arkadaşlar hangi programda resimlerin boyutlarını küçültüyorduk? kurabiye resimlerini eklicektimde
zeynepciğim bizim burakta da var o çığlık olayı napacaz bilmiyorum. kızarana kadar,damarları şişene kadar çığlık atıyor. kızıncada yapıyor,durup dururkende bazen hiç ilgilenmiyorum ama bazende sinir oluyorum
anoooww çok heyecanlıı :)))) lilililiilililili
çabık küçöült kısss resmi açmak için sağ tıkla bakalım picture manager varmı yada sağ tıklayıp birlikte aç dediğinde hangi programlar çıkıyo yada programın yoksa bana mail at küçültüp yayınlarım zevklePPPP
meloşşşşş kızz oğluşş napıoo ne ediyo hiç anlatmıyosunnnnnn bizimkinin şu ev oturmalarındaki çığlığı varmı sizdede mesela kalabaklık bi evdeyiz babasıyla ben yanyana oturcaz kimse onu sevmiycek ilgilenmiycek sadece babasında yada sadece bende duruncada çığlık atıyo illaki ikimiz olucaz yabancılara tahammülü yok ana alışveriş merkezlerinde dışarda parktaa el sallıyo göz kırpıyo gülücük saçıyo ama gel gelelim evde insanlar olunca yabancııya tahammül edemiyoooo nası aşıciyyzzz sizdede varmı böle bi durumö
olabilirr melıoş bakk bende efeye hamileyken önce rüyamda görmüştüm test bile yaptırmadan hamileyim dedim rüyalarım düzüne çıkar harbide çıktı sonra test yaptım PPPp bnce bi test yap bacımmmm
zefeycim bilgisayarda problem oluştu reset attık bazı programlar silindi ondan... mail atayım sana sen düzenle olurmu msn açabiliomusun
Eki Görüntüle 667515 Eki Görüntüle 667516 Eki Görüntüle 667517 Eki Görüntüle 667518 Eki Görüntüle 667513 Eki Görüntüle 667514
yasemin bebek için yaptığım kurabiyeler.....
öncelikle zefey sabun denemene bayıldım bence geliştirmelisin çok daha güzellerini yaparsın...
maralcım bebişinin kıyafetleri çok güzel güle güle giysin....
melofercim hamile kaldığını görmen güzel bişey bence iyiye yor ama hamilelik çıkarmı bu rüyanın altından bilemiyorum :) bana şuan çok uzak evde olunca sürekli koşturunca peşinden şuan çok gözümde büyüyor....
kurabiyeleri ekleyip paylaşmak istedim sizlerle...
Eki Görüntüle 667515 Eki Görüntüle 667516 Eki Görüntüle 667517 Eki Görüntüle 667518 Eki Görüntüle 667513 Eki Görüntüle 667514
yasemin bebek için yaptığım kurabiyeler.....
öncelikle zefey sabun denemene bayıldım bence geliştirmelisin çok daha güzellerini yaparsın...
maralcım bebişinin kıyafetleri çok güzel güle güle giysin....
melofercim hamile kaldığını görmen güzel bişey bence iyiye yor ama hamilelik çıkarmı bu rüyanın altından bilemiyorum :) bana şuan çok uzak evde olunca sürekli koşturunca peşinden şuan çok gözümde büyüyor....
kurabiyeleri ekleyip paylaşmak istedim sizlerle...
maalesef msn de yasak mail atabilirsin canım ancakkiii
meloş kısss kurabişin üstüne yuvarlak kesip yapıştırdıktan sonra yazısını patchworkunu çiçeğini falan yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?