kızlar dün akşam saat 1'de fırına tahinli kurabiye attım, kısır için yeşilliklerimi doğradım
gece 2'de yattım, sabah kısır için soğanı, yağı, salçayı yapıp işyerine götürdüm,
saat 10 gibi kısırı(işyerinde ıslatıp, yeşillikleri ekledim), cevizli tarçınlı keki(arkadaş yaptı),
1/4lük tahinli kurabiyeyi tüm müdüriyete dağıttık, çok güzel olmuştu ama tadı damağımda kaldı,
hepsi çok güzel olmuştu, bir daha ki sefere başka bir tat deneyip ikram etmem lazım
kısssss helal sana sende uykusuzsun o vakıtt :)))) maşallahh diyim yada ne diyelimPPP
benmde canım bol limonlu kısır çekti şimdikk ühühühüühü
bu arada bende sabah geldimki farklı birimde arkadaşım masasında poşetin içinde bişi var cigara böree sandım oysakii tahinli cevizli bişi yedim böle tadı şerbetlenmemiş baklava gibii kıyır kıyır tarifini alayımda sizinle paylaşuırum kızlar hoştuuuu
valla enerjine hayran kaldım maral,gün falanmı yapıyorsunuz orada , niye kendinizi bu kadar yoruyorsunuz arkadaşlar
Koymuşsun oraya elmalı turtayı, kendin zayıf olabilirsin Zefey Hanım ama biz zayıf değiliz ve her gördüğümüzü canımız çekiyor. Bu elmalı turtayı sevmeyen kadın var mıdır acaba?Meloşş seni unuttumm gızzzzz
kızlar ben de kaçıyorum,
kendinize iyi bakın, bebelere iyi bakın,
kocalarınıza da iyi bakın,
güzel bir akşam ve gece geçirmenizi dilerim
kısssss helal sana sende uykusuzsun o vakıtt :)))) maşallahh diyim yada ne diyelimPPP
benmde canım bol limonlu kısır çekti şimdikk ühühühüühü
bu arada bende sabah geldimki farklı birimde arkadaşım masasında poşetin içinde bişi var cigara böree sandım oysakii tahinli cevizli bişi yedim böle tadı şerbetlenmemiş baklava gibii kıyır kıyır tarifini alayımda sizinle paylaşuırum kızlar hoştuuuu
merhaba arkadaşlar,sohbet uzun hızlıca okudm sadece.
zeynep geçmiş olsun arada oluyor bizimde ama geçiyor ertesi güne.sizinde gecer inşallah.
tarifler hızlı bende cocostar diye şerbetli kurabiye yedim süüüpppeer ,kakaolu şeyleri seviyorum ben.
foto yu görünce hemen canım istedi,yapıcam yakında.herkese ii akşamlar....
Eki Görüntüle 669016
günaydın kızlarrrrr yeni geldik servis şöforu uyuyaa kalmış
ama sevozyy can halaaaa sepet resmini koymamışsın haydii çatlatma adamıııııı:76:
güzel, sessiz, dingin, soğuk ve temiz bir istanbul sabahından günaydınlar,
melofer, ben memurum ve 08.00 16.30 arası çalışıyorum, pazartesiden itibaren ise
08.30 17.00 olacak,
zefey ve kartopu çay içmek için buluştunuz mu?
kızlar dün halleyli tatlıyı yapmak için halley aldım ancak hiç kendimden görmedim, uyuya kaldım
kısmetse bugün akşam yaparım, akşama ilk defa enginar yapacağım buzluktan enginarları çıkardım
hazır garnitürle yapacağım, bakalım tadı nasıl olacak becerebilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?