2011 Ekim Anneleri

oyoyoyoyoyoy çok güzel görünüyor.tarifide ekleseydin ya canım.neyse ben bulurum şimdi netten.

evet kızlar gördüğünüz üzere yine kurabiye muhabbeti ile başladık güne bu kilolar gitmezzzzzzz

herkese günaydınnnnnnnnnn

ay buda çok güzelmiş en kısa zamanda denerim hnormalde cocostar severim bunuda severim diye tahmşin ediyorumm da kızlarr yinee fazla coşmadıkmıı sizceeeee yine kilo alıcazki zarten ben iki kilosunu geri almışım

malzemeler geldimi zefey,ne zaman yapacaktıki sevozy sepeti

sen yaptınmı yufkalı tahinliyi,getirdinse yanında çaya geliyorum şimdi sana

kıss gecce 23:30 muydu ne mesaj atmışş burda meraktannn yarıldımm haydii daaa beklioss sevozyconcon malzemesiz neyi aldıda sepet yaptı acaba damacana alsa üstünede atlet

yaa hiç sormaa yaa saatlerimiz uzuyor belediyelerde öğlen arası birbuçuk saat olupda çıkış saatini beşbuçuk yapma ihtimalleri var dün çok bınaldım bu hanberi duyunca ((((((((( alışmışız dört buçuğa şimdi beş buçukta trafik olurda yaaaaa pooffffffffff

yok kızım ne buluşması davet bile edilmedim yarım ağız

kaçtın topikten,bengelmeden tahinlileri bitireceksin herhalde

hahauhuhahahauahhahauahkısss hepsini topladım getirdim zaten eve bırakmadım annemlere verdim biraz sabahda serviste dağıttım bi tabak kadarda burda var eşim beğenmedi diye evde dursun istemedim :)
gel müsaitsen beyn müsaitim daha kalabalıklaşmadı sabah bi
tane attım ağzıma o kadar doyurucuki bi dilim beni tok tuttu artık kaç kaloriliyse birde ben tahiniyle cevizini bol koydum bomba olduuuuuuu bundan beş dilim yiyenin heralde o gece üçüzü dördüzü olur yani başkada bişi demiyorum siz anlayın

efe nasıl oldu? iyi değilmi?

bu arada facede resimdeki masa güzelmiş bende almak istiyorum böyle bir şey. nereden aldı acaba teyzen ,markası falan varmı baksam bende internetten

sevozy e mesaj attım whatsapp dan nerelerdesin diye,daha cevap gelmedi

yaa bu whats up güncellememi yapmak lazım yazılanlar bana 40 saat sonra geliyorrrrr

normal yufkamı kullandın yoksa baklava yufkası aldırdınmı eşine

baklava yufkasından yaptım canım normal yufkadanmış ama dünkü hatununki onun lezzetinde değil di maalesefki itiraf ediyorummm
normal yufkada duruyor bugün ıspanaklı börek yapıcam onudaaaaaaa

zefey bize yazı geldi ve tebliğ ettiler,
pzt. 08.30-12.30 13.00-17.00 mesai saatleri

bize daaha resmi yazı gelmedi ama söylentiler dediğim doğprultuda moralmann sıfırız PPPP

efe nasıl oldu? iyi değilmi?

bu arada facede resimdeki masa güzelmiş bende almak istiyorum böyle bir şey. nereden aldı acaba teyzen ,markası falan varmı baksam bende internetten

iştahsızz annem dedi ya sudan mikrop kaptı yada dişlerinden dün sadece büyüğünü bi kez yapmışşş ama okadar iştahsızkiiii
o masayıda doğum gününde teyzem almış efeye callıou var üstünde çok hoşuna gidiyoo cizmek yazmakkkkk bilmiş bıcırrrrrrr callıou çekmeceli çalışma masası yazıyo du üdtünde kutusunda

evet canım ben dün güncelleme yaptım,açmaya çalışınca whatsapp ı güncelleme yapın dedi.

hangisi daha güzel olmuştu zefey anlamadım,normal yufkaylamı yapılan?

kartopuu hala yazdıkların gelmedii nalçakk whatsupppppp

sevozyyyyyyyyyyy kıssssssssssss

nasıl yani öğlen yemek molanız 30 dakikamı

evet canım ama biz 15 dk önce inmeye çalışıyoruz, asansör beklememek ve sıraya kalmamak için,

ben masaları sordum, oyuncak satan ve plastik eşyalar satan iki ayrı yere, 37 ve 27 diye iki ayrı fiyat aldım

belki daha uygun bulabilirsem belki alırım diyorum ama benim kız sandalyeye çıkıp oradan masa üstüne çıkmaya
şu an alışkanlık haline getirdi o yüzden almam iyi mi olur kötü mü olur bilemiyorum

evet canım ben dün güncelleme yaptım,açmaya çalışınca whatsapp ı güncelleme yapın dedi.

hangisi daha güzel olmuştu zefey anlamadım,normal yufkaylamı yapılan?

kadınınki normal yufkadan yapmış daha lezzetliydi ama benimkide böle milföy gibiii zar gibi kıyır kıyırr ne bilim normal yufkadan olanı daha çok sevdim ama bennnnn

böyle bir şeymi zefey,sandalyeside varmı sizinkinin. ya bu internet muhteşem birşey ne ararsan buluyorsun

Eki Görüntüle 669314

aaa evet bunun tıpkısıı aynısııııı çekmece dediğide yandakii şey içe giriyo :))))) ne kadarmışşş üst etiketini sökmüşlerde içinde kalmışşşş 55tl yazıyoduuu

aaa evet bunun tıpkısıı aynısııııı çekmece dediğide yandakii şey içe giriyo :))))) ne kadarmışşş üst etiketini sökmüşlerde içinde kalmışşşş 55tl yazıyoduuu

değişiyor fiyatlar 55 e de var 64 de.

maral senin gördüklerin nasıldı canım,fiyatları uygunmuş. gerçi eminönüne gidilse daha uygun olur oyuncakçıların olduğu yerlerde.

değişiyor fiyatlar 55 e de var 64 de.

maral senin gördüklerin nasıldı canım,fiyatları uygunmuş. gerçi eminönüne gidilse daha uygun olur oyuncakçıların olduğu yerlerde.

37 diyen kutu içinde masa ve sandalyesi vardı pembe pembe,
27 diyen açıktı ve masa ile sandalyesinde pepe vardı, kenarları resimdeki gibi mi bilmiyorum,
çok dikkatli bakmadım sadece fiyat sorma amacı vardı,
kaliteli olup olmadığını falan bilmiyorum

kıs senmi at soruyodun pilsanın atı astorıadaki oyuncak mağazasında 46 tl

Kızlarrrr gunaydın ya bgn konuscak cok sey var ama hiç vakit yok.Hmn cıkmam gerekk ohh tarifler falan.
Dün umutsuzluğa kapılmışken nasıl sepet yaparım,becerirmiyim diye netde dolaşırken bi sepet yapımı vardı yoğurt kovasından.Bende gaza geldimm akşam malzeme aldım moral olsun diye yaptımm.

Ahanda resimler; insallah begenirsinizzz.Dar vakitde o kdarrrrrrrr

Eklentiler

• $1.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $2.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $3.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 36

yaa bu bizimkisi kartopunun paylaştığının tıpatıp aynısı resimi çekmecesi falan sadece sandalyesi bizimkinin oturacak yeri puff pufff bu düz sert

nereyee çöıkman gerekkkk ateşi düşürüp kaçmak varmı hainn köfteee çok yaratcı bişi olmuş değişikkkk enteresan daha ne diyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…