benim hala hiçbir belirtim yok inşallah herşey yolundadıryarın doktora gidicem kalp atışları için dualarınız eksik etmeyin
benim hala hiçbir belirtim yok inşallah herşey yolundadıryarın doktora gidicem kalp atışları için dualarınız eksik etmeyin
benimki de: hava çok güzel hadi gezelim, lidya da hava alır dersem direk, annemlere gidelim der:)
sanki annesinin evi tek gezilecek yermiş gibi:))
yalnış anlamayın kayınvalidemi seviyorum, ama eşimin bu hevesi de biraz fazla gibi:)))
belirti olmasın işte daha iyi bulantı çekmekten ne fayda gelir insana bebeğinde sağlıklıdır inşallah benimde hiç belirtim yok herkesin bünyesi farklı.. hem ben senin yüzünden her gün yeşil zeytin yemeye başladım biliyomusuuuunnnn
gerginliği yaşayamadım ki kafamı ağrıya takmaktan, geçer umarım :)
Ağrı değilde sinir & stres aynı adet öncesi dönemindeki gibi oldu bende...
eltimlere gitmeye zorlamasa çok iyi olacak
size, bizimde normalde olmaz, oda bildiği için bu dönemde son derece yapıcı davranıyor, yoksa sürekli çekilmez bacım ben bile kendime kızıyorum bazı bazı ama evet geçicek keyifli günlerimiz gelecek inşallah...
benimki de: hava çok güzel hadi gezelim, lidya da hava alır dersem direk, annemlere gidelim der:)
sanki annesinin evi tek gezilecek yermiş gibi:))
yalnış anlamayın kayınvalidemi seviyorum, ama eşimin bu hevesi de biraz fazla gibi:)))
belirti olmasın işte daha iyi bulantı çekmekten ne fayda gelir insana bebeğinde sağlıklıdır inşallah benimde hiç belirtim yok herkesin bünyesi farklı.. Hem ben senin yüzünden her gün yeşil zeytin yemeye başladım biliyomusuuuunnnn
hayırlı sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah, ben kontrole giderken hep allah'ın da benim yanımda olduğunu düşünüyorum. Beni rahatlatıyor. Işe yarar belki :)
oh afiyet olsun sanada bebişedeBen facebookdeki gruptan ayrıldım 2 ye bölünüp tatsız şeyler okuyunca hevesim kaçtı ama sanki sende vardın orda adın ayşemiydi acebaaa :26:
ağrın mı var? hayırdır? kanaman vardı geçti mi? işe başlamışsın sorun olmasın??
Kanamam geçti çok şükür işe başladım evde sıkıntıdan patladım çünkü ama tam adet günüm ve adet olucakmış gibi ağrılarım var, kalçam belim bacağım hafif hafif ağrıyor arada kasığım böyle dağınık bir ağrı var, kramp şeklinde değil çok şükür. Kanama olmadığı sürece ağrılar normal demişti dr. sorun yoktur heralde :44:
hahaha leyna çok güldüm yaaaa :))))))
ay vallaha bacımın adı yslzytn o gün onla konuştukça gözümün önünden yeşil yeşil zeytinler film şeridi gibi geçti akşam eve gitmeden markete gittim koca bi poşet yeşil yeztin aldım afiyetle yiyorum
bende üye oldum ama orası farklı buranın tadını vermiyor burda sizlerle sohbet etmek çok güzel daha samimi..orası biraz yapmacık geliyor gerçi sohbetlere çok katılmadım ama burası daha iyi.. benim adım kübra
bende üye oldum ama orası farklı buranın tadını vermiyor burda sizlerle sohbet etmek çok güzel daha samimi..orası biraz yapmacık geliyor gerçi sohbetlere çok katılmadım ama burası daha iyi.. benim adım kübra
deniss cim aslında hiç böyle ısrar etmezdi hatta hep ben çeke çeke götürürdüm ama bu sefer ayıp olur diyo başka bişey demiyo ama bende haksız değilim ki eltim hamile olduğumu öğrendiğinde telefon açıp hayırlı olsun demedi ben onun oğlunun doğum gününe neden gideyim? bu bana haksızlık olur
ya sabahtan beri midemde bişi var... böyle sancı gelip gidiyo... öyle hamilelik belirtisi olan karın veya kasık ağrısını hiç yaşamadım... ama bu midemde ya... çok kötü yemek yerken nefes alırken bile çok acayip bişi.. hani bazen heyecanlanınca olur böyle sıkışıyo sanki anlatamıyorum yaaa... böyle anlatılmayan bişeyi yaşayn var mı. sebebi nedir bilen varsa?
ya sabahtan beri midemde bişi var... böyle sancı gelip gidiyo... öyle hamilelik belirtisi olan karın veya kasık ağrısını hiç yaşamadım... ama bu midemde ya... çok kötü yemek yerken nefes alırken bile çok acayip bişi.. hani bazen heyecanlanınca olur böyle sıkışıyo sanki anlatamıyorum yaaa... böyle anlatılmayan bişeyi yaşayn var mı. sebebi nedir bilen varsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?