2011 Ekim Anneleri

tünaydın canım bebek erkekse 12.haftadada görülebiliyomuş ama kızlar geç gösteriyomuş erkekse öğrenirsin bence

Dün bir arkadaşın söylediğine göre 12+1,12+2lerde fln belli olabiliyormuş. Doktor çok kesin olmasa da birşeyler söylüyormuş. Ben de haftaya 12+6da doktora gideceğim ben de merak ediyorum acaba belli olacak mı

kızlar daha öncede yazdım ama.erkek bebegi bilmiyorum ama ben kızımın 11.haftamda öğrendim kız olcağımı.doktorum yüzde yetmiş kız dedi.dördüncü ayda yüzde doksan kız dedi..

oxxo da gebe giyim reyonu varmı ben hiç görmemiştim

canım şu snein gititn sultanbeylideki hastanenin adı ve doktorun ismi telofon numarası neydi.aşırı derece karnımda agrıla roluyor bi doktor gidim en iyisi.. bide muayene ücreti nedir

Saygı hastanesi
Nazan Ardıç
25 tl.muayene ücreti
444 1 794 tel.numarası
sen daha hiç bir doktora gitmedin mi?

Son düzenleme:
gündüz mesai saatleri içerisinde gitmek istersen Nihan hanıma git çok iyi bir doktor.
Tecrübeli,ilgili, güler yüzlü ama çok kalabalık oluyor

Saygı hastanesi
Nazan Ardıç
25 tl.muayene ücreti
444 1 794 tel.numarası
sen daha hiç bir doktora gitmedin mi?

gitmemmi gittim.sarıgazideki ümran tıp polikiliniğe gittim ama kadına çok fena gıcık oldum.gebeyim .kese görüldü herşey yolunda ilaç yazmıyor.illa kan testi yapalım diye.gebelik aleni belli.kan testi yaotrınca ilaç yazdı.bide hiç düzgün bilgi vermiyor bana.dedim bu ultroson kagıdında yazan şeyler ne .öemli deil dedi.ult la ilgili dedi.oyskai bebegin boyu falan yazar.ne sen sezaryanlısın dikkat ne başka bişi.tansioynumu bile ölçmedi karşıya gitmeyi bekliyordum doktor için.ama belki acil bişi olursa senin dedin yere gidicem

böyle doktorlara sinir oluyorum

tünaydın canım bebek erkekse 12.haftadada görülebiliyomuş ama kızlar geç gösteriyomuş erkekse öğrenirsin bence

ya Allahım affetsin ama içime kız doğuoo eşim erkek istıoo tabi ki hayırlısı dıoruzzz ama eşim için erkek olsun diıorummm.Şu Hürrem sultan gibi inat edip şehzadem gelıoo mu desem acaba tutar mıııı

benim içime hiçbişi doğmuyo ya herkes bişi hisseder.Ben kız istiyorum ama eşim erkek istiyo bakalım belki haftaya gösterir bişiler.

hahaha valla bilmem...hürrem ıspatladı sehzadelerin geldiğini:))) peşpeşe 4 tane şehazde doğurdu hem de 4.5 senede...Cihangir o yüzden zaten hafif sakat doğuyor(kambur felan) hürremin her sene şehzade doğurma hırsından:)
biz iyisi mi ağırdan alıp Allah bize ne verirse seve seve kabulumuzdür diyelim ve mutlu olalım. oğlan doğarsa bir hayır vardır, kız doğarsa bir hayır vardır.
ben hep şu duayı ederim:Allahım anneliğim hangisine daha hayırlı gelirse onu getir bana;
bilirsin anneliği çok abartıp feci kayınvalide olan hemcinslerimiz çok:)
Tam ters mükemmel kayınvalide durumu olduğu gibi, o yüzden hayırlısı neyse bize o gelecektir bence:)
Allah öyle yazıyor herşey

benim içime hiçbişi doğmuyo ya herkes bişi hisseder.Ben kız istiyorum ama eşim erkek istiyo bakalım belki haftaya gösterir bişiler.
aynen benim de hiç mi hiç doğmuyor cinsiyet konusu, hatta hayret ederim...anneler hissedip doğru çıkınca: biliyordum zaten diyorlar yaa:))) çok entersan geliyor işte bana...

aynen benim de hiç mi hiç doğmuyor cinsiyet konusu, hatta hayret ederim...anneler hissedip doğru çıkınca: biliyordum zaten diyorlar yaa:))) çok entersan geliyor işte bana...

ben de cinsiyet hissetmiyorum ama ablam kız diyor. bilmiyorum ama benimsemeye başladım kız fikrini. bakalım kutumdan mavi mi çıkacak kırmızı mı diyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…