2011 Ekim Anneleri

aslında dediğini de yaptım ancak olmayınca kızdım, dün onu emzirirken kızım niye öyle yapıyorsun, sana kızmak istemiyorum neden
anneyi kızdırıyorsun, bir daha öyle yapma dedim, bir yandan emiyor, gözüyle gözüme bakıp anlar gibi dinliyor, bir yandande memeyi
çıkarıp tamam diyor, bitiyorum bu haline

Ben Fındık kızımı fazla bile rahat bırakıomm, ilkdefa yapıosa susup caktırmadan izliorum.ama sürekli yapmaması gereken bişeyi yapıosa, belki bıkarda yapmaz diye yapmasına izin verıp,ses etmiorum.çünkü inatcı bi yapısı var yapma dersem inadıma yapıo sidiklii

oyyy anammm ne tatlı yaaa, bn olsam ısırıp ısırp yerimm onu yaaaa tamam mışşş.

kızlar 2 ay sonra canım arkadasımın bi kızı olcakk.ona ne alsam ne yapsam acaba fikir versenizee.Öle kılık kıyafet almak istemıomm ama..Napsam ???

aslında benimkisi de inadına yapıyor, hatta beni kızdırmak hoşuna gidiyor da olabilir (annesine çekmiş),
ben her dediği yapılan bir çocuk olmasını istemiyorum, hazıra konmasın, çabalasın, uğraşsın istiyorum
dediğim dedikte olmasın istiyorum, biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışayım bir de ben asabileştiğimde
onu babasına veya teyzesigile havale edeyim hem sakinleşirim hem kızı da yıpratmam.

cemre kuuş, kediiii, kuçu, hav hav, tırtıl, tavak (tavşan) hepsini çok seviyor, kitabında hepsini anlatıyor bir de ayı ları unutmamak lazım.
ben bütün canlıları sevsin istiyorum, sevgi duygusunu iliklerine kadar yaşasın istiyorum, dilerim sevdiklerinden çok darbe almaz kızım, ama her canlıyı (insan, hayvan, bitki) severse her bakımından daha iyi bir insan olur diye düşünüyorum.

valla sevozynin dediği gibi tam ısırmalıkmış.sen anlatırken gözümde canlandı birden gülmek geldi içimden. Allah hepsini nazardan saklasın

yüce rabbim hep iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı,iyilikler çıkarsın karşılarına inşallah.

kızlar 2 ay sonra canım arkadasımın bi kızı olcakk.ona ne alsam ne yapsam acaba fikir versenizee.Öle kılık kıyafet almak istemıomm ama..Napsam ???

canımcım,söyle arkadaşına,eğer kurabiye ve hastanede dağıtacağı şekerler falan varsa yapmasın. sen şeker hamurlu kurabiye yapabilirsin herhalde ,20-30 tane hastanede dağıtmalık kurabiye yap. birde eminönünden gidip malzeme al,bebek şekerlerini sen yap hediye olarak.

ya aklıma onlar geldi ama çalışmıo şuan evde, belki ihtiyacı olan daha faydalı bişey olsa daha ii olur.Mesela demin aklıma geldi .Bi sepetyapsam ne bılem pişik kremi,şampuan vs..

en alttaki burağa yaptığım bebek şekeri. çok basitti.içinede mavi ve beyaz reklerde çikolata dolgulu bademlerden koymuştum.

üstekilerde geçen yaz ağbimin kızına yaptığım. birde çanta şeklinde almıştım,onların resmini bulamadım. çanta şeklinde olanları vzaonun içine ağaç dalları koydum çantaları dallara astım. çantaların içinde yine pembe beyaz reklerde çikolata dolgulu bademlerden vardı. kutulara ise fıstıklı lokum koydum onlarıda arabaya yerleştirdim. maliyetide çok uyguna geldi.

ya aklıma onlar geldi ama çalışmıo şuan evde, belki ihtiyacı olan daha faydalı bişey olsa daha ii olur.Mesela demin aklıma geldi .Bi sepetyapsam ne bılem pişik kremi,şampuan vs..

