2011 Ekim Anneleri

Kızlar kocişlerle aranız nasıl, ben bu ara düzelttim arayı baya en azından saldırmıyorum artık, yada o kendini baya bi düzeltti daha iyi kaçıyor

benim seninle günüm aynı sayılır 7+ 6 ve benimde ağrım var huzursuz etti beni iyice bir sorayım dedim.

benim yarın, en geç sonraki gün olacaktı ama bel ağrım bir hafta önceden başlardı. gerginlik de olurdu. sinirlerim tepemde, ordan da tahmin ettim zamanın yaklaştığını. 24 ocaktı benim sat ım.

benim yarın, en geç sonraki gün olacaktı ama bel ağrım bir hafta önceden başlardı. gerginlik de olurdu. sinirlerim tepemde, ordan da tahmin ettim zamanın yaklaştığını. 24 ocaktı benim sat ım.

günümüz aynıymış benimde 22 ocaktı bugün yarın olacaktı ve saydığın bütün belirtileri yaşıyorum gerginlik sinir hat safhada

Kızlar kocişlerle aranız nasıl, ben bu ara düzelttim arayı baya en azından saldırmıyorum artık, yada o kendini baya bi düzeltti daha iyi kaçıyor

bizim çoğunlukla kavga gürültümüz olmaz ama bu gebelik başladığından beri gerginlik, asabiyet aldı başını gidiyor. benim ruh halime göre aramız iyi ya da kötü oluyor. kötü hiçbir şey yapmıyor ama bi şeye kafayı taktıysam çok çekiyor benden geçecek inşallah geçecek...

Bbenim sat 22 her ay 4 gün öne gelirdi normalde, yani bu gün adetimden bir gün önce oluyor, 0000 bu gün bayağıda ağrım var aynen olacak gibi eve gidip uzanmak dinlenmek istiyorum sandalye kemiklerime batıyo artık ya neyseki haftanın son günü.

size, bizimde normalde olmaz, oda bildiği için bu dönemde son derece yapıcı davranıyor, yoksa sürekli çekilmez bacım ben bile kendime kızıyorum bazı bazı ama evet geçicek keyifli günlerimiz gelecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…