Arada benim oglumda kudurumluk yapar hasta olur keyifsiz olur rutinimiz bozulur ama ben gene rutine sadik kalmayi basarabiliyorum.bir de bebekliginden beri boyle oldu.o nedenle biyoritim olustu belki de.:) cok tatlisin ama saol .her anne kendi bebegini cok iyi bilir,her bebegin de kendine has bir karakteri var .bireyartik onlar :) kofteyi eziyorum onune koyuyorum bir yandan mincikliyo bir yandan hooop agza.ben de yogurtla veriyorum kofteyi guzel yutsun diye.deepfreeze de kofteleri 4 er 4 er sardim 2 sabah 2 aksam yediriyorum.aralarda tatli niyetine kan yapsin diye 1 tatlikasigipekmezi ihmaletmeyin :)
blog hesabımı alayım canım? çekiniyorum blog hesabı açcam sonra 6 ay sonra vergi cezası yerim falan çekiniyorum eşimle ben pimpirikliyiz biraz bu işlerde yoksa aslında blogta açmayı istiyorum ama...nasıl yapsak
Eskiden bebek biskuvisiyapardim evde :) hatta gidip yapmali mutfaga:) optuk hepinizi
biz geliyoruz bu akşam. 19:30 gibi orada oluruz herhalde
biz geliyoruz bu akşam. 19:30 gibi orada oluruz herhalde
Nereye gidiyorsunuzfaceye koyda göreyim çatlarım meraktan
bizim salı akşamı seninde geçen hafta sonu gittiğin yerehadi sende gel işin yoksa
melofer şu hamburger köftesi tarifini versene içinde sirke olanbende sirkeli yapayım yumuşak oluyorsa
Kıyma
Minik minik doğranmış küçük bir soğan
1 yemek kaşığı kadar sirke
tuz+karabiber+kimyon
Bunu iyice yoğurdum, büyük büyük köfteler yapıp tost makinesinde pişirdim... Sadece Mert için yapmıştım miktarı azdı.. Sen çok yapacaksan soğanı orta boy kullan istersen.
dün akşam efe,zefey,burak ve kartopu dörtlüsü olarak çok eğlendik. beylerde muhabbet ettile kendi aralarında.
bir dahaki sefere sizleride bekleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?