2011 Ekim Anneleri

ahh ahhhhhhhhhhh yese ben ona neler yapıcamdaa yemiyoo yoksa pekmez organik geliyo köyden kaynaniş kendi elleriyle yapıyo köfteyi desen çiyneyip tükürüyooo dişleri yok diye yapıyodur diyorum ama denen yutmuyoo aklım almıyo inşallah zamanlaa düzelicek diye avutuyorum kendimi

yok canım faceden al aç hesabı düzenlemesinde bişi yok zaten

Eskiden bebek biskuvisiyapardim evde :) hatta gidip yapmali mutfaga:) optuk hepinizi

ayyyy budaa bayağı hamaratmışş yaa bu ekimde doğum yapanlarrın hepsimi hamarattttt kahretsinnnnnn

evraklara tarih atarken hep karıştırdım yahu bugün 21032013

bizim salı akşamı seninde geçen hafta sonu gittiğin yere hadi sende gel işin yoksa

Hııım anladım enerji boşaltmaca çocuklara süper olurdu bana çok yakın evde akşama yemeğim yok aneye gideceğiz karnımızı doyurmaya başka zaman söz takılırım peşinize

Iyi akşamlar kızlar yarın evdeyim giremezsem mirak etmeyin face grubuna yazarım gerçi vız vızzlarıı haydi görşş..

Hamaratligim sadece oglum icin artik.nasil gun geciyor anlamiyorum pilim bitiyor bi de.onun corbalarini yemegini yapip bi de evitoplayip gunluk islerimi hallettim miydi tamammmmm benden iyisiyok.esime bir cesit yemek koyabiliyosam koyuyorum.o da olmadi disaridan oglusuyuyunca evde gurultu olmuyor zaten .yoksa beyfendi feryat eder :) yani isini aksamdan yap olayi bizim evde yok.

Bebebek biskuvimin tarifini verecegim,ama ben sekersiz yapip sonradan pekmezle tatlandiriyorum.daha sekerli bisi tutusturmadim eline cici bebe vs dahil.opuyorum sizi

2 çay bardağı tam buğday unu
1/2 çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
4 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı
2 yemek kaşığı pekmez
2 yumurta sarısı
1/4 çay bardağı süt

Tereyağını erittikten sonra malzemelerimizi karıştırıp hamurumuzu elde ediyoruz.
175 derecede 20-25 dakika pişiriyoruz. Üstü pembeleşince fırından çıkarıyoruz.
küçük gurmelere afiyet olsun.

Kullanırken pratiklik açısından kurabiyelerimizi robottan geçirip ufaltabiliriz ve ufalan kurabiyelerimizin bir kısmını buzdolabı poseti ile buzlukta saklayabiliriz. Diğer kısmını ise cam bir kavanoza koyup buzdolabında saklayabiliriz. Kahvaltılarına meyveli yoğurtlarına bir kaç kaşık eklenerek yenilebilir, afiyet olsun. Gurme bebekteki tarifin aynisiniyapiyorum o siteden faydalanabilirsiniz.pekmezi firin isisina maruz birakip tuketmemek gerekiyormus sonradan tatlandirabilirsiniz pekmezle.mesela ihlamurlaislayip biskuvileri azcik da pekmez katmak gibi

melofer şu hamburger köftesi tarifini versene içinde sirke olan bende sirkeli yapayım yumuşak oluyorsa

Kıyma
Minik minik doğranmış küçük bir soğan
1 yemek kaşığı kadar sirke
tuz+karabiber+kimyon

Bunu iyice yoğurdum, büyük büyük köfteler yapıp tost makinesinde pişirdim... Sadece Mert için yapmıştım miktarı azdı.. Sen çok yapacaksan soğanı orta boy kullan istersen.

ekmek yok yani. bende burak için yapacağım . denemelik yapayım bakalım yiyecekmi

dün akşam efe,zefey,burak ve kartopu dörtlüsü olarak çok eğlendik. beylerde muhabbet ettile kendi aralarında.

bir dahaki sefere sizleride bekleriz.

Gunaydon kizlarrr kartppuuu su mercimegi yaparken haslayip suyunu dokuyomusunuzzz fazi ciksn diye sen yazz ben oglene dogru pkurum :))

dün akşam efe,zefey,burak ve kartopu dörtlüsü olarak çok eğlendik. beylerde muhabbet ettile kendi aralarında.

bir dahaki sefere sizleride bekleriz.

ayyyy çok güzeldii yaa ben bile bayağı yorulmuşmmmmmm resim koydum iki tanecik faceyeee efe uyuyoken işlerimi yapim diye kalktımmmmm kızlarr öptümmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…