2011 Ekim Anneleri

Bu arada evde olunca insanin isi bitmezmis bunu anladim klozeti yere baglayan vidanin uzerindeki toza taktim kafayi git gel siliyorum:ssssss
Muge anliyi izliyorum annem izlediginden 3bilezigi icin dunuru kacirip olduruyo sonra varilin icine koyup gole atiyo kagithanede hemde tuylerim urperdi kimseye guven kalmadi ibuwww:ssssss

bilgilendirme ,

kızlar bireysel emeklilik sisteminden çıkış yapmış olanlar , çıkışta kesilen stopaj vergi iadesini alabiliyor.
Bilginize.

Bireysel emeklilij su kendin disardan odedigin ayri olan dimi sgk la ilgisi olmayan

Zefey tam ev hanımı moduna girmişsin. müge Anlı falann . kız seyretmeyin böyle şeyleri insanın psikolojisi bozulur valla.

Bugun hava cok cizellll kizlar efeyi parka goturuceymmm uyansinda umarim havalar hep bole gider hastaliktan usandikkkk
Yaz gelsin denize goturelim minnaklarimizi ayy tatile karar verebildiniMi kizlarr sanirum biz bi memlekete giducez babam havuz yapicakmis harmana sonrasindada didime gidicez sanirim simdiki plan bu ama daha otelle anlasmadik gecerken antalyayada ugrariz belki oraanin aqua parkina bayilmistik cunku balinalara falann efedw gorur diyee ayyyy cabikk gelsin su yaZzz hayirlisiylann

Zefey tam ev hanımı moduna girmişsin. müge Anlı falann . kız seyretmeyin böyle şeyleri insanın psikolojisi bozulur valla.

Gercekten olee yaa paranoyaklastirito i sani ama olemi olmak lazimkii bi cnayet konusu isleniyo ardindanda hep en yakinlari cikiyo:sssss

zeynep yukarıda da yazdım bak istersem mygym aradım fiyat aldım diye. ben belki işim olmazsa yarın hem götürürüm burağı hemde yazdırırım diyorum

kartoopuuu makinaa acıktıı aramışsınn duymamışmmmmmmmmmmm

eşimle konuştummmm şimdi kindyrooyu dediki yaz geliyo şimdi kaydettşirmeyelimmmagustos eylül gibi kaydını yaptıralımmm şimdi tatile giderizz haftası aksarrr hemde büyüyür biraz daha yaptığı şeylerin farkındalığını kazanır ne bilim banada mantıklı geldii yarın bende kliniğe gidicemmm burun bandlarımı aldırmayaaa naalıırr sende kayıt olmaa agustos eylül gibi birliktee oluruzz tekkk bırakmaa beniiiiiiiiiiii nalır nalırrrrrrrrrrr o zaman sevozi gurbanda kayıt olur hemm üçümüzz çokda zevkli olurr yappmaa etmee tuttmaa biziii terketmeee kartopuuu

yazgımla kanlı bıçakklıııııııııııı kalbim hep alacaklııı hayalim üç kelimee oda şöölee evli mutlu çocukluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ay dilimee dolandı içimden geldii güneşi görünceeee bişiler oldu banaaaaaa

olabilir belki ,bir konuşayım eşimle. oda yazdıralım deyip duruyor. sevozynin dediği gibi şimdi havalarda güzelleiti bahçede parkta oynayabilirler. bizim sitenin çocuk parkıda var. yazınkamelyanın altı bakıcı ve cocuk kaynıyor

kızlarrr dayısı öğretmişş efeye biiiiiiirrrrrr ikkkiiiiiiiiii diyince üsssssss diyoo birrr ikiii üç diyincede ddddddöööööööötttttt diyooo şaştım kaldımmmmmmm

nasıl içten yazdıysanmm nalırr nalırr diyee senidemi gülldürmüm bende okuyunca bende güldüm şimdi can havliyyle yazılmış gibii

Canlarım az bekleyek şu havalar acılsın bebeler bi toprak yüzü görsün,dışarda bebe görsün halka karıssın sonra büyücekler tabiii Pınarla:) sonra havada cokbozmadan nasıp olursa eylül gibi giderukk olamamıı,yani söz verıo gibi olup,sonra satıo gibi olmayayım öle ama aklıma gelen bu
bak Kartopu neguzel parkınızda varmışş...Ben salcam mahalleye kedi köpek kendinden buyuk ablalar var ne yaparsa yapsın yasıtı yok ne edem((

belkide sadece üçümüzü grup yaparlar kimsei almazlar ne cizel olaaaaaarrrrrrrrrrr

bilgilendirme ,

kızlar bireysel emeklilik sisteminden çıkış yapmış olanlar , çıkışta kesilen stopaj vergi iadesini alabiliyor.
Bilginize.

Aydeba ,bn gecen sene bireysel emeklilik yaptırdım,, gerci bı yıl olmadı sanırım daa..Şu son yasallarla pek hoş hale gelmedi, ve cazipliğini yitirdi diolar, e insanlar erkenden parasını cekemıoda,zarara giriyo sözleşme gereği..Napsam acaba son versem mi acaba ??

annesinin yavrusu kuzusu meleği pammbuğuuuuuuuuuuuuuuu uyandıı park zamanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…