2011 Ekim Anneleri

zefey,kalıp buldunmu ,şu 6.caddeye bir bak bakalım netten,indirimli birşeyler bulabilirsin belki

şu işlerimi toıparlayabilirsem bakıcmm cnmm yanımdaki hatunda yok izne çıkmış iki hafta nalçakk benden habersizz gizli gizli onun işlerinide yapıciymmm kendiminkini bitiriymmde

o akşam eve gelince biraz hapşırdı falan ama ,ilaç verip yatırdım maşallah iyi,birşeyi kalmadı

yaa ne verdin bend veriim bu akşam bizimkide biriki hapşırdı dünde iki kez derinden öksürdü ateş falan olmadı ama çok derin öksürdü korktumm balın içine toz zencefil katıp vermeye çalşıştım yemedi ((((( inşallah hasta değildirrr

Gunaydınlarrr
ya bende bi yorunluk bi yorgunluk kolumu kaldırcakk halimm yokdu h.sonu..yani dotomu kaldırıp o guzel havada dısarı bıle çıkamadım yaa.NİE BÖLE BILMIORUMMM..Cok fena heryerimm bahar yorgunluğu dderler ya öylee..

Kartopumm anlıcann Elifim bahce dısınd ah.sonu bi yere gidemedi, Bi saat beylerbeyini gezdi, dünde annemlere ugradık 1 saat o kadar..

Zeynocan bugn mutlaka siparişleri verelim ya, bnm işyerndeki arkadsm doğuma gtcek bu hafta sonn..Su sepeti yapmam gerek artıkınnn...

ayy kızlar bitane kız geldi babannesiylen 4 yaşında pembiş toka takmış pembiş mont sarı şaçlı mavi gözlü
tatlı bişi bi abla sordu sen kaç yaşındasın söledi napıosun burda diyo hiç işlerimiz var diyoooo sonra kızzn dili çözüldüğ biliyomusun benimde annem varr m.köyde başka biriylen yaşıyo ama 29 yaşında benim annem diyo ((((((((( demekki anasıyla babası ayrı çocuk nasıl etkilendiyse durduk yerede söylüyoo((((

Merhaba arkadaşlar..

Bugün bir rüya gördüm Allah hayır getirsin. Hamileymişim, Kadınlar Kulübünde yazıyorum hamileyim diye, buranın formatı değişmiş, herkes tebrik ediyor beni.. Sonra doğuma gidiyorum, ssvd yapıcam diyorum, doktorum muayene ediyor tam normal yapacakken hadi sezaryen yapalım diyor, ben de tamam diyorum, sezaryen için kıyafetleri beklerken eşim geliyor biraz dolaşalım gelelim diyor, geri döndüğümüzde benim doktorun sırası geçmiş, kim müsaitse o doğurtacakmış beni, masaya yattığımı da hatırlıyorum... Sonrası net değil, doğurdummu doğurmadımmı bilmiyorum.. Ayy neyse işte, ama hamile olduğuma çok seviniyorum.. Çocuk istemeye başladım herhalde ben:)

Hİİİİİİİİİ arıyayım aysucumu hastahaneye götürcen dimi sen sepeti o zaman aciiiiilllll

ayy hayırdır inşallahh kıss hamile olmayasın PP
ay hafta sonu doğum günsünde bi yakınımızın gelini vardı öğretmen oğlu altı yaşında diğer oğluda yedi aylık ayne efenin bebekliği gibi bi yerde ağlıyo kucak istiyoo gazıı varrrr o kadar zorlanıyodukii ne yediğinden bişi anladı ne içtiğinden abooooo arada altı yaş olması bile kadını sarsmış o yıl çalışmayacakmışşş benimde gözüm korktu iyicee

selam kızlar, güzel bir hafta başı ve güzel bir hafta geçirmeyi diliyorum,
gelir vergisi beyanname süresi cumaya uzatıldı, işlerimi toparladım, yarım kalan işlerimi
yapıyorum fırsat buldukça ara ara giriş yapacağım,
bu arada kızımın elbisesini de ekleyeyim

pembe olanını (daha önce bir kez giyindi) kına için kremi düğün için giydireceğim,
güzel bir ayakkabı aldım mı işlem tamamdır

