2011 Ekim Anneleri

Günaydın arkadaşlarr nasılsınızzzzz yavruşlarr nasılll
aydebaa kaçta varabildin seni merak ettimm dünnnnn

Resimlerinde her biri birbirinden güzel çıkmışş yaaaaaa

Yarın oğluşumun resimleri çıkıcak bakalım nasıl olmuşşşş ben bi tane daha kendim aldım 2 si bedava 3. Süde ücret ödedim tabisiii

canım face e yazdım, adresini sonra gördüm ama yakında görüşürüz gibime geliyor, metrobüs ile işyerin çok yakın 30 dk da yanında olurum

melofer görülmüyorsun uzun zamandır

Merhaba Arkadaşlarrr!!! Ben geldim..
Çok yoğun bir üç gün geçirdim.. Yavrukuşumdan ilk defa bir gece ayrı kaldım. İlk iki gün çok aramış beni anne anne diye ama sonraki gün çok hatırlamamış, hain evlat bir hafta görmese unutacak beni Göğüslerim çok fena oldu davul gibi şişti... Acaba fırsat bu fırsat diyip ayırsam mı diye düşündüm ama beni görür görmez yapıştı yine Saat 11'de geldim işe o saate kadar durup durup emdi, çok özlemiş.. Bu çocuk benden çok sütümü seviyor galiba:44::44:

Sizler de buluşmuşsunuz galiba, ohh ne güzell.. Darısı bizim başımıza...

hosgeldn meloşş demek sütün varr ne guzel.Ben sağmasam artık rahatsız etmıoo varla yok arası bişeyy..Ne yiyıon kız öle bolbol sütün oluo ??

hosgeldn meloşş demek sütün varr ne guzel.Ben sağmasam artık rahatsız etmıoo varla yok arası bişeyy..Ne yiyıon kız öle bolbol sütün oluo ??

hoş geldin melofer,

Hoşbuldum kızlar... Adana - Mersin'deydim diyeyim sen anla ne yediğimi:) Çok güzel kebaplar yedim Salı sabahtan itibaren emzirmedim, Salı gecesi yatarken bomboştu göğüslerim fakat dün sabah kalktığımda dolmuştu, pompayı da götürmemiştim dolmaz diye, dün geceye kadar da iyice doldu.. Sen de iki gün emzirmesen ya da sağmasan aynı olur.. Normal zamanda benimki de çok gevşek..

Maral'ım geçen gün bişey yazmıştın çok hoşuma gitti, haftasonu Cemre bişey yememiş sen de evde meme yok sana demişsin sonra da pişman olmuşsunya.. Çok takdir ettim düşünceni, ben de aynısını düşünüyorum genelde, bu yaşları bi daha geri gelmiycek, onları üzmeye ne gerek var, tabiki tepemize de çıkarmamak lazım ama.

benim biraz yoğunluğum vardı o yüzden giremedim sevozy

zefey fotoğrafta güzel çıkmışsın, doğumgünü organizasyonundan değil mi?

hoşgeldin canım,bende seninle aynı fikirdeyim. verebildiğiniz kadar verin memeyi,emdikleri kadar emsinler bebişler ,çok önemli bir sebep olmadıkça 2 yaşına kadar emebilirler

meloşş zeynonun sistemleri çökmüş :) kk ya yazamıo..çatladı sabah berrii.Dio ki; sütü varken emzirsin (mesaj cekmişde bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…