bilgilendirme ,
kızlar bireysel emeklilik sisteminden çıkış yapmış olanlar , çıkışta kesilen stopaj vergi iadesini alabiliyor.
Bilginize.
Zefey tam ev hanımı moduna girmişsin. müge Anlı falann . kız seyretmeyin böyle şeyleri insanın psikolojisi bozulur valla.
Bireysel emeklilij su kendin disardan odedigin ayri olan dimi sgk la ilgisi olmayan
Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz
Sonunda bizimkininde azi disi cikiyi igne ucu kadar sivri bisi belirmis ilk defa azi cikardigindan cok heyecanliyim:)) zzor olanimi atlattik yoksa asil is uctan sonrami basliyo bilmiyorum ama ciksin biranevvel ogluma bulamac yedirmwkten biktim sanirim oda bikti yemek yiyo hic
Bu arada mygymden fiyat gelmwdi daha bir tanidik calisiyo kemerburgaz subeainde aen fiyat al ben dusururum dedi ama kinyroodan pahaliysa tercihim kinyroo olur cok sevdm orayi cnkuu birde kartopu sen hemenmi yazdiracaksin buragi eger olursa
aradım seni telefonun cevap vermiyor,numaranmı değişti acep :26:
kartoopuuu makinaa acıktıı aramışsınn duymamışmmmmmmmmmmm
eşimle konuştummmm şimdi kindyrooyu dediki yaz geliyo şimdi kaydettşirmeyelimmmagustos eylül gibi kaydını yaptıralımmm şimdi tatile giderizz haftası aksarrr hemde büyüyür biraz daha yaptığı şeylerin farkındalığını kazanır ne bilim banada mantıklı geldii yarın bende kliniğe gidicemmm burun bandlarımı aldırmayaaa naalıırr sende kayıt olmaa agustos eylül gibi birliktee oluruzz tekkk bırakmaa beniiiiiiiiiiii nalır nalırrrrrrrrrrr o zaman sevozi gurbanda kayıt olur hemm üçümüzz çokda zevkli olurr yappmaa etmee tuttmaa biziii terketmeee kartopuuu
olabilir belki ,bir konuşayım eşimle. oda yazdıralım deyip duruyor. sevozynin dediği gibi şimdi havalarda güzelleiti bahçede parkta oynayabilirler. bizim sitenin çocuk parkıda var. yazınkamelyanın altı bakıcı ve cocuk kaynıyor
olabilir belki ,bir konuşayım eşimle. oda yazdıralım deyip duruyor. sevozynin dediği gibi şimdi havalarda güzelleiti bahçede parkta oynayabilirler. bizim sitenin çocuk parkıda var. yazınkamelyanın altı bakıcı ve cocuk kaynıyor
Canlarım az bekleyek şu havalar acılsın bebeler bi toprak yüzü görsün,dışarda bebe görsün halka karıssın sonra büyücekler tabiii Pınarla:) sonra havada cokbozmadan nasıp olursa eylül gibi giderukk olamamıı,yani söz verıo gibi olup,sonra satıo gibi olmayayım öle ama aklıma gelen bu
bak Kartopu neguzel parkınızda varmışş...Ben salcam mahalleye kedi köpek kendinden buyuk ablalar var ne yaparsa yapsın yasıtı yok ne edem((
bilgilendirme ,
kızlar bireysel emeklilik sisteminden çıkış yapmış olanlar , çıkışta kesilen stopaj vergi iadesini alabiliyor.
Bilginize.
belkide sadece üçümüzü grup yaparlar kimsei almazlar ne cizel olaaaaaarrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?