2011 Ekim Anneleri

Zaya sen naptın cnmm heyecanla snei bekliyorum bu arada arkadaşa kına lı kelebek yapıcaz sip. Vericezzz
sevozyyy eğer sen tül almadıysan sanada bir metre tül sip vereyim istersen metresi iki liraydı zaten sana bi metre yeter harikalar yaratırsınnnnn huuu
sevozzzzzzyyyyyy

aslında herşey biz de bitiyor, iyi düşünürsen iyi olur çünkü iyiliği çağırırsın, kötü düşünürsen kötüyü çağırırsın

Olur cnm 3sepet yapmam gerekk en az :) 5 metre 10Tl olsun ..olar mı???

zefey Efe yi buyakadaki oyun merkezine götürmüşmüydün,nasıl beğendinmi? acaba bu akşam gitsekmi diye düşündüm bir an :44:

ben de yemeğimi yaptım Badem uyurken . uyandı şimdi de onunla yerlerde sürünüyorum oyun oynuyoruz

sevozy sen sallanan at arıyor muydun ? biz geçenlerde arkadaşıma gittik onunda kızı var 22 aylık . sallanan atı vardı . bizimki üstünden inmedi çok hoşuna gitti. babamız da ertesi gün gitmiş almış. pilsan marka plastik ben beğendim. eminönünden almış kociş . 40 tl. sora alt sallanan aparat kısmı çıkıyor. tekerlekleri de var ileride kendi ittirerek kullansın diye ya da biz iticez.

Eklentiler

• $Oyuncak_2311580.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 26

Evet cnm.cokda uygn olms.nerde emininude acba telefon var mi

zefey Efe yi buyakadaki oyun merkezine götürmüşmüydün,nasıl beğendinmi? acaba bu akşam gitsekmi diye düşündüm bir an :44:

yok canım götürmek fırsat olmadı ama carrefourdakini beğenmiştimm hatta bende kaydıraklardan kaymıştım kendimi tutamayıp kadın beni çıkarmak istedi sonra zaten 40 dk a olmuş diye kocişimle çıktıydıkkk

kartopuu vızplay kids ti adı sanırım bende götürmek çok istiyorum ama eşimin bugün basket maçı var ((((((((((( dokuzda geliyo akşam((((( başka bigün götürekmi sovozy seynde geylllllll

bim e gelmişti bundan aydeba,bende burağa almak istedim ama boyu uzun geldiği için olmadı alamadım.

telefon falan yok . istanbul ticaret odasının karşısında bir yokuş var süleymaniye'ye çıkar . o yokuşta hep oyuncakçılar varmış . oradan almış.google da arat . pilsan sallanan at diye belki internetten de adresine kadar teslim alırsın .

Yumurta koycam iki arkdasm dogum ypck bide kuzenm var bebek gormesne gtcem

vayy vayy vay adın sepetçi güzeline çıkıciikkk
şaka bi yanada canım iyi düşünmüşsün hem el emeği hemde görsellik harikaaaaa

abooo deprem olmuşşşşşş kızlarr sevozyy umarım sağ salim çıkarsın süt odasından :2bende bi anamı arim bakim hissetmişlermii9:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…