2011 Ekim Anneleri

Yok kız kandırıkçı onlar, inanıp da para falan vermeyin.. Detayını hatırlamıyorum ama kayınvalideme de gelmişti öyle bi mesaj, araştırıp kandırık olduğunu anlamıştı.

Öff ya çok acıktım bennn... 2 kilo verdim gene durdu.. 57'de çakıldım kaldım 1 gram aşağı inmiyor. 57 - 59 arası gidip geliyorummm... 52 olmam lazım.

merhaba kızlar şimdi görüdüm topiğinizi,aranızda izmirde oturan anne var mı bakiim ? :) ben çiğlideyim 16 aylık bi oğluşum var.

zefey ben iyiyyim canım .umarım herkes iyidir.uzun bir aradan sonra yazabiliyorum .oğluş iştahsızlaştı onun arkasından koşturuyorum tüm gün. ayakta yemek yiyor çoğunlukla. tabi doğal olarak ev batıyor sonrası her güntemizlik yapıyorum desem abartı olmaz galiba. bir bakmışım akşam olmuş. sizleri arada bir takip etmeye çalışıyorum .
Bu arada telefon dolandırıcılarına dikkat edin arkadaşlar. ben de üzerime habersiz çıkarılan bir hat olduğunu öğrendim. hattı kapattırdım.

bayağı uzun bi ara oldu yahuu merak ettim vallahi kendi adıma konuşmak gerekirsee aynı bizimkide öle bulamaç a akarşı makarna yiyo bitek onuda toıplasan iki kaşık geliyo alıyo kaçıp gidiyo sonra bi daha eline bisküvi veriyorum kıtıtr kıtır ufalıyo ortalığaaaa halılarımı hep köye göndericem çok ezildiii efe şu yazı atlatsımda

kısss 52 miii 52 çok az halsizleşirsin o zaman sankimm boyun kaç bu aradaaaaa

yok zafey inanma,beni aramadılar ama ben kıza kayıt yaparken sakın başka birşey için arayacaksanız aramayın ona göre dedim. kızda tamam söylerim arkadaşlara dedi. bence kandıraca birşey ,dikkatli olun canım

hiiiiiiii işte kız dediki maslakta moraminmiyde ne o işmerkezinin birinci katında seminer var o seminer sonunda seççeksiniz dedi tekrar aradı dedim bize uymuyo katılamıycıızz bizzzz insanlar ne türlü yollara başvuruyo yaaaaa

noramin iş merkezi var orada,tabi oraya gideceksiniz size devremülk pazarlamaya falan çalışacaklardır kesin. boşver gitmemekle iyi etmişsin canım

noramin iş merkezi var orada,tabi oraya gideceksiniz size devremülk pazarlamaya falan çalışacaklardır kesin. boşver gitmemekle iyi etmişsin canım

Gunaydın sakınnn arkadaslar Tv programında izledim o seminerle aynı yöntemle davet edilen bi adamm,kuzenleriyle felan gidiolar.Bunları o seminer odasına almışlar, yüksek sesde bi müzik ve salondan dısarıu cıkmak yasak.Devremülk satışına başlamışlar ve beleş tatille cazip hale gtrimişler.Adam anlamış bi hal olduğunu ,salondan dısarı cıkmak istemiş ,izin vermemişler.Amcam dıo ki öle bi müzik var ki kafan dueuo sanki.Neyse adam bnı cıkarmazsanız buraya işerim demiş:) neyse zorla çıkmışş sonra doğru İstanbula..Kuzenler kalmış tabi..ertesi gün ucakla kuzenler bi gelıo devremülk için sözleşme imzalatmıslar bzm amcam hmn noter kanalıyla red iptal yazısı gibi bişey cekmek istemiş.Fakt senetdeki adamların kurum adresi, kurum adı hepsi hayali olduğu için noter iptal ihbar yazısını göndermemiş,, vs vss... Sakın haaa.Kızım kim kime bedeva bişey verır bu devirdee..E..s...k gibi çalıozda hakkımızı bile tam alamıozzz hangi devirdeyiz pöffff

koşuşturmalı, soğuk ve aydın bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar,

5 dk da servise binmek ve rekorumu kırmak,
işe gelip bu saate kadar acil işleri yapmak ve kahvemi içip sizinle konuşmak,

dün de garip bir gündü, bugün de,

ama hayat garipliklerle dolu değil mi?, koşuşturmayla, zamana ayak uydurmayla,
zamana yetişmekle...

nefes almak ve sağlıklı bir şekilde hayatı yaşamak işte en güzeli bu ve
yaşamayı seviyorum, hayatı seviyorum

avona üye olmuştum da siparişlerim gelmiş ve bu ay ki aldığım argan yağlı saç serumu bayağı fiyatıı düşmüşş vayy alçaklarr vayy PPP

abooooooowwwwww neler ooluyoo öleee insanlar ne uyanık içten azarlık bizmi çok saf kaldık poffffff

evet dün çok tuhaftıı buralarıda iicene boşladınızz kızlarrrrr geyik muıhabbetlerinde takılmaya bzaşlıycam en sonundaa

resimleri depoluyorum, birazdan cemre'nin resmini face e atacağım,
zefey sen neler yapıyorsun?

napimm kızz dün eve gittimki başım çatlıyo bu pazartesileri bende bi gerginlikk sıkıntı oluyoo cuma c.tersi pazar fazla koşturuyorum evede alışıyorum heralde pazarteside uykusuz kalınca heralde baş ağrısı yapıyo diye düşünüyorum hala kanımıda ölçtürmeye gitmedim haftasonmu hep gözlerim karardııı acaba bende pazartesi sendromumu var :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

zefey 3 gün efe ile iş ortamından uzakta olunca malum pazartesi senin için zor geçecektir, bence pazartesi sendromu değildir,
yani bir şeye inanıp inanmamak senin elinde, uğursuz denilen bir şey senin için olmayabilir, olumsuzlukları senin olumlu düşünmen neticesinde olumlulaştırabilirsin (bu yeni bir kelime olmalı), salı günün uğursuz o gün bir şeye başlamayın derler ya da iki direk arasından geçme derler ben salı günü işe başlarım, iki direk arasından da özellikle geçerim

DOĞRU SÖYLÜYOSUN SANIRIM UYKUSUZLUKTAN OLUYOOO UYUYAMIYORUMDA BİZİM MIZMIZIN YÜZÜNDEN NEYSE GEÇİCEK BU GÜNLERİM İNŞALLAH BİRDE KIZIM OLURSAAAAA RAHATA ERECEĞİMM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :))))

KIS BENDE İKİ DREK GÖRSEM GEÇSEMMİKİİ YA OLURSAA DİYE VESVESELENİYORUM GEÇTİĞİMDE OLUYO İNADINAAA GEÇMEDİĞİMDE :=p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…