oyoyoyoyoyoy çok güzel görünüyor.tarifide ekleseydin ya canım.neyse ben bulurum şimdi netten.
evet kızlar gördüğünüz üzere yine kurabiye muhabbeti ile başladık güne bu kilolar gitmezzzzzzz
herkese günaydınnnnnnnnnn
malzemeler geldimi zefey,ne zaman yapacaktıki sevozy sepeti
sen yaptınmı yufkalı tahinliyi,getirdinse yanında çaya geliyorum şimdi sana
güzel, sessiz, dingin, soğuk ve temiz bir istanbul sabahından günaydınlar,
melofer, ben memurum ve 08.00 16.30 arası çalışıyorum, pazartesiden itibaren ise
08.30 17.00 olacak,
zefey ve kartopu çay içmek için buluştunuz mu?
yok kızım ne buluşması davet bile edilmedim yarım ağız
kaçtın topikten,bengelmeden tahinlileri bitireceksin herhalde
zefey bize yazı geldi ve tebliğ ettiler,
pzt. 08.30-12.30 13.00-17.00 mesai saatleri
sevozy e mesaj attım whatsapp dan nerelerdesin diye,daha cevap gelmedi
normal yufkamı kullandın yoksa baklava yufkası aldırdınmı eşine
zefey bize yazı geldi ve tebliğ ettiler,
pzt. 08.30-12.30 13.00-17.00 mesai saatleri
efe nasıl oldu? iyi değilmi?
bu arada facede resimdeki masa güzelmiş bende almak istiyorum böyle bir şey. nereden aldı acaba teyzen ,markası falan varmı baksam bende internetten
yaa bu whats up güncellememi yapmak lazım yazılanlar bana 40 saat sonra geliyorrrrr
baklava yufkasından yaptım canım normal yufkadanmış ama dünkü hatununki onun lezzetinde değil di maalesefki itiraf ediyorummm
normal yufkada duruyor bugün ıspanaklı börek yapıcam onudaaaaaaa
bize daaha resmi yazı gelmedi ama söylentiler dediğim doğprultuda moralmann sıfırızPPPP
iştahsızz annem dedi ya sudan mikrop kaptı yada dişlerinden dün sadece büyüğünü bi kez yapmışşş ama okadar iştahsızkiiii
o masayıda doğum gününde teyzem almış efeye callıou var üstünde çok hoşuna gidiyoo cizmek yazmakkkkk bilmiş bıcırrrrrrr callıou çekmeceli çalışma masası yazıyo du üdtünde kutusunda
nasıl yani öğlen yemek molanız 30 dakikamı
evet canım ben dün güncelleme yaptım,açmaya çalışınca whatsapp ı güncelleme yapın dedi.
hangisi daha güzel olmuştu zefey anlamadım,normal yufkaylamı yapılan?
böyle bir şeymi zefey,sandalyeside varmı sizinkinin. ya bu internet muhteşem birşey ne ararsan buluyorsun
Eki Görüntüle 669314
aaa evet bunun tıpkısıı aynısııııı çekmece dediğide yandakii şey içe giriyo :))))) ne kadarmışşş üst etiketini sökmüşlerde içinde kalmışşşş 55tl yazıyoduuu
değişiyor fiyatlar 55 e de var 64 de.
maral senin gördüklerin nasıldı canım,fiyatları uygunmuş. gerçi eminönüne gidilse daha uygun olur oyuncakçıların olduğu yerlerde.
37 diyen kutu içinde masa ve sandalyesi vardı pembe pembe,
27 diyen açıktı ve masa ile sandalyesinde pepe vardı, kenarları resimdeki gibi mi bilmiyorum,
çok dikkatli bakmadım sadece fiyat sorma amacı vardı,
kaliteli olup olmadığını falan bilmiyorum
Kızlarrrr gunaydın ya bgn konuscak cok sey var ama hiç vakit yok.Hmn cıkmam gerekk ohh tarifler falan.
Dün umutsuzluğa kapılmışken nasıl sepet yaparım,becerirmiyim diye netde dolaşırken bi sepet yapımı vardı yoğurt kovasından.Bende gaza geldimm akşam malzeme aldım moral olsun diye yaptımm.
Ahanda resimler; insallah begenirsinizzz.Dar vakitde o kdarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?