Eklentiler

• $2013-03-25-887.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $2013-03-25-888.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 27

ya hastaneye gidemesemde cumaya kdr belki yetiştirirsem,songünü hediye etmek istiyorum..

maralım pek guzell kılık kıyafettt,tiplere bak yaaa..

pembe olanını (daha önce bir kez giyindi) kına için kremi düğün için giydireceğim,

ayy kremi daha bi havalı sankii çok güzelll ayy kızlarında ayrı bi uyum derdi varr yaaa çok cizelllll değişik bi duygu bu duyguyu bende tadarım inşallah kızımda olur allahın izniyle

ya hastaneye gidemesemde cumaya kdr belki yetiştirirsem,songünü hediye etmek istiyorum..

maralım pek guzell kılık kıyafettt,tiplere bak yaaa..

abuuu cumaya yetişmez bence yarın siparişi vericez yarın verirkende öbürgün gelse oldu çarşamba hemen aynı gün ulaştırabilecekmiyim yada aynı gün alabilicekmisin oda var bigünde evde sen uğraşıcaksın

çok kan kaybettiğim için evden tahinle pekmezi karıştırıp burda ara ara ayiyorum ammaaaa kilo yaparmuı aceppppp

Çok güzelmiş cicileriniz... Tü tü.. Kız çocuğuna cıvıl cıvıl kıyafetler var.. Ne güzel..
çok kan kaybettiğim için evden tahinle pekmezi karıştırıp burda ara ara ayiyorum ammaaaa kilo yaparmuı aceppppp

Güzel kilo yapar Zeyno.. Hamilelikte ben baya yediydim, hem bebişe hem bana yaradıydı:)

Çok güzelmiş cicileriniz... Tü tü.. Kız çocuğuna cıvıl cıvıl kıyafetler var.. Ne güzel..

Güzel kilo yapar Zeyno.. Hamilelikte ben baya yediydim, hem bebişe hem bana yaradıydı:)

aboooooooo ama çikolata yemekten iyi değilmi yaww yoksa çikolata yiycem tatlı krizine girip duruyorummm

Bu bahar yorgunluğu herkesde var herhalde benim yardımcımda yataktan kalkamadım bir türlü,kendimi hiç iyi hissetmiyorum gelemeyeceim dedi. Sabahtan beri işler çok yoğun o yüzden fazla girip yazamadım kızlar.

maral, kıyafetler çok güzel canım, cemreyede çok yakışacak muhakkak. kız çocuğu giydirmesi başka güzel

melefor,hadi hayırlısı olsun bebek geliyr herhalde

meloşşşşş kızz oğluşş napıoo ne ediyo hiç anlatmıyosunnnnnn bizimkinin şu ev oturmalarındaki çığlığı varmı sizdede mesela kalabaklık bi evdeyiz babasıyla ben yanyana oturcaz kimse onu sevmiycek ilgilenmiycek sadece babasında yada sadece bende duruncada çığlık atıyo illaki ikimiz olucaz yabancılara tahammülü yok ana alışveriş merkezlerinde dışarda parktaa el sallıyo göz kırpıyo gülücük saçıyo ama gel gelelim evde insanlar olunca yabancııya tahammül edemiyoooo nası aşıciyyzzz sizdede varmı böle bi durumö

maral, kıyafetler çok güzel canım, cemreyede çok yakışacak muhakkak. kız çocuğu giydirmesi başka güzel

melefor,hadi hayırlısı olsun bebek geliyr herhalde

olabilirr melıoş bakk bende efeye hamileyken önce rüyamda görmüştüm test bile yaptırmadan hamileyim dedim rüyalarım düzüne çıkar harbide çıktı sonra test yaptım PPPp bnce bi test yap bacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…