dışardan yada eline alan pet şişeden olduğunu anlamıyor hiç evdeki ve eldeki malzemelerini değerlendirebilirsin bak nette bi tane yapmış kadın çok dandik duruyo birde çok derin kullanmış pet şişeyi biraz daha kesebilirdi
http://10marifet.org/imaj/mavisofra /321204.JPG
sevozy,nette arattım, bez pasta yazıyo canım, bez pasta yazınca çok güzel şeyler yazıyo, bi bak istersen. işine yarayabilir.
bi bakem cnmmm neymışş ooo
Bi bak bakalım canım, hoşuna giderse yapabilirsin belkii
ay bnm normalde sepet falan cok severim.bi cesaret edip başlasam,yaparım eşe dosta kızzz.Zefeyın ki aslınd amasrafsız ve kolayyy.Hadi bi cesaret deyip, bi yapabilsem keşkem :) ah keşkem keşkem keşkem:)
ay bnm normalde sepet falan cok severim.bi cesaret edip başlasam,yaparım eşe dosta kızzz.Zefeyın ki aslınd amasrafsız ve kolayyy.Hadi bi cesaret deyip, bi yapabilsem keşkem :) ah keşkem keşkem keşkem:)
selam kızlarrrbirr ce eeeee deyip kaçıcam syfalar ilerlemiş okuyamıycimm efeyi uyuttuö işlere dalmam lazımmm sevda bacım telde yazamadım üst komşumuza damacanadan nasıl sepet yaptım kısaca özet geççemmmmmmmm
5 litrelik su şişesini kestim bıçakla ama çok derinde değil ama çok şey doldurupta çok gösterişli olsun diyosan 10 yada 19 litrelik su şişelerinden kes
yani derinliğini göz kararı yaptım fazla derin yapmadım dört parmak çünkü biblo koyacağımız için sonra onda saten varmış satenle kapladım silikon tabancasıyla yapıştırdım iyice sonra sıra geldi tülüne bi katta pembe tülle kapladım daha sonra uzun uzun şeritler halinde kestim tülü elimle pile verip fırfır yaptım kıvırdığım yerleri dikmekle uğraşmadım zımbayla yaptım çünkü görünmeyecek sonra damacananın dış yüzeyinefırfırı döndüre döndüre silikon tabancasıyla sabitledim üzerinede şu milyonculuk yerlerde satılan pembe fırfırdan geçirip üzerine inci yapıştırdım hemen hemen aynı eski bi tane grümceme yapmıştımyaa onun aynısı ama daha büyüğü olduu fırsatım olursa komşuya gidip resim çekerim acele olduğu için çekemedimm
sıra geldi kulpunaasalam dilimler gibi geri kalan damacanadan ince bi dilim kesip ortadan kesiyosun sonra onuda satenle tülle ve sepetin üzerine sabitlee bacımmmmmmmmmmmm beynden bu kadar eskisininkinin remini paylaşiimm nede olsa arşivde varr fırsatım olursada komşuya yaptıımı çeker gelirimmmmmmmmEki Görüntüle 658283 Eki Görüntüle 658285 Eki Görüntüle 658286 Eki Görüntüle 658287 Eki Görüntüle 658288 Eki Görüntüle 658289 Eki Görüntüle 658290
yarın benim için yoğun bir gün olacak,
abiye kıyafet bakacağım, akşama da üniversiten arkadaşlarla fasıla gideceğiz
ohh ohh.maşallah.Bnmde haftaya bi yemek-gala organizasyonu var , Konrad otelde..ama bnm giyecek hiç bşy yok napcam bılmimmmbi gece için kıyafet almak istemııımm...
yok kız yemek için abiye almayacağım, erkek kardeşimin yaza düğünü var onun için bakacağım
günaydın kızlarrrrr bugün oğluşu açık havaya çıkarıcaktım caddeyee bu karla karışık yağmurda nerden çıktıkii??????????????
merhabalar,
iyi akşamlar kızlar,
dün yoğun bir gündü benim için, elbise almaya gittik
kız kardeşim ve anneme elbise aldık,
bugün kendime ise; kısa kırmızı ve uzun hürrem yeşili elbise aldım,
siyah bir ayakkabı aldım mı iş tamamdır.
Pufff yine beyyn gece bir vucukkta anca uyudum efede sik sik uyandi sabahta altida kalktii cok az uyudum
Günaydınnn, rüyamdaa elifimle bi sarılıoz bi öpüşüp koklasıozz anlatammammm ama nasılll bana ayyyy annemmm diye sarılıo o sevinçleee mutlu mesud olurken,, bi çıglıkkk aman Allah ım elifff uyanmış meğer hepisi yalanmış,tatlı bi rüya imiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?