2011 Ekim Anneleri

melofer geçmişi okumadın galiba sana dedim bizsiz buluştular kıskandım diyeeee...

kartopucum dediğin gibi yaparsanız gelebiliriz tabi memnun olurum çok....bu arada haylıfe neyse işte ondan aldım yapcam tatlından çok beğendim ellerine sağlık

zefeyyyyy naber unuttun beni söyliyeyim

zefey özel mesajın geldi benimkine cevap olarak. ama sonradan bir daha attınmı direk bana özel mesaj at .yeni atıyormuş gibi bakalım o gelecekmi

kızlar bir şey soracağım;

siz bebekleriniz için halen özel yemekler mi yapıyor sunuz?
yoksa normal sizin yemeklerinizden mi yediriyor sunuz?
(tuzlu, baharatlı)

burda yazamam kartopumm.Sn ziyaretcilerimiz ne istikrarsız bırı habire diyete başlıo demesinler..ayıp olur yawss

onlar kendilerine baksın canım,kaçak döğüş yapıyor hepsi. gizli gizli insanları okuyorlar,cesaretsiz kişilikler hepsi,biz iyisiyle kötüsüyle her halimizi yazıyoruz.hem bizi gizli gizli gözetleyip birde olumsuz yorum yapacak halleri yok herhalde

Tam okuyamadım canım.. Birazdan bi okuyimmm.. Yaa evet buluşmuşlar bizsiz hayırsız bunlar, ama Zeyno yaza Antalyaya geliyormuş, belkim görüşürüz.. Kızlar gelirseniz görüşelim hepinizle...

meloşş zeynonun sistemleri çökmüş :) kk ya yazamıo..çatladı sabah berrii.Dio ki; sütü varken emzirsin (mesaj cekmişde bana:))

Hahahha komik şey.. Emziriyorumm, oğlan da gayet memnun halinden:)

(tuzlu, baharatlı)

bn zaten az yaglı,az tuzlu yapıom.Gerci Elif zaten yemek yemıo.yanı corba yogurt gidiıo.ama ıspanak yıyooo.normal kndmize yaptıgımızdann.ya baharat hele corbasına eklıorumm lezzeti olsun dıye.zencefil zerdecal nane karabiber duruma göre :))

(tuzlu, baharatlı)

ben genelde onun yiyebileceği yemeklerden fazlaca yapıyorum ,böylece bizde yiyoruz.hem bizde sağlıklı beslenmiş oluyoruz bu arada. tuzunu az koyuyorum ben yemeklerin,bizde tuzsuz yesek iyi olur düşüncesindeyim çünkü. mesela dün etli biber dolması yaptım,baharatlarını normal koyup tuzunu az koydum. ama artık bizde alıştık o tuz seviyesi bizede iyi geliyor. anlayacağın ben ayrı yemek pişirmiyorum 1 yaşından beri,biz buarağa uyduk diyebilirim. et falan kızartırsam tabi burak yiyemiyor onları,onada çorba yoğurt falan yediriyorum o zaman

yani kartopummm, bu yola başvurdum bu sefer ama zor buda yaa.akşam 6 dan sonra yememek daha iydi ,enazından gün içinde tatlı,börek ,çörek iyiydiii

yani kartopummm, bu yola başvurdum bu sefer ama zor buda yaa.akşam 6 dan sonra yememek daha iydi ,enazından gün içinde tatlı,börek ,çörek iyiydiii

bencede akşam altıdan sonra yememek daha iyi sevozycan. böyle sık sık yiyince insanın aklı fikri yemekte oluyor,o zaman ben çok açıkıyorum.gündüz fazla abartmamak kaydıyla dediğin gibi börek,çörek tatlı yiyebiliyorum bu sistemle. ben daha rahat ettim anlayacağın.

(tuzlu, baharatlı)

maralcım ben hala özel yediriyorum çünkü yemiyor sabah bulamaç kahvaltı ama herşey var içinde öğlen yoğurt ekmek meyve yada bebe bisküvili uyuyor uyanıyor herşeyin olduğu karışık çorba sonrada akşam olunca 9gibi gece muhallebisi bu kadar... kendimize yaptığımız makarna yemek vs bunları yediriyorum ama çok az yiiyor bu aralar aptamil çocuk sütüne başladım bende merak ettim diğer anneler nasıl yapıyor maral ve zaya cvp bekliyor hanımlarr.....

oohh valla yüreğime su serptinnn acaba dönsemmm mii bu uygulamaya yada ara ara değiştrp mi yapsammm..kızada söz verdmmm ,,gerci 2 haftaya doğuma gitcek izin dönüşü senin incecik görem dediiii..o izne cıkınca ben döneyim eski metoda şimd,i sabah -öğlen gözetlıo benii

(tuzlu, baharatlı)

Bizimki çorba yiyor sadece canım, bizim yemekleri pek sevmiyor.. Çorbasını kendimize yaptığım gibi yapıyorum baharatlarını da aynı bizimki gibi koyuyorum.. Bizim yemeklerden de veriyorum ama doyacak kadar yemiyor onları.. Zaten bugünlerde pek yemek yaptığım da yok, mutfağa giremez oldum Mert'in mutfak düşkünlüğünden. İlla ocaktaki tencereyi karıştırmak istiyor, korkumdan mutfağa giremez oldum artık...

Aman kızlarrr tencere tava caydanlık saplarına dikkat,tezgah üstünde bıcakk vs, masa üzerinde ilaç, dikkat.elif bzm pimapen kapıyı artk acıooo..Dikkat edellimmmm..

Aman kızlarrr tencere tava caydanlık saplarına dikkat,tezgah üstünde bıcakk vs, masa üzerinde ilaç, dikkat.elif bzm pimapen kapıyı artk acıooo..Dikkat edellimmmm..

valla bizim burakta her yere uzanmaya başladı artık.yemek falan yaparken çok dikkat etmek lazım. geçen akşam camdan dışarı bakıyorduk,bir baktım pencere koluna yapışıp camı açtı.dikkatli olalım kızlar evde bakanlarıda uyaralım bu konularda.şimdi en hareketli zamanları çünkü. Allah tüm bebişleri korusun

ayy allah kourusunn Buragın boyuda uzunnn.Ya hiç belli olmuolarr pire gibi heryerdelerrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…