Canımm arasaydın keşkeee:) neyse bidaha gelirsen görüşürüz artık. İşlerim yoğun o bi tarafa bizim burada internet yasak. Sadece öğle vakti 13-14 arasında internet var, o da kısıtlı, face falan yok, bi 10 dakika sonra kesilecek yani internet. O yüzden de giremiyorum. Hiç okuyamıyorum bile. Cepten çok zor oluyo, işten fırsat bulamıyorum. Evde de cemre bilgisayarı hiç rahat bırakmıyor, çok kötü alıştı onunla oynamaya. o yüzden karar verdik, artık onun göreceği yerde bilgisayar kullanmıyoruz. zaten eve gittiğimde topikte kimse kalmamış oluyo:)
Nasılsınız, herkes iyi mi, özlediniz mi beni
ben seni hafta sonu hep anıyorum,
benim kızın köpek dişleri alttakiler beyaz çıkmış, üst sağ o da çıkmak üzere,
sağ üst azı dişinin kenarları çıkmış, akşamları sık kalktığında ya da yatmayıp evi
turladığında ertesi gün veya 2.gün dişi patlamış oluyor
bu arada arcemek, bir yakınım mübaşirlik için listeye girmiş, mülakat ile ilgili ne yapması gerekiyor,
çalışması gereken kanun vs var mı?, katiplik için de pazar günü ankara'ya gidecek,
bilgilendirirsen sevinirim
Benim kızın halen 6 dişi varrbaşka da yok. Maralcım ben de haftasonu airporttaydım belkim dedim seni de görürüz:) bigün biyerde karşılacaz ama ne zaman bilmiyorum::)
Canım mülakatta çalışması gereken genel bişey yok. Çünkü heyettekiler ne isterlerse onu soruyorlar, yani kesin olarak şurdan şunu sorarlar diyemiyorum. bana memur mevzuatından sormuşlardı, 8 sene önce yaniii. o zaman için doğum izni ne kadardır, işe izinsiz gelmeyen memura ne ceza verilir falan demişlerdi. Yani nerden ne soru sorarlar bilemiyosun. Sadece kılğına kıyafetine dikkat etsin, saygılı ve kibar davransın. İnşallah kolay yerlerden kolay sorular sorarlar. Aynı arkadaşın hem mübaşirlik hem katiplik sınavına mı girmiş?
kızlar dün akşam saat 1'de fırına tahinli kurabiye attım, kısır için yeşilliklerimi doğradım
gece 2'de yattım, sabah kısır için soğanı, yağı, salçayı yapıp işyerine götürdüm,
saat 10 gibi kısırı(işyerinde ıslatıp, yeşillikleri ekledim), cevizli tarçınlı keki(arkadaş yaptı),
1/4lük tahinli kurabiyeyi tüm müdüriyete dağıttık, çok güzel olmuştu ama tadı damağımda kaldı,
hepsi çok güzel olmuştu, bir daha ki sefere başka bir tat deneyip ikram etmem lazım
yemeği yedik ya ben halen ne yesem diye düşünüyorum,
öğlen cevizli tel kadayıf vardı yemekte,
hepsini biraz önce bitirdim, doğumdan sonra yemediğim kadar tatlı yiyorum,
aslında tuzlucu olmama rağmen tatlıyı götürüp duruyorum
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi ŞEKERİ MALZ.&DosNo=3
üsevozyy bak bu pembiş incilerde hoşmuşş
GUZELmiş keske beyaztülü çıkarp bunu siapriş edeydınn
Zaya tebrik ederim yeni işini.. İnsanın sevdiği işten para kazanması da ayrı bir keyif olur.. İstanbul'a gelirsek toplanırız bi gün sen de günün anısına kurabiye yaparsın:)
Sevozy'can yaprsın zuzu, ilki acemilik olur sonrakinde harikalar yaratırsın.. O tülleri, incileri neye bağlasan şık durur zaten.
Maral'ım demekki bu da bi süreç çünkü Efe ve Burak'ta da bağırma huyu varmış, muhtemelen bugün yarın benimki de başlar.
kıss dörde kadar vaktimiz var o zamana kadar istediğini seççç bana söleeee eklimm eklemekde zorunda değilsin o ayrı tabüüküüü
yok cnm yeter bu kadar madem vermişin.yeterr..ne zmn teslim bellı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?