2011 Ekim Anneleri

sevozy nasıldı akşamki yemek, ne giydin aldınmı kendine birşeyler.

ayy kartoopuu okdr kelli felli adamı ilk kez bi arada gördümm biz biraz çömez kaldık ama guzeldii.Ortam görmekde fayda varr.Arkadasımdan kırmızı bi elbise aldım blkim face koyarımresmini..Gala,Yemek vs. basında vardıı.Güzeldii 10 gibi kalktık Elifim dedesini aratırdı biziii,özledi yavrumm 2 gundur gec gidiozz eve..

Neguzel sizde eğlenmişsiniz ya.Sevindimm.

Gunaydon kizlarrr kartppuuu su mercimegi yaparken haslayip suyunu dokuyomusunuzzz fazi ciksn diye sen yazz ben oglene dogru pkurum :))

canım ben önce biraz haşlayıp çıkan kara suyunu döküyorum. sonra soğanı yağ ile kavuruyorum,biraz salca ekliyorum vede nane ile azıcık kırmızı biber üzerine sıcak su ve haşlanmış mercimeği koyuyorum,içinede evde varsa erişte yoksa arpa şehriye koyuyorum ve pişmeye bırakıyorum.burakta yiyeceği için iyice pişiriyorum. birazda sulu yapıyorum ki burak rahat rahat yutsun. çiğnemdiği için sulu ve arpa şehriyeli olunca kolay yiyor. afiyet olsun efeme canım

vee sabun yapımına başlanır :) umarım aydebanın paylaştığı gibi pürüssüz olur eğer öyle olursadaaaaa bu iş tamamdırrrrrrr çemen işine dönmez inşallahh hayydii bismillahhhhhhhhhhh

tuttttttttttuuuuuuu tuutttttttttttuuu müjdemi isterim abınnn olduu :)))) yapıp sabahı bekleyemedim donması içimn buzluğa koydum şimdide kalıptan çıkardımkiiiii cillopp gibinnnnnnnnnnn sanırım güzel bşir kalıbı hakediyorum artıııııkkkkkkkkkkk mutluluk abidesi zeynoo şuanda PPP resinm atıcam şimdi ara kablomu bulabilirsemm

kızlarr bişi yapmadım gerçi yarım kalıp sabunu aldım cam kasenin iiçine mikro dalgaya koydum orta sıcaklıkta açtım beş dakikaya ayarladım bir dakika geçti baktım kabarıyo köpüklenicek gibi su koydum onu yatıştırdı üzerinden iki dakika daha geçti sıvı halini aldı mikro dalga dan çıkardım evdeki ölesinde almıştım ama minik diye kullanmadığım silikon kalıba döktüm baktım duramıyorum kurt var çünkü bekleyemiycem ertesi güne kadar donmasını attım buzluğa bi beş dakika sonraa çttım baktımki tutmuş pürürsüzz parlak sabuncugazlarımm:))))))

eeeeeeeeee hani resim?????????

:) faceye ekledi m ordanda buraya içinede kıl düşmüş ayna gibi parlıyo ayıptır sölemesii ahahahhaha
üzerlerini düzleyemedim daha doğrıusu önemsemedimde deneme diye bide efe kucağımdaydı meraklı anası gibiiiii

Eklentiler

• $aaaaaaaaaa.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
zeynep çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

saol canımm yani basitmiş çokkkkk kalıbının olması önemli eminönünde bulabilirmiyim acepppp netten daha ucuza:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44: 40/50 tl pahalı bi adet kalıp için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…