saol canımm yani basitmiş çokkkkk kalıbının olması önemli eminönünde bulabilirmiyim acepppp netten daha ucuza:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: 40/50 tl pahalı bi adet kalıp için
saol canımm yani basitmiş çokkkkk kalıbının olması önemli eminönünde bulabilirmiyim acepppp netten daha ucuza:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: 40/50 tl pahalı bi adet kalıp için
araştıralım bakalım,belki buluruz.
inşallah bluruz olmadı bak şu kurabiş kalıbı aldığım sitede yedi lira bunlar olabilitesi var sankim mavi sabun üzerine maviş nazar boncuuuuu süslemesiyle gözümde güzel canlandıEki Görüntüle 665366 Eki Görüntüle 665367
aynı şeii yazmışızzzzz kartopuuuu bu arada tahtakalaede aradınya eşim dediki arayan kim dedimki kartopular gelmiş yemek yiyceklermişdiyoki kartopu kimyaww:)))))) soyadları kartopumuydu onların yok canım sende ahahhah şaşkın kocişimm benmmm
abooo ben kaçarr daha börek yapcammm kociş gelmeden çeneyee düştümm yinee haydinnn görüşürüzzz byyyyyyy
kızlar iyi pazarlar, pazartesi çok yoğun olacağım ve siteye giriş yapamayacağım.
bugünden haber vereyi dedim ve güzel bir pazar geçirmenizi dilerim.
cemre'ye de dayısının düğününde giymesi için krem bir elbise aldım, ikimize de
ayakkabı alırsak bizim kıyafet olayı tamamlanmış oluyor,
zeynep o yaptığın sabunlar yarım kalıp sabundanmı çıktı? peki içine başka birşey kattınmı?
günaydın arkadaşlar , herkese güzel bir hafta diliyorum
kartopuu bizz hafiff üşütmüş gibiyiz efeyle buraktaa da varmıı bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?