Sağlıklı sıhhatli doğsunlarda kutumuzdan ne çıkarsa çıksın kız erkek ne farkeder, yeterki çıksın
Kızlar adet gününe yakın yada adet günü gelince, olcakmış gibi ağrılar çekeniniz varmı?
Kızlar adet gününe yakın yada adet günü gelince, olcakmış gibi ağrılar çekeniniz varmı?
parmak kaldırıyoruuum. var. şu günlerde olacaktım, ağrım var.
benim seninle günüm aynı sayılır 7+ 6 ve benimde ağrım var huzursuz etti beni iyice bir sorayım dedim.
benim yarın, en geç sonraki gün olacaktı ama bel ağrım bir hafta önceden başlardı. gerginlik de olurdu. sinirlerim tepemde, ordan da tahmin ettim zamanın yaklaştığını. 24 ocaktı benim sat ım.
Kızlar kocişlerle aranız nasıl, ben bu ara düzelttim arayı baya en azından saldırmıyorum artık, yada o kendini baya bi düzeltti daha iyi kaçıyor
Kızlar kocişlerle aranız nasıl, ben bu ara düzelttim arayı baya en azından saldırmıyorum artık, yada o kendini baya bi düzeltti daha iyi kaçıyor
benim yarın, en geç sonraki gün olacaktı ama bel ağrım bir hafta önceden başlardı. gerginlik de olurdu. sinirlerim tepemde, ordan da tahmin ettim zamanın yaklaştığını. 24 ocaktı benim sat ım.
günümüz aynıymış benimde 22 ocaktı bugün yarın olacaktı ve saydığın bütün belirtileri yaşıyorum gerginlik sinir hat safhada
eltimlere gitmeye zorlamasa çok iyi olacak
bizim çoğunlukla kavga gürültümüz olmazama bu gebelik başladığından beri gerginlik, asabiyet aldı başını gidiyor. benim ruh halime göre aramız iyi ya da kötü oluyor. kötü hiçbir şey yapmıyor ama bi şeye kafayı taktıysam çok çekiyor benden geçecek inşallah geçecek...
gerginliği yaşayamadım ki kafamı ağrıya takmaktan, geçer umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?