ayy çocuklart için ne güzel tyaratıcı şeyler varmış hemen siteyi kapadım kendimi tutamayıp alışveriş yapabilirdimmmmm sayfanın sonlarına inin kızlarrrrr şekilli delheçler şeffak kağıtlar rengarenkkk neyse susimm :)
bende o delgeçleri falan çok beğendim. doğum günü süslemeleri için falan harika olur ama evde olacaksın zamanın olacak birde yaratıcı kabiliyetingüzel şeyler çıkar ortaya. neyse para harcamayalım şimdi.geçen 1.yaş doğum gününde nekadar aramıştım o aletlerden.
bende o delgeçleri falan çok beğendim. doğum günü süslemeleri için falan harika olur ama evde olacaksın zamanın olacak birde yaratıcı kabiliyetingüzel şeyler çıkar ortaya. neyse para harcamayalım şimdi.geçen 1.yaş doğum gününde nekadar aramıştım o aletlerden.
bankalarımı protesto ediyoruz. nakit alışverişide hiç sevmiyorum,yanımda fazla nakit taşımıyorum ben
haydii sovozyy hhiç bişi için geçç değilllllllllllll
hadi kalk gell bul bi bahaanee birazcık hevesss birazzz cesaretttttttttttttttt
senin için şarkı bilem buldum bakkkkk
kızlar maral geldi oturuyoruzzzzzzz
kızlar maral geldi oturuyoruzzzzzzz
ALLAH.kız cek resimde whatsup dan gönderrr
HANE-İ TASARIM
bu arlkadaşın blogu belki fikir olurrrrrrr
çok zevkli bir çalışma olmuş 1 yaş hazırlıkları.tebrik ederim.
pişikkkkk geleydinnnnnn
kızlar yeni geldim,
çoooooookkkkk memnun kaldım, sizinle tanışmak güzeldi,
sevozy, arcemek sizleride görmek istedim ama olsun, kısmet başka zamana,
arcemek sen bana çok yakınsın, yakında bir öğlen çat kapı yapabilirim haberin olsun.
kızlar yeni geldim,
çoooooookkkkk memnun kaldım, sizinle tanışmak güzeldi,
sevozy, arcemek sizleride görmek istedim ama olsun, kısmet başka zamana,
arcemek sen bana çok yakınsın, yakında bir öğlen çat kapı yapabilirim haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?