Kızlar benim göğüslerim baya büyüdüler. Göğüsleri büyüyen arkadaşlar sütyen numarası büyük sütyenlermi takmaya başladınız? ben normal sütyenlerimi giyiyordum iyice büyümesinler die, sanırım yanlış yapıyormuşum çok fena iz yapmış çünkü :44:
kızlar benim göğüslerim baya büyüdüler. Göğüsleri büyüyen arkadaşlar sütyen numarası büyük sütyenlermi takmaya başladınız? Ben normal sütyenlerimi giyiyordum iyice büyümesinler die, sanırım yanlış yapıyormuşum çok fena iz yapmış çünkü :44:
valla bu gidişle alıcam. Almak sorun değilde iyice büyümesinler
Ben hayatımda hiç penye giyemedim. Hafif süngerli, destekli olanlardan kullanıyorum. Ahahaha 100 numarasını düşünemiyorum onların
bende şişlidekine baktımda lc yee orda hep büyük beden pantolonlar vardııı bize göre kibar bişiler yoktuuuuu adam gibi hep büyükkk 11,99 du hattaa badylerde ben anca yatarken giyerim o önünde bebekli olanları işyerinde olmazzz :))):13:
günaydın kızlar:) ben lcwden aldım ama pantolon 44tl idi 15değil valla
nasılsın diye bakarken pantolon aradığınızı gördüm
arkadaşlar ben 6 gün sonra doğum yapıcam inşallah
da söyleyeyim dedim waikikiden bişey almadım
pantolon kalıplarını beğenmiyrum
oxxo aldım iki tane onları giydim
oraya bi bakın derim
kızlar mrblaarr..anam herkes bu gün bi bitkinlikle uyanmış.. bi ben mi normalim böle ben nie hiç hamile belirtisi göstermiom ki acep??:44: ya böle olunca içimi korku sarıo ya.. kii biliyorum her hamilede olmıycağını ama genede gelio aklıma kötü şeyler..:26:
bendeki tek belirti göğüslerimin büyümesi..zaten büyüklerdi daha ne kadar büyüücekler bilmiorum..çocuk doğuncada omzumdan arkaya atar emziririm heralde
Artık bakıcaz bişeyler :)
bu arada maş. 12. haftayı devirmişsinn :) ekimin ilk annelerinden olucaksın :)
,nejla nemus arkadasım ultrasonda bebişini gördüm masallah kocaman olmus ultrason kagıdınıda 12+6 haftalık yazıyor dogrumu acaba benim beişimde bukadar büyücek :) :)
kipra bende de hiç bir belirti yok benimde bi tek gögüslerim biraz hassas.dün doktora sordum herkeste olmayabilir dedi tabi bende korkuyorum ama biz şanslıyız her alde gerçi benim daha 6 hatfalıkta seninki ne kadar
canım ya biliyorum bende herkeze olmıycağını ama ne biliim olsun bari die bazen hevesleniom deli miyim neim??gerçi artık benim büyüdü bu saatten sonra olmazda..10+3 oldum canım ben..inş sende sorunsuz geçirirsin..arkadaşları okuyunca yorgunlar sürekli mide bulantısı..ben hamile olduğumu unutuyom bazen o kadar normal hayattayım kii [
sata göre benimde bugün 7+3 ama ultrasonda 6 hafta ay bende 10 haftalık olcammı yaa günler geçmiyo hergün saya saya:) 7 haftaya kadar zor saymıştım şimdi 6 ya düştü.sende olmaz zaten artık düşüşe geçmiştir b-hcg bende şuan tavan yapması lazım ama bende tık yok:)
sata göre benimde bugün 7+3 ama ultrasonda 6 hafta ay bende 10 haftalık olcammı yaa günler geçmiyo hergün saya saya:) 7 haftaya kadar zor saymıştım şimdi 6 ya düştü.sende olmaz zaten artık düşüşe geçmiştir b-hcg bende şuan tavan yapması lazım ama bende tık yok:)
canım ya biliyorum bende herkeze olmıycağını ama ne biliim olsun bari die bazen hevesleniom deli miyim neim??gerçi artık benim büyüdü bu saatten sonra olmazda..10+3 oldum canım ben..inş sende sorunsuz geçirirsin..arkadaşları okuyunca yorgunlar sürekli mide bulantısı..ben hamile olduğumu unutuyom bazen o kadar normal hayattayım kii [
masallah de cnm durumuna bu halsızlık uyku halı zor oluyo yıne evde olsam neyse yatarsın dınleırsın ama calısrken dahada zorluyo senı resemn gozlerım kapanıyo bazen
diorum ya bazen özeniom sonra halsizliğin kusmanın sürekli olduğunu düşününce hemen
vazgeçiyorummaşallah de kendine sanada nazar değmesin böle devam edersin inş
evet canım benimde göğüslerim büyüdü.bende de izyapıyordu o yüzden yeni sütyen aldım yapcak bişey yok yakında sağılacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?