tünaydın kızlar:)
eylül annelerin topicinden geliyorum ve maşallah neredeyse hepsi bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmiş:)
bu ayın 28'inde ikili testim var....hesaba göre tam 12+6 günlük olacağım o gün...sizce bir tahmin söyler mi yoksa henüz erken mi?
kızımda ancak 18 haftadan sonra öğrendim kız olduğunu, orasını burasını açıp göstermiyordu çünkü:)
Ama bazı anneler taa 12inci haftadan itibaren öğreniyorlar ya, o nasıl oluyor çözemiyorum
hepsine maşallah tabiive sağlıkları iyi olsun...
ama ben lidya'da çok bekledğim için herhalde bu bebekte biraz daha sabırsız oldum.
tünaydın kızlar:)
eylül annelerin topicinden geliyorum ve maşallah neredeyse hepsi bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmiş:)
bu ayın 28'inde ikili testim var....hesaba göre tam 12+6 günlük olacağım o gün...sizce bir tahmin söyler mi yoksa henüz erken mi?
kızımda ancak 18 haftadan sonra öğrendim kız olduğunu, orasını burasını açıp göstermiyordu çünkü:)
Ama bazı anneler taa 12inci haftadan itibaren öğreniyorlar ya, o nasıl oluyor çözemiyorum
hepsine maşallah tabiive sağlıkları iyi olsun...
ama ben lidya'da çok bekledğim için herhalde bu bebekte biraz daha sabırsız oldum.
kızlar daha öncede yazdım ama.erkek bebegi bilmiyorum ama ben kızımın 11.haftamda öğrendim kız olcağımı.doktorum yüzde yetmiş kız dedi.dördüncü ayda yüzde doksan kız dedi..
nasılsın diye bakarken pantolon aradığınızı gördüm
arkadaşlar ben 6 gün sonra doğum yapıcam inşallah
da söyleyeyim dedim waikikiden bişey almadım
pantolon kalıplarını beğenmiyrum
oxxo aldım iki tane onları giydim
oraya bi bakın derim
oxxo da gebe giyim reyonu varmı ben hiç görmemiştim
canım şu snein gititn sultanbeylideki hastanenin adı ve doktorun ismi telofon numarası neydi.aşırı derece karnımda agrıla roluyor bi doktor gidim en iyisi.. bide muayene ücreti nedir
masallah de cnm durumuna bu halsızlık uyku halı zor oluyo yıne evde olsam neyse yatarsın dınleırsın ama calısrken dahada zorluyo senı resemn gozlerım kapanıyo bazen
benim avantajlarımdan biri de hamile olduğumdan beri çalışmıyorumbelki çalışsaydım ev iş derken ister istemez yorulurdum..allah size kolaylık versin..ama iş imkanım olsaydı kesin çalışırdım evde kalmaktan sııkıldım artık çünkü hayatımda ilk defa bu kadar uzun ev hanmlığı yaptım ve yapıcam
oxxo da gebe giyim reyonu varmı ben hiç görmemiştim
bende oxxo da olduğunu bilmiyorum ama arkadaşım yeni doğum yaptı o da lcw de biişe bulamıyodu pantlonlarında pek rahat edemiyodu c&a dan alıyodu kıyafetlerini fiyatlarıda baya uygundu..açıkçası almam gerektiği zaman bende ordan alırım heralde..
Saygı hastanesi
Nazan Ardıç
25 tl.muayene ücreti
444 1 794 tel.numarası
sen daha hiç bir doktora gitmedin mi?
gitmemmi gittim.sarıgazideki ümran tıp polikiliniğe gittim ama kadına çok fena gıcık oldum.gebeyim .kese görüldü herşey yolunda ilaç yazmıyor.illa kan testi yapalım diye.gebelik aleni belli.kan testi yaotrınca ilaç yazdı.bide hiç düzgün bilgi vermiyor bana.dedim bu ultroson kagıdında yazan şeyler ne .öemli deil dedi.ult la ilgili dedi.oyskai bebegin boyu falan yazar.ne sen sezaryanlısın dikkat ne başka bişi.tansioynumu bile ölçmedikarşıya gitmeyi bekliyordum doktor için.ama belki acil bişi olursa senin dedin yere gidicem
tünaydın canım bebek erkekse 12.haftadada görülebiliyomuş ama kızlar geç gösteriyomuş erkekse öğrenirsin bence
ya Allahım affetsin ama içime kız doğuoo eşim erkek istıoo tabi ki hayırlısı dıoruzzz ama eşim için erkek olsun diıorummm.Şu Hürrem sultan gibi inat edip şehzadem gelıoo mu desem acaba tutar mıııı
aynen benim de hiç mi hiç doğmuyor cinsiyet konusu, hatta hayret ederim...anneler hissedip doğru çıkınca: biliyordum zaten diyorlar yaa:))) çok entersan geliyor işte bana...benim içime hiçbişi doğmuyo ya herkes bişi hisseder.Ben kız istiyorum ama eşim erkek istiyo bakalım belki haftaya gösterir bişiler.
aynen benim de hiç mi hiç doğmuyor cinsiyet konusu, hatta hayret ederim...anneler hissedip doğru çıkınca: biliyordum zaten diyorlar yaa:))) çok entersan geliyor işte bana...
bende hiç hissedemiyorum, gerçi ben paranoyakbir gebeyim bu yüzden hissetmiyorum sanırım
aynen benim de hiç mi hiç doğmuyor cinsiyet konusu, hatta hayret ederim...anneler hissedip doğru çıkınca: biliyordum zaten diyorlar yaa:))) çok entersan geliyor işte bana...
Zaten benimde içime doğan olmazzzben ne hissedersem tesri olur nasıl 1 şeydir anlamammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?