zaya çok güzel olmuş ellerine sağlık canım. yeni işin hayırlı olsun diyorum önceliklebu arada kurabiyelerin fiyatınıda paylaş belki yaptırmak isteyen olur. kadınlar kulubunde de böyle bir yer var oraya da yaz canım. kargoyla heryere yollayabilirsin nasılsa.
afiyet olsun canım,bende işyerinde bir kaç arkadaşa verdim tarifi,yapan herkes çok memnun. evet,1 paket sos daha iyi 2 paket banada çok geldi ban ayrıca servis yaparken kalan sosu üzerine kaşıkla koydum. bol çikolatalı oldu. kek kalıbında yapmakda çok güzel bir fikir. bende deneyebilirim. tupper ın silikon kek kalıbında yada pastalar için bir kalıbı var kek kalıbı şeklinde onda yapabilirim canım. aynısını birde 1 paket halleyle (10 adet) yapıyorum ben o da güzel oluyor birde onu dene istersen
aaa bencede kurabiye bölümleriri var oraya yazzz konu açç bence süper olur
bu arada kızlarr yine coştuk daha günaydın demeden tatlı tarifleri havada uçuyor :)))
şu sıralı inciler varya gümüş rengiyle sarı onun beyazı olsaydı harika olurdu yaa ben onun metresini almıştım eurofloradan 1 tl ye belkki şu uç satan yerlerde kesin vardırdırr ama maviyle pembeye gümüş rengi çok yakışıyo bak ben efenin altın yastığını yapmıştım incim çok azdı sıralı savarowski taş alıp serpme yapmıştım kenarınada gümüş renbkli fırfırlaa tamamlamıştım bak resmini ekliyorumm Eki Görüntüle 668349 Eki Görüntüle 668350
teşekkür ederim kartopu... evet çok severek yapacağım yeni işim :) hep pastane sahibi olmayı isterdim hep doğum günlerine pastaları ben yapardım inşallah istediğim gibi ilerlerim... bişey severek yapmak çok güzel... bu arada kurabiye fiyatları modeline ve adetine bağlı olarak 2-4 lira arası düşünüyorum... ekim annelerine durum başka gerçi ekim anneleri becerikli olduklarından kendilerine değilde yakın çevrelerine bile söylerlerse beni onlarada indirim yaparım...kadınlar klubundeki o bölüme bakayım eklerim tabi... facebook hesabı açmayı düşnüüyorum öncelikle sonrasında blog açarım desteğiniz için teşekkürler....
halleylisini bende yapıyorum oda çok güzel oluyor... bide ben petibör bisküvi krem şanti ceviz ve muz koyup kek kalıbına koyup buzluğa misafir gelince üstüne çikolata sosu hemen yapıp döküyorum onuda tavsiye ederim özellikle yazın çok yaptım ve güzel oluyor....
kurabiye bölümünü incelicem canım saol... zefey az önce siparişlerim geldi hepsi birbirinden güzeller yapmak için sabırsızlanıyorum bi an önce renk renk şeker hamuru almalıyım... bu arada 2 tane hediye göndermişler çok beğendim birisi cupcake için kağıt kalıp ama kalpli falan ikinciside bebek arabası patwork kalıp onuda çok beğendim heralde fiyat fazla tutunca hediyede değişiyor ona göreönceden sadece çam gelirdi
zayacığım netten devamlı araştır kurabiye modelleri ve tarifleri. evde az az yapıp dene tatlarını,limonlu, zencefilli,tarçınlı,kakaolu vs. ayrıca elin değidikçe değişik kalıplar al.madem bu olayı işe çevirdin elinden gelenin en iyisini yap canım. yabancı siteleri incele ,değişik şekerlemeler vs kullan. hadi kolay gelsin ve tekrar hayırlı olsun hayatım
ay aynı bizimkideeehiç bişi ağzına sürmedii tükürdüüü en sonunda yanımda makarna getirmiştim onu ısıttım toplasan 2 kaşık anca yemiştir ama böle ham hammm diye bi kaşığı dişlemesi vardııı nazarada geldi ordaa hartta bi ara arcemeği arayayım oraya çok yakınlardı sanırım oraya kaçarım çocuk nefes alsıın dedim oda fırsat olmadııı bu marmara forumu geçince hipodrom varya maralmı yakındı arcemekmii yaww karıştırdımmmm
of zefey ya adamı böle gaza getırıonnn sonrada tırsıp kalıom yaa.inşallahh olur,,aklıma geldi bikaç tane evde var kız bıbolsu erken içinde bı emzik vardı,araba vardııı..
