2011 Ekim Anneleri

pet şişenın sapını kesip neyle tutturdun sepetin kendisine?
Bide sılıkon tabancam yok napcam??

Bi bak bakalım canım, hoşuna giderse yapabilirsin belkii

ay bnm normalde sepet falan cok severim.bi cesaret edip başlasam,yaparım eşe dosta kızzz.Zefeyın ki aslınd amasrafsız ve kolayyy.Hadi bi cesaret deyip, bi yapabilsem keşkem :) ah keşkem keşkem keşkem:)

ay bnm normalde sepet falan cok severim.bi cesaret edip başlasam,yaparım eşe dosta kızzz.Zefeyın ki aslınd amasrafsız ve kolayyy.Hadi bi cesaret deyip, bi yapabilsem keşkem :) ah keşkem keşkem keşkem:)

hadi bi cesaret canım,silikon tabancası dediğin şey 5 tl bişey canım onuda alırsın,herşeyde kullanılıyor

ya kartopum seni daha önce tanısaydım böle lise-üniversite felann.. cok başka biri olurdum yaa.Cesaret abidesi gibisinn haaa..

zeyno bunu bloga eklesen hazırr taslağında elinddee...boşladın blogu cnmmmm yaa

yarın benim için yoğun bir gün olacak,

abiye kıyafet bakacağım, akşama da üniversiten arkadaşlarla fasıla gideceğiz

yarın benim için yoğun bir gün olacak,

abiye kıyafet bakacağım, akşama da üniversiten arkadaşlarla fasıla gideceğiz

ohh ohh.maşallah.Bnmde haftaya bi yemek-gala organizasyonu var , Konrad otelde..ama bnm giyecek hiç bşy yok napcam bılmimmm bi gece için kıyafet almak istemııımm...

günaydın kızlarrrrr bugün oğluşu açık havaya çıkarıcaktım caddeyee bu karla karışık yağmurda nerden çıktıkii??????????????

günaydın kızlarrrrr bugün oğluşu açık havaya çıkarıcaktım caddeyee bu karla karışık yağmurda nerden çıktıkii??????????????

Günaydınn.. Bugün hava çok güzel burda.. Hatta benimki sabah beni iş yerime kadar uğurladı babasıyla:) Nasıl özlemiş yavrum iki gün ayrı kaldık diye.. Yakamı bırakmıyor

merhabalar,
iyi akşamlar kızlar,
dün yoğun bir gündü benim için, elbise almaya gittik
kız kardeşim ve anneme elbise aldık,
bugün kendime ise; kısa kırmızı ve uzun hürrem yeşili elbise aldım,
siyah bir ayakkabı aldım mı iş tamamdır.

Wuuuu zumrut yesiline bayilirim maralll sana yakisicaindan eminim citir hatun

Bu arda kizlar turta yapiyorum bi saatte icini yaptim aimdi aira hamurunda

Pufff yine beyyn gece bir vucukkta anca uyudum efede sik sik uyandi sabahta altida kalktii cok az uyudum

Pufff yine beyyn gece bir vucukkta anca uyudum efede sik sik uyandi sabahta altida kalktii cok az uyudum

Günaydınnn, rüyamdaa elifimle bi sarılıoz bi öpüşüp koklasıozz anlatammammm ama nasılll bana ayyyy annemmm diye sarılıo o sevinçleee mutlu mesud olurken,, bi çıglıkkk aman Allah ım elifff uyanmış meğer hepisi yalanmış,tatlı bi rüya imiş (

:)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…