Eki Görüntüle 667515 Eki Görüntüle 667516 Eki Görüntüle 667517 Eki Görüntüle 667518 Eki Görüntüle 667513 Eki Görüntüle 667514
yasemin bebek için yaptığım kurabiyeler.....
öncelikle zefey sabun denemene bayıldım bence geliştirmelisin çok daha güzellerini yaparsın...
maralcım bebişinin kıyafetleri çok güzel güle güle giysin....
melofercim hamile kaldığını görmen güzel bişey bence iyiye yor ama hamilelik çıkarmı bu rüyanın altından bilemiyorum :) bana şuan çok uzak evde olunca sürekli koşturunca peşinden şuan çok gözümde büyüyor....
kurabiyeleri ekleyip paylaşmak istedim sizlerle...
KARTOPU'cum cumartesi günü görümcem aradı arkadaşı gelecekmiş tatlı ne yapalım sence dedi dedim ben yaparım... sen haylıfe tatlısını anlattığında hemen haylıef almıştım eve yaparım mutlaka diye :))) hemen onu yaptım gerçekten inanılmaz pratik ve çok güzel ama ben 1paket çikolata sosundan yaptım bence tam oldu aynısını evede yapcam ama buzluğa koycam kek kalıbında yapıp çıkarıp üstüne çikolata sosu dökcem tamamdır teşekkür ediyorum tarif için saol....
zaya çok güzel olmuş ellerine sağlık canım. Yeni işin hayırlı olsun diyorum öncelikleBu arada kurabiyelerin fiyatınıda paylaş belki yaptırmak isteyen olur. Kadınlar kulubunde de böyle bir yer var oraya da yaz canım. Kargoyla heryere yollayabilirsin nasılsa.
sevozy sense siparişlerini topla yaz kodu modu varsa işte adını kodunu fiyatını liste yap bana nat bu öğlen vericezz
Günaydın arkiiilerrrrrrr
çok uykusuzummm efe hiç uyumadı karnı ağrıyomuşş gibi ayaklarını karnına çekti çekti ağladııı
toplasan 3 saat anca uyumuşumdurrrrrrBöyle böyle işe gelince ikinci çocuk bana çok uzakkkkk
Sevozy sense siparişlerini topla yaz kodu modu varsa işte adını kodunu fiyatını liste yap bana nat bu öğlen vericezz
yavru liste yaptım detay atcam ama sen gözat
-kristal tul pembe-mavi
-kurdeli punatiyeli pembe -mavi
-Saten yonca cicek
-sepet
-sılıkontabancayı bn avm den alcam
yeterli mi, ??evden de kıl,tüy bişy cıkar belki süslemeler için:)
başka bsy lazım olur mu, ha sepet için satenım yok,eşimn atletlere gözkoydum inş. olur...Ok mi ??
ya cnm bıde sen bu kdr seyı nasıl eve gtrcn sonra bana göndercen felann.acaba ben kndm mı verseydm siparişi ama ozmnda baya kargo parası alıo..bı anlamı yokk yanii netden siparişin..
biriniz cevap yazsanız ya kızım,nereden veriyorsunuz siparişi bende4 bakayım
biriniz cevap yazsanız ya kızım,nereden veriyorsunuz siparişi bende4 bakayım
Kızlar anam aradı efenin çişi böle limon sarısından biraz açıkmış üşüttümü acabaaa öksürmüyo ama dün hiç öksürmemiş
ayaklarını üşütmüş olabilir mi, havalar bı tuhaf laminant mı yerle,valla bzm laminantlar buz gibii...
Kızlar anam aradı efenin çişi böle limon sarısından biraz açıkmış üşüttümü acabaaa öksürmüyo ama dün hiç öksürmemiş
hiç ayaklarınoı üşütecek gibi bi durumda olmadı ama işte bebekler hassasss bizim ev hamam gibi annemlerin evi hamam gibii haftasonuda hep dışarılardaydıkk gittiğimiz evlerdede ayağpında hep ev ayakkabısı vardıı allah allah yaaaaa dün böle bi gegirir gibi oldu ağzındanda bozuk yumurta koktu midesimi üşüdü demiştim bende oda bugün kaka rengi değişmişşş götürsemmi acaba yoksa beklesemmi napsam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?