2011 Ekim Anneleri

kızz bunların kodu yokmu yoksa özellişk bildirr mesela şu puantiyeli kurdale geniş olandanmı dar olandanmı santimine göre ayırmışlarya bide ben sip verirken ordaki adam demiştiki fiyatları yazın karşısına fiyatlarınıda yaz işte yirummmm inci vermiycenmi sipp belki sepetin eteklerine serpme yaparsın bide tüyde çok ucuz burda 100 adet 3,5 ben euro florada 10 tl ye almıştım bi kurtu Kazık yemiş simile :

geçmil olsun zefey,dur bakalım hemen doktora gitmeye gerek yok.akşamı bir bekleyin ufak çaplı bir üşütme yaşıyor olabilir. ateşi falan varmı acaba?

ay aynı bizimkideeehiç bişi ağzına sürmedii tükürdüüü en sonunda yanımda makarna getirmiştim onu ısıttım toplasan 2 kaşık anca yemiştir ama böle ham hammm diye bi kaşığı dişlemesi vardııı nazarada geldi ordaa hartta bi ara arcemeği arayayım oraya çok yakınlardı sanırım oraya kaçarım çocuk nefes alsıın dedim oda fırsat olmadııı bu marmara forumu geçince hipodrom varya maralmı yakındı arcemekmii yaww karıştırdımmmm

çocukların uykusu ile yemesine çok nazar değermiş melofer. gerçi anne babanın nazarı daha çok değiyor bebelere,kayınvalidem hep öyle der.

SEN VERİCEKMİSİN BİŞİ KARTOPU SİPARİŞ DEĞİŞİK OLARAK BİBLOLAR UCUZ AMA HEP AYNI ŞELER SADECE DEĞİŞİK OLARAK KAVANOZ TARZI KUTULAR VAR BADEM ŞEKERİ DOLDURUYOSUN BİDE MAVİŞ PEMBİŞ MEVLÜT ŞEKERİ KURTULARI VAR KURAN OKUTACAKLAR İÇİN ODA DEĞİŞİK 40 KURANINA İDEAL Bİ DAHAKİNE BÖLE BİŞİ DÜŞÜNEBİLİRİM BU GİDİŞLE 200 OLUR BİİZM TUTAR

bn sana ne yazdım kızz.detay yazcam sadece malzemelere bak başka ne eklesem dıye sorum..inci alcam sannırım düşünümm,Tüyede bı bakem

bn sana ne yazdım kızz.detay yazcam sadece malzemelere bak başka ne eklesem dıye sorum..inci alcam sannırım düşünümm,tüyede bı bakem

kızz orayı okumamışım kendimden geçiğim bugün yanıma stajer aldım kadında yok yanımdaki saçım başım tepede safinazzz gibiii göz altlarım pörtlekkkk ziyaretcilerr huu ameliyat oldumda üzülmüştünüzyaa tek tek pırtlıyodunuzz bugünde perişanımmm duyun sesimiiiiiii

yarım inciler var bide Gunes inci, damla seklinde inci hangisi güzel olur??

yarım inciler var bide Gunes inci, damla seklinde inci hangisi güzel olur??

damla inci yada kalp alırsan sepetin eteklerinde güzel olur sadece ama yarım inci alırsanda fırfırın üzerinede geçebilirsin tek tek olduğu için biraz uğraştırır sadece ama o yokcadanda tek tek yapıştırıp sepet çevresine ortasına yarım inci kondurabilirsin baeyybiiiii

şu sıralı inciler varya gümüş rengiyle sarı onun beyazı olsaydı harika olurdu yaa ben onun metresini almıştım eurofloradan 1 tl ye belkki şu uç satan yerlerde kesin vardırdırr ama maviyle pembeye gümüş rengi çok yakışıyo bak ben efenin altın yastığını yapmıştım incim çok azdı sıralı savarowski taş alıp serpme yapmıştım kenarınada gümüş renbkli fırfırlaa tamamlamıştım bak resmini ekliyorumm

su sıralı incinin altındaki beyaz fırfırı nerden bulcam ??tülden olmaz o kenarları işlemeli gibi..

ya sen cok gzl yapıonn mallah tasarlıon bn becerebilir mym ki bilemedim şimdi:18:

ben birşey istemiyorum zefey vazgeçtim. eminönüne gidip görerek almak daha iyi

diş için kutular var üzerinde diş resmi olan onların içine diş kurabiyesi yapılıp konulabilir buda değişik bi fikir nebilimm geçen efenin doğum günündede eminönüne gitmeye gözüm kesmemiştii belki bu doğum gününde gidebilirim iş arasındaaaaa

su sıralı incinin altındaki beyaz fırfırı nerden bulcam ??tülden olmaz o kenarları işlemeli gibi..

ya sen cok gzl yapıonn mallah tasarlıon bn becerebilir mym ki bilemedim şimdi:18:

kıss ip satan tuhafiyelerin hepsinde var çeşit çeşittt vardır çevrende mutlakaa hatta savarowski taşıda thafiyeden aldım benmetre hesabı bu arada bak bu efenin yastığıyla sepetinde saten üzerine tül var saten ayrı parlıyo ama kocişimin atletiş olan :))) parlamıyo ama oda güzel oldu belli bile olmuyooo yani bak ikisini bir paylaşıcam

Eklentiler

• $SAM_0094.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $SAM_0095.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
  • $SAM_0101.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $SAM_0103.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 36
  • $100_4924.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $100_4918.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 33
cok guzell hepsi maşallah

detayları nere yazayım..özel mesaj mı atam ne edemm?

farketmez burayada yazsan olaaaaaaarrrrrrr birde şu elinde başka başka bebek bibloları varsa sepetin üzeinde değerlendirrr güzel oluyo ölede işte sana fikişr olsun diyee şeeetttttiimm haydıi sevozy bakalım nasıl olcakkkkkk

of zefey ya adamı böle gaza getırıonnn sonrada tırsıp kalıom yaa.inşallahh olur,,aklıma geldi bikaç tane evde var kız bıbolsu erken içinde bı emzik vardı,araba vardııı..
Ya yine bnm maliyet hazır sepeti gececek :)) pasta misali :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…