meloşş zeynonun sistemleri çökmüş :) kk ya yazamıo..çatladı sabah berrii.Dio ki; sütü varken emzirsin(mesaj cekmişde bana:))
buradan yaz canım ,zefey kızdı bize
burda yazamam kartopumm.Sn ziyaretcilerimiz ne istikrarsız bırı habire diyete başlıo demesinler..ayıp olur yawss
melofer geçmişi okumadın galiba sana dedim bizsiz buluştular kıskandım diyeeee...
kartopucum dediğin gibi yaparsanız gelebiliriz tabi memnun olurum çok....bu arada haylıfe neyse işte ondan aldım yapcam tatlından çok beğendim ellerine sağlık
zefeyyyyy naber unuttun beni söyliyeyim
meloşş zeynonun sistemleri çökmüş :) kk ya yazamıo..çatladı sabah berrii.Dio ki; sütü varken emzirsin(mesaj cekmişde bana:))
kızlar bir şey soracağım;
siz bebekleriniz için halen özel yemekler mi yapıyor sunuz?
yoksa normal sizin yemeklerinizden mi yediriyor sunuz?
(tuzlu, baharatlı)
(tuzlu, baharatlı)
onlar kendilerine baksın canım,kaçak döğüş yapıyor hepsi. gizli gizli insanları okuyorlar,cesaretsiz kişilikler hepsi,biz iyisiyle kötüsüyle her halimizi yazıyoruz.hem bizi gizli gizli gözetleyip birde olumsuz yorum yapacak halleri yok herhalde
yani kartopummm, bu yola başvurdum bu sefer ama zor buda yaa.akşam 6 dan sonra yememek daha iydi ,enazından gün içinde tatlı,börek ,çörek iyiydiii
(tuzlu, baharatlı)
bencede akşam altıdan sonra yememek daha iyi sevozycan. böyle sık sık yiyince insanın aklı fikri yemekte oluyor,o zaman ben çok açıkıyorum.gündüz fazla abartmamak kaydıyla dediğin gibi börek,çörek tatlı yiyebiliyorum bu sistemle. ben daha rahat ettim anlayacağın.
(tuzlu, baharatlı)
jögfjhfdshfdangcngfshfdxzEki Görüntüle 657507
Bizimki çorba yiyor sadece canım, bizim yemekleri pek sevmiyor.. Çorbasını kendimize yaptığım gibi yapıyorum baharatlarını da aynı bizimki gibi koyuyorum.. Bizim yemeklerden de veriyorum ama doyacak kadar yemiyor onları.. Zaten bugünlerde pek yemek yaptığım da yok, mutfağa giremez oldum Mert'in mutfak düşkünlüğünden. İlla ocaktaki tencereyi karıştırmak istiyor, korkumdan mutfağa giremez oldum artık...
Aman kızlarrr tencere tava caydanlık saplarına dikkat,tezgah üstünde bıcakk vs, masa üzerinde ilaç, dikkat.elif bzm pimapen kapıyı artk acıooo..Dikkat edellimmmm..
valla bizim burakta her yere uzanmaya başladı artık.yemek falan yaparken çok dikkat etmek lazım. geçen akşam camdan dışarı bakıyorduk,bir baktım pencere koluna yapışıp camı açtı.dikkatli olalım kızlar evde bakanlarıda uyaralım bu konularda.şimdi en hareketli zamanları çünkü. Allah tüm bebişleri korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?