olabilir tabi.güzel bir sepet al,onu süsle içinede istediğin şeyleri koy şampuan,krem,biberon vs.ama bunları önceden verki adem arkadaşında bir daha almasın

birde ben buzdolabı magnetleri almıştım çapalar,filler,kediler vs. şarkhandan onları tül keselere koymuştum,doğum hediyesi olarak onları dağıtmıştım burak için.

ay şimdi heyecanlandım. 2 yaş için hazırlıkları düşünmeye başladım birden

kartopu çok güzel yapmışsın, fikirde çok güzel, sevozy sepet yapıp içine şampuan, bebe yağı, tırnak makası, tırnak törpüsü, pişik kremi, 1 paket primadan alınmış bir kaç bez koyabilirsin, önceden verirsin arkadaşın da almaz,

cemre için hastaneye gelenlere bebek süsü yapmak istemiştim,
eminönüne gittim ancak kendi yapmamla hazırı almak aynı olduğundan
işyerinde bu işleri yapan bir arkadaşım vardı ona sipariş vermiştim,
30 tane sonra 50 tane daha yaptırdım ancak 30 civarında kaldı,
şu an bir arkadaşım ve bir akrabam kız çocuğuna hamile,
onlara teklif edeceğim isterlerse onlara vereceğim sadece isimlerini yeni yazarız o kadar,

kartopu tchibo nun sitesinden alışveriş yaptın mı?, malzemeler çok güzel ama normal fiyatları
aynı mı araştırmadım, uygunsa aslında alınabilir diye düşünüyorum hazır kargo parası yokken

hem 2. yaş günleri, 2. doğumlar, tanıdıklara yapılacak hediyeler hepsi için muhteşem olur

canım sitenin fiyatları ile mağaza fiyatları aynı. çok güzel şeyler var ama ben çalışırken onları okadar detaylı yapamam. bu senede hazır alırım bazılarını. birde el işi konusunda o kadar becerikli değilim,daha doğrusu yaratıcı fikirlerim çok yok diyeyim

selam kızlarrrbirr ce eeeee deyip kaçıcam syfalar ilerlemiş okuyamıycimm efeyi uyuttuö işlere dalmam lazımmm sevda bacım telde yazamadım üst komşumuza damacanadan nasıl sepet yaptım kısaca özet geççemmmmmmmm

5 litrelik su şişesini kestim bıçakla ama çok derinde değil ama çok şey doldurupta çok gösterişli olsun diyosan 10 yada 19 litrelik su şişelerinden kes
yani derinliğini göz kararı yaptım fazla derin yapmadım dört parmak çünkü biblo koyacağımız için sonra onda saten varmış satenle kapladım silikon tabancasıyla yapıştırdım iyice sonra sıra geldi tülüne bi katta pembe tülle kapladım daha sonra uzun uzun şeritler halinde kestim tülü elimle pile verip fırfır yaptım kıvırdığım yerleri dikmekle uğraşmadım zımbayla yaptım çünkü görünmeyecek sonra damacananın dış yüzeyinefırfırı döndüre döndüre silikon tabancasıyla sabitledim üzerinede şu milyonculuk yerlerde satılan pembe fırfırdan geçirip üzerine inci yapıştırdım hemen hemen aynı eski bi tane grümceme yapmıştımyaa onun aynısı ama daha büyüğü olduu fırsatım olursa komşuya gidip resim çekerim acele olduğu için çekemedimm
sıra geldi kulpunaasalam dilimler gibi geri kalan damacanadan ince bi dilim kesip ortadan kesiyosun sonra onuda satenle tülle ve sepetin üzerine sabitlee bacımmmmmmmmmmmm beynden bu kadar eskisininkinin remini paylaşiimm nede olsa arşivde varr fırsatım olursada komşuya yaptıımı çeker gelirimmmmmmmm

bi kere tv de görmüştüm, bebek için hediye hazırlıyorlardı, pasta şeklinde yapmışlardı kartondan, içine de bebek bezi, şampuan, pişik kremi gibi şeyler doldurmuşlardı çok güzel olmuştu, öyle birşey yapabilirsin.

sevozy,nette arattım, bez pasta yazıyo canım, bez pasta yazınca çok güzel şeyler yazıyo, bi bak istersen. işine yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…