2011 Ekim Anneleri

zeynepciğim bizim burakta da var o çığlık olayı napacaz bilmiyorum. kızarana kadar,damarları şişene kadar çığlık atıyor. kızıncada yapıyor,durup dururkende bazen hiç ilgilenmiyorum ama bazende sinir oluyorum

arkadaşlar hangi programda resimlerin boyutlarını küçültüyorduk? kurabiye resimlerini eklicektimde

anoooww çok heyecanlıı :)))) lilililiilililili

çabık küçöült kısss resmi açmak için sağ tıkla bakalım picture manager varmı yada sağ tıklayıp birlikte aç dediğinde hangi programlar çıkıyo yada programın yoksa bana mail at küçültüp yayınlarım zevkle PPPP

bilmiyorum yaa neyi kınasam başıma çıkıyoooooo:26::26::26::26::26::26::26:

zefeycim bilgisayarda problem oluştu reset attık bazı programlar silindi ondan... mail atayım sana sen düzenle olurmu msn açabiliomusun

Çığlık atmıyor da ortamdaki çocukları ittiriyor, veya sarılıp başını ısırmaya çalışıyor :).. Isırmayı sevgi gösterisi olarak yapıyor aslında ama insanlar çocuğunuz neden sinirli diyor bize Biz hep ısırarak sevdiğimiz için o da ısırmayı normal sanıyor. Çocukların peşinden koşmayı seviyor.. Cumartesi kalabalık bi ev gezmesindeydik, "anni, anni, anni" diye diye dolandı, millet başka bişey diyemiyor mu diyor, halbuki evde de "baba, baba" diye dolanıyor. Dün sokakta su satan çocuklara falan sarılıyor, oynamak istiyor.. Sanki bir anda büyüdü, çocuk oldu Mert. Oyun oynamak istiyor, ona bişeyler anlatalım istiyor. Babasıyla şaşkın şaşkın izliyoruz onun hareketlerini.

Aslında ihtimal yok ama bilemedim, sabahtan beri de karnımın içi acıyor.. Sanki mekik çekmişim gibi. Benim rüyalarım da düzüne çıkar hep. Kısmet, olursa kabulümüz

yasemin bebek için yaptığım kurabiyeler.....

öncelikle zefey sabun denemene bayıldım bence geliştirmelisin çok daha güzellerini yaparsın...

maralcım bebişinin kıyafetleri çok güzel güle güle giysin....

melofercim hamile kaldığını görmen güzel bişey bence iyiye yor ama hamilelik çıkarmı bu rüyanın altından bilemiyorum :) bana şuan çok uzak evde olunca sürekli koşturunca peşinden şuan çok gözümde büyüyor....

kurabiyeleri ekleyip paylaşmak istedim sizlerle...

zayaaaa kızzzzzz çok güzell olmuşşlarrrrrrr yaaaaaa patchwork ta uygulamılşsınnn maşallah sana hatuubnn tütütütü ellerine sağlıkkk

zayaa pembiş kristall tülü nerden buldunn metresini ne kadara aldın kaça kaçççççç bide opğğluş napıooooo

bayağıda varr kaç tane yaptın çok uğraştırdımı cnmmmm pembede ayrı güzl oluyo herşeyi yaaaa

Zayacım çok güzel olmuş eline sağlık.. Sen artık "oldun"....
Kurabiyesinin tarifini paylaşır mısın? Blog açmadan tarifi öğrenelim de blog açınca vermeyebilirsin
Şeker hamuruna isim basıyorsunuzya, onu kurabiyeye yapıştırdıktan sonra mı basıyorsunuz, yapıştırmadan mı? Zeyno aynı soruyu sana da soruyorum..

meloş kısss kurabişin üstüne yuvarlak kesip yapıştırdıktan sonra yazısını patchworkunu çiçeğini falan yapıyosun

meloş kısss kurabişin üstüne yuvarlak kesip yapıştırdıktan sonra yazısını patchworkunu çiçeğini falan yapıyosun

Zeyno yeğenimin kurabiyelerini yaparken o şekilde yaptım da kırıldı hep kurabiyeler.. O yüzden hep isimsiz oldu kurabiyelerimiz..

zefeyyy cimmm beğenmen beni mutlu etti sağol canım dün bayağı bi sipariş verdim past dizayndan buradada bi pastaneden az miktarda ama renk renk şeker hamuru alıp çeşit çeşit yapıp fotograflıcam face'e öle eklicem....100 adet yaptım toplam evet vaktimi aldı paketlemesi şekillendirme ama zevkk alıyorummm... tülü metresini 2 liradan aldım ucunada 2 adet emzik taktım ama belli olmadı pek....

melofercim ben blog açsamda söylerim ekim annelerinin yeri ayrı kurabiyeleri ince yapmışsındır yada fazla pişirmişsindir sert oluncada çabuk kırılır orta kalınlıkta olcak ve çok pişirmiceksin beyazken çıkarcaksın.... güzel yorumların için teşekkürler canım...

bide isim yazmayı sormuşsun melofercim şeker hamurunu yapıştırıyorum patwork kalıbı yapıştırıyorum ismini ona göre hizalayıp bastırıyorum canım....

melofercim kusura bakma araştırma yapıyorum bi yandan yazılara bakıyorum bugün dikkatsizliğin üzerimde kurabiyenn tarifini paylaşırmısın demişsin

1paket margarin
1.5 su bardağı şeker
2yumurta
4su bardağı un

bu kadar margarin ve şeker çırpılır sonra yumurta eklenerek onlarda çırpılır en son un eklenip elle yoğurulup açılır istenilen kalıplarla kesilir ve önceden ısıtılmış 170derecede üstü pembeleşmeden pişirilir... bu kadar canım bu arada 1 ölçüden yaklaşık 35-40 adet çıkıyor.... ve 100 adet kurabiye için 1kg şeker hamuru kullandım yapmak isteyenlere fikir olsun zefeyyyyy sanada

iyi akşamlar kızlar çıktım beynnnn 100 tane çok kısss ama tülünü çok uyguna almışsınnnn
çok güzel olmuş ellerine sağlık tekrardan haydin kendine iyi baakkkk byyyy

KARTOPU'cum cumartesi günü görümcem aradı arkadaşı gelecekmiş tatlı ne yapalım sence dedi dedim ben yaparım... sen haylıfe tatlısını anlattığında hemen haylıef almıştım eve yaparım mutlaka diye :))) hemen onu yaptım gerçekten inanılmaz pratik ve çok güzel ama ben 1paket çikolata sosundan yaptım bence tam oldu aynısını evede yapcam ama buzluğa koycam kek kalıbında yapıp çıkarıp üstüne çikolata sosu dökcem tamamdır teşekkür ediyorum tarif için saol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…