Ya yine bnm maliyet hazır sepeti gececek :)) pasta misali :))
zefey valla sepetler çok güzel olmuş çok marifetlisin arkadaşım. birde bunları tasarlamak mühim olan,oda bende yok
doğum günü için beraber gideriz buradan eminönüne. o günlere gelelimde inşallah ,hallederiz birşeyler
teşekkür ederim kartopu... evet çok severek yapacağım yeni işim :) hep pastane sahibi olmayı isterdim hep doğum günlerine pastaları ben yapardım inşallah istediğim gibi ilerlerim... bişey severek yapmak çok güzel... bu arada kurabiye fiyatları modeline ve adetine bağlı olarak 2-4 lira arası düşünüyorum... ekim annelerine durum başka gerçi ekim anneleri becerikli olduklarından kendilerine değilde yakın çevrelerine bile söylerlerse beni onlarada indirim yaparım...kadınlar klubundeki o bölüme bakayım eklerim tabi... facebook hesabı açmayı düşnüüyorum öncelikle sonrasında blog açarım desteğiniz için teşekkürler....
halleylisini bende yapıyorum oda çok güzel oluyor... bide ben petibör bisküvi krem şanti ceviz ve muz koyup kek kalıbına koyup buzluğa misafir gelince üstüne çikolata sosu hemen yapıp döküyorum onuda tavsiye ederim özellikle yazın çok yaptım ve güzel oluyor....
kurabiye bölümünü incelicem canım saol... zefey az önce siparişlerim geldi hepsi birbirinden güzeller yapmak için sabırsızlanıyorum bi an önce renk renk şeker hamuru almalıyım... bu arada 2 tane hediye göndermişler çok beğendim birisi cupcake için kağıt kalıp ama kalpli falan ikinciside bebek arabası patwork kalıp onuda çok beğendim heralde fiyat fazla tutunca hediyede değişiyor ona göreönceden sadece çam gelirdi
bu arada yarın aşıları ve doktor kontrolüde var,öğleden sonra gideceğim.aşılar için sağlık ocağından aradılar. hepatit a da eklendiği için onuda yapacaklarmış. 4 tane falan aşı olacak yanlış anlamadıysam
zefeycim yastığa bayıldımmmm bayıldım çok güzel olmuş sepetini görmüştüm ama altın yastığını görmemiştim ellerine sağlık valla çok güzel ikincisi kız olursa :) mutlaka pembesini yapmalıyım arkadaşım çokkk beğendimmm ellerine sağlık
ürün: ürün kodu: Tl:
Gül inci 2TL (50 ADETLİK)
Kalp İnci İ-02 3TL (100 ADETLİK)
Sepet 10TL (5tane pay edecektiniz)
Kristal Pembe Tül 3*2= 6 TL (1*3m olandan 2 adet 6tl oluyor)
Kristal Mavi Tül 3TL (1*3m olandan )
2cm Puantiyeli Saten Kurdele-MAVİ S-11 3 TL(10 Metre olandan)
2cm Puantiyeli Saten Kurdele-PEMBE S-11 3 TL(10 Metre olandan)
Saten yonca Beyaz 100 adet 4TL
Grek Tül Beyaz 2TL (1*2 metre olandan)
silikon tabancayı burdan mı alsam bılemedım
Canımm ben de yakınım marmara foruma. hatta haftasonu oraya götürecektim cemreyi de trafik çok diye çıkaramadım. sen bizim o taraflarda mıydın?? Ben uzun zamandır KK'Ya ne girebiliyorum, ne yazabiliyorum, takip bile edemiyorum sizi
zefeyy telin kapalıııııııııııııııı
ürün: ürün kodu: Tl:
Gül inci 2TL (50 ADETLİK)
Kalp İnci İ-02 3TL (100 ADETLİK)
Sepet 10TL (5tane pay edecektiniz)
