buldumm kızlarr sizinn içiiiinnnnnnn
kızlar haftasonu gün vardııı t.... aşireti olarak güne başlamışlar ama böle mpara altın deği cüz günü neyse gittim ama bir çeşit yapmışlarr birrr çeşitt ağzım açıkta kaldıııı hepsidee yendiii ben nerde hataa yapıyorum işte o zaman anladımilk başta sofrada çiğ kçfte yeşillikler arasında(kendileri yapmış bu arada) acılı ezme hem peynirli hemde kıymalı börek kırmızı lahana salatası cevizli sarmısak yoğurtlu makarna salatası patatesli puf poğaça bide böle roka marul dereotu havuç mısır içine tavuk ditmişler bide öle bi salata vardı inanılmaz ama hepside iştah açıcı hepside yendi bunca çeşitt gerçi kalabalıktıkta sonra sofra kalktı bulaşıklar falan neyse bu sefer tatlşılar geldi onlarda yendi hepsii revani benim yaptıımdan güzel değildi ama kızlarrr birr tatlıı vardııı bayıldımmmmm bayılldımmmmmmmmm nefisssss onu bende yapmam lazımmmm:)))))))) tarifini aldımm bir harikaa adıda afyon kaymağı tatlısı bakim neetten resmini bulursam koyyiimmmm
Günaydın kızlar, soğuk ve aydınlık bir istanbul sabahından
yorgun ve durgun halimden günaydınlar,
kahve içeyim ve sizinle olacak sohbetle biraz kendime geleyim,
af,yet olsn zefey hnn,, yağ bal olsun ne idyelim.Tarif verde bilelimm..Güllac gibi duruooo..
Ayy Zeynep ne güzel anlatmışsın öyle, o sofrada olasım geldi.. Eee tabi acılı salatalı şeyler daha güzel yeniyor, mesela ben mercimek köftesini sık yaparım ve hiç bir zaman kalmaz ya da yaprak sarması, o da hiç kalmaz.. Neyse sen şu Afyon kaymağı tatlısını dene de tarif ver... Biz de deneyelim sayende..
maralımm elbisen hayırlı olsun resim ekleyeydin keşkemm
nerede yapılıyor bu günler ben uğriyim
evet işyerindeyim . Kızı babaanneye bıraktık geldik işte . Işyerinde mi yiyosunuz bu mamaları ?
5 nisan cumaya geliyor . Bana uyar
ben de güne girmiştim (işyerinden 4 kişi, bu ay 3.sünü verdik) ama bizimki sadece parasına,
yaz gelmeden de bitiriyoruz,
çalışan olunca evi kabul etmiyoruz,
ooo günler tarifler ne güzel yaa.ama yaz geliyo bu arada ,sonra pişman olmayalım hanımlar))
ama ben azda olsa herseyden yıyorum gittiğiğm yerlerde.
Eee okadar ugraşmışlar yemesek ayıp olur yani)),içimde kalmasın.
Eve gelincede ekmeksiz yıyorum akşam yemegını.
Kuzucuğum bişeyler anlatıyor bugunlerde pek anlamasakta...
Sanırım konuşacak artık ,hayırlısı.öpyrm sizi ve minnaklarınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?