2011 Ekim Anneleri

evet canım kremşanti yokta sadece eti puf dan aynısı denemek lazımmmm değişik tatlara açığım kanlanmam lazım canlanmam lazımmmmmm:108::108::108::108::108::108::108::108:

kızlar arcemek e sen gelemiyorsun, biz gelirsek ilgilenir misin diye sordum,

olur gelirseniz çok sevinirim dedi.

ne dersiniz? gidelim mi?

kızlar arcemek e sen gelemiyorsun, biz gelirsek ilgilenir misin diye sordum,

olur gelirseniz çok sevinirim dedi.

ne dersiniz? gidelim mi?

amaa nerde oturciyyzzzz ordaa netceyyzzz geçennn tv de kızını dhkp-c ye kaptırmış bi ananın feryadı vardı adliye kapısında öle bi vakayla karşılaşırsak ben ağlarım

kızlarr bide bakıyomuşuzki sevozy can malum yerde bizi bekliyooooo:13::13::13::13::13:

ayy bide şu karadayı dizisindeki başhakim cancağızım diyip duruyoyaa öyle uyuz oluyorumkiiiiiii nefretimi kusmadan geçemiycem

kızlar ben birazdan çıkıyorum,
zefey arcemek i arasana, nereden soracağım onu,
olmazsa önce ona gideyim,
oradan yanınıza gelirim

kızlar ben birazdan çıkıyorum,
zefey arcemek i arasana, nereden soracağım onu,
olmazsa önce ona gideyim,
oradan yanınıza gelirim

maraall gitmee bencee geç kalırsınnn in yürü mesafesi uzak sonra metroya binme arasıda çokkk bu arada beni nasıl bulcanı yazıyorum özelden

kızlar tchibonun sitesine bir bakın kargo ücretsizmiş. bu haftaki temada güzel şeyler var,

ayy çocuklart için ne güzel tyaratıcı şeyler varmış hemen siteyi kapadım kendimi tutamayıp alışveriş yapabilirdimmmmm sayfanın sonlarına inin kızlarrrrr şekilli delheçler şeffak kağıtlar rengarenkkk neyse susimm :)

13-14 Mart kredi kartı kullanmıyoruzz arkadaslarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…