Kristal Pembe Tül 3*2= 6 TL (1*3m olandan 2 adet 6tl oluyor)
Kristal Mavi Tül 3TL (1*3m olandan )
2cm Puantiyeli Saten Kurdele-MAVİ S-11 3 TL(10 Metre olandan)
2cm Puantiyeli Saten Kurdele-PEMBE S-11 3 TL(10 Metre olandan)
Saten yonca Beyaz 100 adet 4TL
Grek Tül Beyaz 2TL (1*2 metre olandan)
silikon tabancayı burdan mı alsam bılemedım
sevozyy kızz beyaz tülü ne etcennnnnnn mirak ettmmmm
olurr kıss neden olmasınnn dışarda emşnönünde satılanlar ne tüle sarıp satıyolar okadar en ucuzu15 tl ondada yuvarlak yuvarlark tül koymuşlar okadarr seninki daha güzel olacakkkkk inşallah inanıyorum yapar yapmaz resim koyy haaa naşama aşama çekk :)
sen bi kız doğurr sepetin beynndennnn şölee pembiş membişşşşş incili bibloluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
inşallahh o gün aklımıza değişik fikirlerde gelirse yardımcı oluruz eminönüne tek gitmeyi sevmiyorum zaten hiç giderizzzz
kısss sende şu pastdizaynı zengin ettinnnnnnnnnnn :)))) devamlı müşterisi oldun artık :)))))) becerikli hatunsun yaparsınn kurabiye bölümüne aç hemen bi konu bence benimde orda konum varrrrrrr beni görürsünn zatenn bu yaptığın kurabiyeleri ordada yayınlaa bence
ahhh yavruuuummmmmm gülen suratlımmmmmmmmmm dağaa taşaa tırmanan yavuşlarımmm lililililiilil kıs gözünmün önünden gitmiyo ikisiini tırmanışıı gayretli gayretli
dünde içimden dedim burağın gelmiştir aşısı falan 4 taneyii nasıl kaldırıcak yavrular yaaaaaa sağlık ocağındamı olacak hastahaneyemi götüreceksin kartopuuuu inşallah ateş yapmadan atlatır bizimkide 20 nisan hiç pasta falan kesmekte aklıma gelmemişti benimmmmmmmmmmm
saolll canmmmmmmmmmmm
yokkızz burda 15 tamilyoncuda 9,90 tl nolcakkkkk ordan al
tühh yaaaa keşke arasaydımmm elim kaç kez gitti telefonaa sonra dedim maralmıydı arcemekmiiiiii keşke arasaydım cemreyle efede oynardıı n((((((((((((((((((((((o kadarda uzak değilmiş kız yarım saatte geldik trafik yoktu ondsdanmı anlamadım
bu arada sen yoksun burda kendimiş yırtıyorumm arcemekkkkkkk nirdesin diyorum sesimi duyan yok çokmu yoğun oluyosun işlerin nasıllllllll
naptınız verdınız mı siparişşşşleriiiiii artıkkkkkkkk
kız zefeyyy ben de şirinevlerdeyim,
yakın sayılırım,
arasaydın arcemekle gelseydik, senin efe bizim cemre'ler le oynasaydı
bol bol dilek dilerdi
Canımm arasaydın keşkeee:) neyse bidaha gelirsen görüşürüz artık. İşlerim yoğun o bi tarafa bizim burada internet yasak. Sadece öğle vakti 13-14 arasında internet var, o da kısıtlı, face falan yok, bi 10 dakika sonra kesilecek yani internet. O yüzden de giremiyorum. Hiç okuyamıyorum bile. Cepten çok zor oluyo, işten fırsat bulamıyorum. Evde de cemre bilgisayarı hiç rahat bırakmıyor, çok kötü alıştı onunla oynamaya. o yüzden karar verdik, artık onun göreceği yerde bilgisayar kullanmıyoruz. zaten eve gittiğimde topikte kimse kalmamış oluyo:)
Nasılsınız, herkes iyi mi, özlediniz mi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?