yavru liste yaptım detay atcam ama sen gözat
-kristal tul pembe-mavi
-kurdeli punatiyeli pembe -mavi
-saten yonca cicek
-sepet
-sılıkontabancayı bn avm den alcam
yeterli mi, ??evden de kıl,tüy bişy cıkar belki süslemeler için:)
başka bsy lazım olur mu, ha sepet için satenım yok,eşimn atletlere gözkoydum inş. Olur...ok mi ??
bu ara havalar bi garip.. Mert de keyifsiz dün bir lokma bişey yemedi hep mızmızdı. Cumartesi günü bi misafirlikteydik, çocuk kısmının başka yere gidince yiyesi gelirmişya, bizimki de ne verdilerse yiyesi geldi, hoş tıkıştırıyor ağzına sonra da tükürüyor ama, milletin nazarı değdi herhalde.
Bu ara havalar bi garip.. Mert de keyifsiz dün bir lokma bişey yemedi hep mızmızdı. Cumartesi günü bi misafirlikteydik, çocuk kısmının başka yere gidince yiyesi gelirmişya, bizimki de ne verdilerse yiyesi geldi, hoş tıkıştırıyor ağzına sonra da tükürüyor ama, milletin nazarı değdi herhalde.
geçmil olsun zefey,dur bakalım hemen doktora gitmeye gerek yok.akşamı bir bekleyin ufak çaplı bir üşütme yaşıyor olabilir. Ateşi falan varmı acaba?
kızz bunların kodu yokmu yoksa özellişk bildirr mesela şu puantiyeli kurdale geniş olandanmı dar olandanmı santimine göre ayırmışlarya bide ben sip verirken ordaki adam demiştiki fiyatları yazın karşısına fiyatlarınıda yaz işte yirummmm inci vermiycenmi sipp belki sepetin eteklerine serpme yaparsın bide tüyde çok ucuz burda 100 adet 3,5 ben euro florada 10 tl ye almıştım bi kurtuKazık yemiş simile :
bn sana ne yazdım kızz.detay yazcam sadece malzemelere bak başka ne eklesem dıye sorum..inci alcam sannırım düşünümm,tüyede bı bakem
kızz orayı okumamışım kendimden geçiğim bugün yanıma stajer aldım kadında yok yanımdaki saçım başım tepede safinazzz gibiii göz altlarım pörtlekkkk ziyaretcilerr huu ameliyat oldumda üzülmüştünüzyaa tek tek pırtlıyodunuzz bugünde perişanımmm duyun sesimiiiiiii
yarım inciler var bide Gunes inci, damla seklinde inci hangisi güzel olur??
şu sıralı inciler varya gümüş rengiyle sarı onun beyazı olsaydı harika olurdu yaa ben onun metresini almıştım eurofloradan 1 tl ye belkki şu uç satan yerlerde kesin vardırdırr ama maviyle pembeye gümüş rengi çok yakışıyo bak ben efenin altın yastığını yapmıştım incim çok azdı sıralı savarowski taş alıp serpme yapmıştım kenarınada gümüş renbkli fırfırlaa tamamlamıştım bak resmini ekliyorumm Eki Görüntüle 668349 Eki Görüntüle 668350
ben birşey istemiyorum zefey vazgeçtim. eminönüne gidip görerek almak daha iyi
su sıralı incinin altındaki beyaz fırfırı nerden bulcam ??tülden olmaz o kenarları işlemeli gibi..
ya sen cok gzl yapıonn mallah tasarlıon bn becerebilir mym ki bilemedim şimdi:18:
cok guzell hepsi maşallah
detayları nere yazayım..özel mesaj mı atam ne edemm?
farketmez burayada yazsan olaaaaaaarrrrrrr birde şu elinde başka başka bebek bibloları varsa sepetin üzeinde değerlendirrr güzel oluyo ölede işte sana fikişr olsun diyee şeeetttttiimm haydıi sevozy bakalım nasıl olcakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?