2011 Ekim Anneleri

vayy vayy vay adın sepetçi güzeline çıkıciikkk
şaka bi yanada canım iyi düşünmüşsün hem el emeği hemde görsellik harikaaaaa

Anam az kaldı sehit olam süt sağarken deprem oldu yaaa... Zeyfeyım yapam dıom sepetlerin içinede hediyelerimi koyayım.Becerirsem tabiikine..

netdeki faitlara baktım hep 60 küsür..ucuza almış eşinn.İftihar et bence

Anam az kaldı sehit olam süt sağarken deprem oldu yaaa... Zeyfeyım yapam dıom sepetlerin içinede hediyelerimi koyayım.Becerirsem tabiikine..

çok iyi düşünmüşsün yaparsın sennnn yapıcaksınn biliyorum yapamazsan yardım ederim sanaaaa

hepsine bibloda yapıcakmısın
bu arada sitede orta boy sepetler iki lira ama 10 tane almak zorundasınburda iki hatunda alcak sen beşini alsan bizi kurtarır :) hazır sapı mapı var ne diyosun :)

netdeki faitlara baktım hep 60 küsür..ucuza almış eşinn.İftihar et bence

benim evin oralarda baby hope mağazası açılmıştı, bir kaç ay önce bende sormuştum 40 tan başlayıp modeline göre değişiyordu,
istersen oyuncak satan yerlere de sorabilirsin, genelde 40 ve üstü diyorlar, sen de internet dışında evine yakın plastik satan, oyuncak satan yerlere bir sor belki bu fiyatlarda bulabilirsin

hepsine bibloda yapıcakmısın
bu arada sitede orta boy sepetler iki lira ama 10 tane almak zorundasınburda iki hatunda alcak sen beşini alsan bizi kurtarır :) hazır sapı mapı var ne diyosun :)

yok cnm ne bıblosun.Bİ TANESİNE böle şampuanda,kremdi ıvır zıvır sepet ypcm..Diğerine elifden kalma baya bi biblom varr yeniden isim yazıp verebilirim.Diğerinede elbise ıvır zıvır bşy alp koysam yeter yawssss.

ne güzel düşünmüşsün kızzzzz ben doğuruncada gel sen nalırrr

Sepet ok...Damacanayı kapmış gelmiş demesinler :) yalnız sepetlerden biri mavi ikisi pembe.dolayısıyla tülü ona göre hesaplarsn cnm.Ha bide fırfır felan yapcazzz..anam ölçü kabiletmde heç yok.zeyno sen ne kdr gider bılırsn ona göre canımm..acaba su enson tülün üzerine beyazpırpır koymuşdun ondan da va rmı gııı:))

ne güzel düşünmüşsün kızzzzz ben doğuruncada gel sen nalırrr

cnmm bnmm bunları ssen bize düşündüroonn hep senin fikirlerinnn sağol,varol,nurol.Ama sana gelen hiçbişy beğenmez bu kıss der boşşş gelir :)) ama ben dolduruurum sana sepetimi :)))

kız o fırfır varya kurdaleydi ben benim orkide çiçeğimin üzerinden söküp elimle fırfırladım onları zımbalayarak sonra zımbalar görünmesindende bir şerit işnci geçirmiştimmm yani bakim o kurdaleden varmııı bide 1 metre yetiyo bi sepete 1 metre pembe iki metrede maviş alırız o zaman tülünü

cnmm bnmm bunları ssen bize düşündüroonn hep senin fikirlerinnn sağol,varol,nurol.Ama sana gelen hiçbişy beğenmez bu kıss der boşşş gelir :)) ama ben dolduruurum sana sepetimi :)))

ahahahah benim gibi mülayim sessiz bi insann niee beenmesin gızzzz

10 tanesinin fiyatımı 20 tl?

evet canım 5 ini sevozy can alsa ikisini burdaki kız üçüde bende dursun yani belki birinin bişiyi olursa yaparım nolcak iki liradan

zefeyim süslemelik nazarlıkkklar inciler felan varrr ee ondan da istiommm.Bu böle olmıcakkk..sepetleri hazır mı alsam nee

ahahahah kıss evcde değerlendirceğin şeyler vardırr sende haaa kurdale tüymüy yokmu evde artık kalmış değerlendirme maksatlıı

kızz

2metre pembe- 1metre mavi
5 sepet
kurdelem yokk
inci - nazarlık - saten güller -ugurböceği felan var çokkk guzell ya.hepsinden alsam nolcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…