DOĞRU SÖYLÜYOSUN SANIRIM UYKUSUZLUKTAN OLUYOOO UYUYAMIYORUMDA BİZİM MIZMIZIN YÜZÜNDEN NEYSE GEÇİCEK BU GÜNLERİM İNŞALLAH BİRDE KIZIM OLURSAAAAA RAHATA ERECEĞİMM DİYE DÜŞÜNÜYORUM :))))
KIS BENDE İKİ DREK GÖRSEM GEÇSEMMİKİİ YA OLURSAA DİYE VESVESELENİYORUM GEÇTİĞİMDE OLUYO İNADINAAA GEÇMEDİĞİMDE :=p
Zaya sen naptın cnmm heyecanla snei bekliyorum bu arada arkadaşa kına lı kelebek yapıcaz sip. Vericezzz
sevozyyy eğer sen tül almadıysan sanada bir metre tül sip vereyim istersen metresi iki liraydı zaten sana bi metre yeter harikalar yaratırsınnnnn huuu
sevozzzzzzyyyyyy
aydeba,
senin için sordum; sıra ile yapıyorlarmış canım,
dilerim kısa zamanda seni çağırırlar
ben de yemeğimi yaptım Badem uyurken . uyandı şimdi de onunla yerlerde sürünüyorum oyun oynuyoruz
Olur cnm 3sepet yapmam gerekk en az :) 5 metre 10Tl olsun ..olar mı???
sevozy sen sallanan at arıyor muydun ? biz geçenlerde arkadaşıma gittik onunda kızı var 22 aylık . sallanan atı vardı . bizimki üstünden inmedi çok hoşuna gitti. babamız da ertesi gün gitmiş almış. pilsan marka plastik ben beğendim. eminönünden almış kociş . 40 tl. sora alt sallanan aparat kısmı çıkıyor. tekerlekleri de var ileride kendi ittirerek kullansın diye ya da biz iticez.
zefey Efe yi buyakadaki oyun merkezine götürmüşmüydün,nasıl beğendinmi? acaba bu akşam gitsekmi diye düşündüm bir an :44:
sevozyyyy 3 sepeti napçan kıssssPPPPPPPPPPPPPP
sevozy sen sallanan at arıyor muydun ? biz geçenlerde arkadaşıma gittik onunda kızı var 22 aylık . sallanan atı vardı . bizimki üstünden inmedi çok hoşuna gitti. babamız da ertesi gün gitmiş almış. pilsan marka plastik ben beğendim. eminönünden almış kociş . 40 tl. sora alt sallanan aparat kısmı çıkıyor. tekerlekleri de var ileride kendi ittirerek kullansın diye ya da biz iticez.
Yumurta koycamiki arkdasm dogum ypck bide kuzenm var bebek gormesne gtcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?