2011 Ekim Anneleri

benimki de: hava çok güzel hadi gezelim, kızım da hava alır dersem direk, annemlere gidelim der:)
sanki annesinin evi tek gezilecek yermiş gibi:))
yalnış anlamayın kayınvalidemi seviyorum, ama eşimin bu hevesi de biraz fazla gibi:)))

Son düzenleme:
benim hala hiçbir belirtim yok inşallah herşey yolundadır yarın doktora gidicem kalp atışları için dualarınız eksik etmeyin

Hayırlı sağlıklı güzel haberler alırsın inşallah, ben kontrole giderken hep Allah'ın da benim yanımda olduğunu düşünüyorum. Beni rahatlatıyor. İşe yarar belki :)

benim hala hiçbir belirtim yok inşallah herşey yolundadır yarın doktora gidicem kalp atışları için dualarınız eksik etmeyin

belirti olmasın işte daha iyi bulantı çekmekten ne fayda gelir insana bebeğinde sağlıklıdır inşallah benimde hiç belirtim yok herkesin bünyesi farklı.. hem ben senin yüzünden her gün yeşil zeytin yemeye başladım biliyomusuuuunnnn

:)) sevmeyedebilirsin cnm yanlış anlayacak bir şey yok, ben aşırı sevmem ama ilişkimiz güzeldir saygı çerçevesinde, çok samimiyet tez ayrılık getirir. Mesafe güzeldir. :)

hahaha leyna çok güldüm yaaaa :))))))

gerginliği yaşayamadım ki kafamı ağrıya takmaktan, geçer umarım :)

ağrın mı var? hayırdır? kanaman vardı geçti mi? işe başlamışsın sorun olmasın??

Ağrı değilde sinir & stres aynı adet öncesi dönemindeki gibi oldu bende...

bende de durum aynı, maalesef. geçecek inşallah yakında. yoksa menopozdan sonra hayat çekilmez olur, kocişler alır başını gider mazallah :)

eltimlere gitmeye zorlamasa çok iyi olacak

ahh güzelim benim, dudağını büzermiş gittmiiicem diyee. anlayışla karşılar zamanla ısrar etmez sen ağırlaşınca, kardeşini özlüyordur canım.

sana da, size de maşallah. benim eşim de çok yapıcıdır, ondan daha sabırlı ve anlayışlı bir insan daha görmedim ben de bunu kötüye kullanıyor durumuna düşmek istemiyorum, istemeyerek agresif oluyorum elimde değil. çok üzülüyorum.

her şey yolunda gider inşallah çok güzel haberlerle gelirsin yslzytncim.

kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyoruz, haftaiçi akşamları yemek işini orda hallediyoruz (çok şükür :)) kayınvalidem de çok iyidir, çok severim. ama haftasonu gitmek istemiyorum yine de eşim gitmeden edemiyor, aklı kalıyor, üzülüyor ben de sen git istiyorsan benim işim var diyorum.önceleri gidiyordum ama haftasonunu evde geçiriyorum artık. önceleri kızıyordum ama artık normal geliyor, rahatsız olmuyorum. bak gördün mü benimkinin hevesi kadar fazla değilmiş :)

oh afiyet olsun sanada bebişede Ben facebookdeki gruptan ayrıldım 2 ye bölünüp tatsız şeyler okuyunca hevesim kaçtı ama sanki sende vardın orda adın ayşemiydi acebaaa :26:

oh afiyet olsun sanada bebişede Ben facebookdeki gruptan ayrıldım 2 ye bölünüp tatsız şeyler okuyunca hevesim kaçtı ama sanki sende vardın orda adın ayşemiydi acebaaa :26:

bende üye oldum ama orası farklı buranın tadını vermiyor burda sizlerle sohbet etmek çok güzel daha samimi..orası biraz yapmacık geliyor gerçi sohbetlere çok katılmadım ama burası daha iyi.. benim adım kübra

her şey yolunda gider inşallah çok güzel haberlerle gelirsin yslzytncim.

TEŞEKKÜR EDERİM DENİSSS_RUJ CUM

hahaha leyna çok güldüm yaaaa :))))))

ay vallaha bacımın adı yslzytn o gün onla konuştukça gözümün önünden yeşil yeşil zeytinler film şeridi gibi geçti akşam eve gitmeden markete gittim koca bi poşet yeşil yeztin aldım afiyetle yiyorum

deniss cim aslında hiç böyle ısrar etmezdi hatta hep ben çeke çeke götürürdüm ama bu sefer ayıp olur diyo başka bişey demiyo ama bende haksız değilim ki eltim hamile olduğumu öğrendiğinde telefon açıp hayırlı olsun demedi ben onun oğlunun doğum gününe neden gideyim? bu bana haksızlık olur

aynen, ben de öyle düşünüyorum. emek vermiş grup açmış arkadaşlar sağ olsun ama sohbetler pek iç açıcı gelmedi bana. kimse kusura bakmasın.
bu arada facedeki gruba girmeyip göremeyenler için ben de söyleyeyim, benim adım Deniz.

memnun oldum kübra bende eda yeşil zeytinide hiç sevmem

ya sabahtan beri midemde bişi var... böyle sancı gelip gidiyo... öyle hamilelik belirtisi olan karın veya kasık ağrısını hiç yaşamadım... ama bu midemde ya... çok kötü yemek yerken nefes alırken bile çok acayip bişi.. hani bazen heyecanlanınca olur böyle sıkışıyo sanki anlatamıyorum yaaa... böyle anlatılmayan bişeyi yaşayn var mı. sebebi nedir bilen varsa?

haklısın canım çok haklısın hem de. çocuğu küçükse, hastaysa filan gelememiş olabilir ama telefon kimsenin kulağına yapışmaz, 2 dk arayabilirdi. ben de gitmezdim açıkçası. gitmek zorunda kaldıysam da, buna kırıldığımı ona uygun bir üslupla ama anlayabileceği şekilde söylerdim.

bahsettiğin ağrıyı nerdeyse her gün yaşıyorum canım 1 bardak bolşekerli ılık su iç sonra uzan 5-10 dakika bilirim mide kramplarını dediğimi mutlaka yap olurmu ondan sonra geçer inşallah

Geçmiş olsun, doktora gitmende fayda var diye düşünüyorum, gaz sancısı olabilir kabızlık olabilir ama farklı bir durumda olabilir. İhmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…