2011 Ekim Anneleri

bende o delgeçleri falan çok beğendim. doğum günü süslemeleri için falan harika olur ama evde olacaksın zamanın olacak birde yaratıcı kabiliyetin güzel şeyler çıkar ortaya. neyse para harcamayalım şimdi.geçen 1.yaş doğum gününde nekadar aramıştım o aletlerden.

bende hep maaş kartımı kullanıyorum para üstü küsürat bekle çıkar sevmiyorum
ama çok hoş lar yaaaaa bi arkadaş yapmıştı face grubundan bu tarz şeyler hatta kendine blog bile açtıııı size blog adını vereyim bekleyin

:108:
bak o kartlardan oda kendi yappmıştı evde ben çok beğenmiştim biz ne yapıcaz acaba 2. yaş günündee

yedi ziyartecii var ve birde benn ben anlamadm neyi bekliyonuz sanırım buluşmayı merak ettilerr hıı hemenn aydınlatim siziii yeni ayrıldıkk şimdiiii

kızlar yeni geldim,

çoooooookkkkk memnun kaldım, sizinle tanışmak güzeldi,

sevozy, arcemek sizleride görmek istedim ama olsun, kısmet başka zamana,

arcemek sen bana çok yakınsın, yakında bir öğlen çat kapı yapabilirim haberin olsun.

bende çok memnun kaldım toplantıdan.en kısa zamanda tekrarını bekliyorum. hatta diyorumki ayda 1 cumartesileri ev günü yapalım ne dersiniz,böylece yaptığımız mamaları tatma fırsatımız olur.

kızlarr bende yeni geldim tekrar gittim oralara canımız çıktı başkasına hediye alıp kombinlemek ne zormuş

bu arada bende o kadarr memnun oldumki sizinle tanıştığımaa sanki daha öncelerden tanışmışızda buluşlmuşuzz gibi böleeee çok sıcak buldum kartopuya katılıyorummmm ev günü yapabilirizzz ayda bir evde kindyro günü mesela bebelkleribnn tepkileri nolur hemde onu çok merak ediyorummm

İşyerlerimiz mi yakın Maral canım?? Ben bekledim bana gelirsiniz diye ama gelmediniz. Hatta sana çalıştığım yeri de yazdım. Bu gün gelmeyi çok istedim ama kısmet işte. Neyse daha başka zamanlarda görüşürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…