2011 Ekim Anneleri

Günaydın arkiiilerrrrrrr
çok uykusuzummm efe hiç uyumadı karnı ağrıyomuşş gibi ayaklarını karnına çekti çekti ağladııı
toplasan 3 saat anca uyumuşumdurrrrrr Böyle böyle işe gelince ikinci çocuk bana çok uzakkkkk

zaya çok güzel olmuş ellerine sağlık canım. yeni işin hayırlı olsun diyorum öncelikle bu arada kurabiyelerin fiyatınıda paylaş belki yaptırmak isteyen olur. kadınlar kulubunde de böyle bir yer var oraya da yaz canım. kargoyla heryere yollayabilirsin nasılsa.

afiyet olsun canım,bende işyerinde bir kaç arkadaşa verdim tarifi,yapan herkes çok memnun. evet,1 paket sos daha iyi 2 paket banada çok geldi ban ayrıca servis yaparken kalan sosu üzerine kaşıkla koydum. bol çikolatalı oldu. kek kalıbında yapmakda çok güzel bir fikir. bende deneyebilirim. tupper ın silikon kek kalıbında yada pastalar için bir kalıbı var kek kalıbı şeklinde onda yapabilirim canım. aynısını birde 1 paket halleyle (10 adet) yapıyorum ben o da güzel oluyor birde onu dene istersen

Malzemeler

10 ADET HALLEY
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT

ÇİKOLATA SOS

1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT

Tarif

HALLEYLERİ PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HALLEYLERİ KREM ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN HALLEYİ ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ

Bu arada herkese günaydın arkadaşlar. Yok yok ben zayıflayamam,yine güne kurabiyeler ve pastalarla başladık baksanıza. Bunları görünce günaydın demeyi bile unuttum

aaa bencede kurabiye bölümleriri var oraya yazzz konu açç bence süper olur

bu arada kızlarr yine coştuk daha günaydın demeden tatlı tarifleri havada uçuyor :)))

Sevozy sense siparişlerini topla yaz kodu modu varsa işte adını kodunu fiyatını liste yap bana nat bu öğlen vericezz

sevozy sense siparişlerini topla yaz kodu modu varsa işte adını kodunu fiyatını liste yap bana nat bu öğlen vericezz

nereden veriyordunuz sipariş bende bakayım belki bende birşeyler alırım. Yeğenimin hem diş buğdayı hemde mevlüdü olacak.belki bende birşeyler yaparım. Gerçi diş şeklinde sabun ısmarlayacağım hediye olarak,birde diş kurabiyesi yapacağım şeker hamursuz,burağın diş buğdayında yaptığımdan. Değişik bir şey varsa bende ısmarlayayım zefey

zefey geçmiş olsun ,valla kurabiyeler,pastalar derken sana yazmayı unuttum kusura bakma.nesi var acaba? ben burak huzursuz olduğu zaman akşamları yatmadan 1 tatlı kaşığı pedifen şurup içiriyorum. o iyi geliyor rahat uyutuyor. ağrısını falan alıyor,çabuk toparlıyor,aklında olsun.tavsiye ederim

Sevozy sense siparişlerini topla yaz kodu modu varsa işte adını kodunu fiyatını liste yap bana nat bu öğlen vericezz

yavru liste yaptım detay atcam ama sen gözat
-kristal tul pembe-mavi
-kurdeli punatiyeli pembe -mavi
-Saten yonca cicek
-sepet
-sılıkontabancayı bn avm den alcam

yeterli mi, ??evden de kıl,tüy bişy cıkar belki süslemeler için:)

başka bsy lazım olur mu, ha sepet için satenım yok,eşimn atletlere gözkoydum inş. olur...Ok mi ??

ya cnm bıde sen bu kdr seyı nasıl eve gtrcn sonra bana göndercen felann.acaba ben kndm mı verseydm siparişi ama ozmnda baya kargo parası alıo..bı anlamı yokk yanii netden siparişin..

Kızlar anam aradı efenin çişi böle limon sarısından biraz açıkmış üşüttümü acabaaa öksürmüyo ama dün hiç öksürmemiş

ayaklarını üşütmüş olabilir mi, havalar bı tuhaf laminant mı yerle,valla bzm laminantlar buz gibii...

hiç ayaklarınoı üşütecek gibi bi durumda olmadı ama işte bebekler hassasss bizim ev hamam gibi annemlerin evi hamam gibii haftasonuda hep dışarılardaydıkk gittiğimiz evlerdede ayağpında hep ev ayakkabısı vardıı allah allah yaaaaa dün böle bi gegirir gibi oldu ağzındanda bozuk yumurta koktu midesimi üşüdü demiştim bende oda bugün kaka rengi değişmişşş götürsemmi acaba yoksa beklesemmi napsam kızlar

Kızlar anam aradı efenin çişi böle limon sarısından biraz açıkmış üşüttümü acabaaa öksürmüyo ama dün hiç öksürmemiş

Bu ara havalar bi garip.. Mert de keyifsiz dün bir lokma bişey yemedi hep mızmızdı. Cumartesi günü bi misafirlikteydik, çocuk kısmının başka yere gidince yiyesi gelirmişya, bizimki de ne verdilerse yiyesi geldi, hoş tıkıştırıyor ağzına sonra da tükürüyor ama, milletin nazarı değdi herhalde.

aksamı bı bekle cnmm..hmn gtme bnce ama sen bılırsınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…