var aynı saatte. perşembe günleri en uygun saat 16-17 arası,ama o zamanda bakıcı ile gitmeleri lazım. birde git gil taksi parası çıkacak yani. ben kendim gidip oğlumla vakit geçirmek istiyorum.bana en uygun yer kindyroo oluyor yine. ben hafta sonu gidip kayıt ettirmeyi düşünüyorum. cumartesi günü de dolacak oranın sonra

cnm ya haftada bı gün ve bi saat için o kdr bütce ayıramam..zati yaz gelıo artık anam babam usulü park bahçee..Ya bu fiyatlara tabi semte göre değişio da kreş tarzı yerlrin aylık tutarıı.. Bilemedim ki,
kındyrooda şimcik,
*kaç haftalık ? *ne kdr ? ve *ders saatı nasıl ? ve cumartesi dimi ??

4 hafta ,günde 1 saat normalde 300 ama 200 e çekmeye çalışacağım olmadı 250

Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz
Sonunda bizimkininde azi disi cikiyi igne ucu kadar sivri bisi belirmis ilk defa azi cikardigindan cok heyecanliyim:)) zzor olanimi atlattik yoksa asil is uctan sonrami basliyo bilmiyorum ama ciksin biranevvel ogluma bulamac yedirmwkten biktim sanirim oda bikti yemek yiyo hic
Bu arada mygymden fiyat gelmwdi daha bir tanidik calisiyo kemerburgaz subeainde aen fiyat al ben dusururum dedi ama kinyroodan pahaliysa tercihim kinyroo olur cok sevdm orayi cnkuu birde kartopu sen hemenmi yazdiracaksin buragi eger olursa

bilgilendirme ,

kızlar bireysel emeklilik sisteminden çıkış yapmış olanlar , çıkışta kesilen stopaj vergi iadesini alabiliyor.
Bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…