2011 Ekim Anneleri

benimkide büyüyor onlar büyüdükçe ben mutlu oluyorum keşke bende şöyle 85 falan taksam ama hala 75 den yukarı çıkamadıksende o kadar sıktırma kandini zarar verirsin belki kanlların gelişiyor bırak rahat rahat gelişsin yavruna bol bol süt olsun

valla bu gidişle alıcam. Almak sorun değilde iyice büyümesinler

Ben hayatımda hiç penye giyemedim. Hafif süngerli, destekli olanlardan kullanıyorum. Ahahaha 100 numarasını düşünemiyorum onların

bende mağazaya gittim aklımda herzaman aldıklarımın büyük bedeninden almak vardı ama ben göğüslerimm zaten büyük olnca onllarında en büyüğü 90 bendenmiş yani bende penye sevmem ama farklı bir model buldum süngersiz ama altı telli ve bedeni büyük

Son düzenleme:
Artık bakıcaz bişeyler :)

bu arada maş. 12. haftayı devirmişsinn :) ekimin ilk annelerinden olucaksın :)

TTünaydıınnn dicem artıkk.göbüşlüü ,memişlii ektiğini biçen anneleyyyy.... iğrenç bi bulantı eşliğinde....

nasılsın diye bakarken pantolon aradığınızı gördüm
arkadaşlar ben 6 gün sonra doğum yapıcam inşallah
da söyleyeyim dedim waikikiden bişey almadım
pantolon kalıplarını beğenmiyrum
oxxo aldım iki tane onları giydim
oraya bi bakın derim

nejla nemus arkadasım ultrasonda bebişini gördüm masallah kocaman olmus ultrason kagıdınıda 12+6 haftalık yazıyor dogrumu acaba benim beişimde bukadar büyücek :) :)

ben yarın oxxoyo da bakacağım ama oxxoda da birşey kalmıyor ki

selam kızlar valla benim de göğüslerim büyüdü ama normalde küçük oldukları için ben çok memnunum bu durumdan
bende dün biraz alışveriş yaptım mango outletten. 2 tane elbise aldım biri abiyeydi(bu yaz bi sürü arkadaşın düğünü var)diğeri gündelik.(bunlar biraz büyük müdeller) bi de dayanamayıp kalem etek aldım 34 beden..annemin bi bakışı vardı bana"yavrum senin 38-40 bakman gerekmiyo mu?"dedi. bozuldum seneye giyicem tamam mı dedim. iyi peki tamam dedi ama hiç aklı kesmedi
ben genelde şimdi kemerle sonra kemersiz giyebileceğim body elbise tarzı şeyler bakıyorum.hamile kotları da zara da var. 1 tane alsak zaten bütün hamilelikte idare eder bizi herhalde..

kızlar mrblaarr..anam herkes bu gün bi bitkinlikle uyanmış.. bi ben mi normalim böle ben nie hiç hamile belirtisi göstermiom ki acep??:44: ya böle olunca içimi korku sarıo ya.. kii biliyorum her hamilede olmıycağını ama genede gelio aklıma kötü şeyler..:26:
bendeki tek belirti göğüslerimin büyümesi..zaten büyüklerdi daha ne kadar büyüücekler bilmiorum..çocuk doğuncada omzumdan arkaya atar emziririm heralde

kipra bende de hiç bir belirti yok benimde bi tek gögüslerim biraz hassas.dün doktora sordum herkeste olmayabilir dedi tabi bende korkuyorum ama biz şanslıyız her alde gerçi benim daha 6 hatfalıkta seninki ne kadar

Artık bakıcaz bişeyler :)

bu arada maş. 12. haftayı devirmişsinn :) ekimin ilk annelerinden olucaksın :)

nejla nemus arkadasım ultrasonda bebişini gördüm masallah kocaman olmus ultrason kagıdınıda 12+6 haftalık yazıyor dogrumu acaba benim beişimde bukadar büyücek :) :)
,

bende anlamadım geçen gittiğimde doktor 8 haftalık demişti ve ona göre bu gün tam 12 haftalık oldu. ekimin 3 dedoğum dedi.dün gittiğimdede doktorun usg si bozuk olunca başka bölümdeki doktorun usg sinde öyle yazdı kendi doktorumun usg sinde yazmıyordu doktorun demesine göre biliyordum.bakalım türkiyeye dönünce inş daha net öğrenicem kaçhaftalık olduğunu burdaki(türkmenistan) doktorlarla pek dil bakımından anlaşamıyorumda.

kipra bende de hiç bir belirti yok benimde bi tek gögüslerim biraz hassas.dün doktora sordum herkeste olmayabilir dedi tabi bende korkuyorum ama biz şanslıyız her alde gerçi benim daha 6 hatfalıkta seninki ne kadar

canım ya biliyorum bende herkeze olmıycağını ama ne biliim olsun bari die bazen hevesleniom deli miyim neim?? gerçi artık benim büyüdü bu saatten sonra olmazda..10+3 oldum canım ben..inş sende sorunsuz geçirirsin..arkadaşları okuyunca yorgunlar sürekli mide bulantısı..ben hamile olduğumu unutuyom bazen o kadar normal hayattayım kii

diorum ya bazen özeniom sonra halsizliğin kusmanın sürekli olduğunu düşününce hemen
vazgeçiyorum maşallah de kendine sanada nazar değmesin böle devam edersin inş

hanzade naber bikaç gündür bakamıyorum nasıl gidiyo bakalım son durumlar nedir ben dün istediğim doktoru buldum ona gitmek istiyodum baştan beri nihayet buluştuk dün allahıma şükürler olsun bebişimin kalp atışını duydum o anda koptum zaten bebeğide göremedim doktora evet gördüm dedim halbuki o an kendimi zor tuttum ağlamamak için kanamam da kesiledi 2 gündür doktor iğneyi kullanma ama progestana devam dedi çünkü 1 hafta geri benim aslında 7 ama 6ymış içim daha rahat 3 hafta veya 4 hafta sonra gel dedi 3mü 4 mü dedim 3 te gel biliyorum dayanamıcaksın çünkü dedi

diorum ya bazen özeniom sonra halsizliğin kusmanın sürekli olduğunu düşününce hemen
vazgeçiyorum maşallah de kendine sanada nazar değmesin böle devam edersin inş

ay bende özeniyorum aslında arda bi bulancak gibi oluyo hadi ha gayret bulan diyorum ama yok hemen geçiyo heralde psikolojik:)

tünaydın kızlar:)
eylül annelerin topicinden geliyorum ve maşallah neredeyse hepsi bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmiş:)
bu ayın 28'inde ikili testim var....hesaba göre tam 12+6 günlük olacağım o gün...sizce bir tahmin söyler mi yoksa henüz erken mi?
kızımda ancak 18 haftadan sonra öğrendim kız olduğunu, orasını burasını açıp göstermiyordu çünkü:)
Ama bazı anneler taa 12inci haftadan itibaren öğreniyorlar ya, o nasıl oluyor çözemiyorum
hepsine maşallah tabii ve sağlıkları iyi olsun...
ama ben lidya'da çok bekledğim için herhalde bu bebekte biraz daha sabırsız oldum.

evet canım benimde göğüslerim büyüdü.bende de izyapıyordu o yüzden yeni sütyen aldım yapcak bişey yok yakında sağılacağız

ben biraz daha idare etsin diye sütyenin arkasına takılan uzatıcı klips aldım, ve onunla epey bir rahat ediyorum, artık iz miz yok...deneyin isterseniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…