2011 Ekim Anneleri

ay bundan çok güzel bizim banyoyaa mandal sepeti olur maliyetsiz bişi dimiiiiii

bravo sana ,görmüştüm bende bunu nette ,ellerine sağlık çok güzel olmuş,sadece o yanına koyduğun süsleme bence buna uymamış,tabi bu benim görüşüm. sanki o olmasa daha güzel olacak gibi :26:

bravo sana ,görmüştüm bende bunu nette ,ellerine sağlık çok güzel olmuş,sadece o yanına koyduğun süsleme bence buna uymamış,tabi bu benim görüşüm. sanki o olmasa daha güzel olacak gibi :26:

kız o süs onun değil laf olsun dıye vitrinde durudu ekledim
bu zaten genelde banyoda sampuan vs. için yada yenı doğan bebeklerin banyo sepeti gibi kullanıolarrrmış..
Bi kova, bide ip gerekk bide burnunu sokmayacak bi Elifcik.Gelip gidip kucağıma oturup bnı öpuodu,sırf onunla ilgilenmedim diyee

AYY TAHMİN EDEBİLİYORUM BENDE DÜN ŞU TAHİNLİ CEVİZLİ Yİ YAPARKEN VEREM OLDUM BASİT OLUR DİYE DÜŞÜNÜYODUM AMA ÇOK IVIR ZIVOIR ALLAHTAN EFE UYUDUDAAAA Bİ YARIM SAAT YAPABİLDİMMMMYOKSA PAÇAMA YAPIŞIYOO
BUGÜN DÜNDEN ALDIĞIM YUFKAYI ISPANAKLI BÖREK YAPICİYYMM BAKALIM EFE BEYLEN NASIL OLUCAK pppp

Sevozy daha yeni ödemeyi yaptım yarın eşlinde olur dedi malzemeler adammcaaazzzzçok şükürr bu aradaa o kızın kına gecesi malzemelerini yapıcamyaa baktık kendimiz yapınca uyguna geliyo kına gecesind takılan taçlar varya onlarıda ben yapıciymmm yani hatıunun kına hazırlıkları bendennnnnn

Herkese merhaba. Umarım iyisinizdir. rejimler nasıl gidiyor. ben hala düzgün bir yol tutturamadım.

cnm hesap no yazda paranı göndereyim.çok tesekkrler

kız sen her zımbırtıyı yapmayı ne bılıonn..önceden kursa mı gttn, netden mı bakıonn.yaani herbiri farklı seyler,,nasıl yapıon anlamadımm:26::26:

zefey kına hazırlıklarını bana detaylı yazarsın, taç bende yapabilirim,
erkek kardeşimin düğünü var ya, kına için hazır almak yerine yapmayı tercih edebilirim
hem hesaplı olur hem görümce yapmış olur

Herkese merhaba. Umarım iyisinizdir. rejimler nasıl gidiyor. ben hala düzgün bir yol tutturamadım.

KISS NASIL GİDİYO YAZDIKLARIMIZA Bİ BAKK SEN VER NPOTUNMUZU YİNE COŞMUŞŞ DURUMDAYIZ BEN BUGÜN ŞU BÖREĞİDE YAPARIM DAHA BİR HAFTA BİŞİ YAPMAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM SEN NASILSINN NAPION MİNNAK NASIL

kız sen her zımbırtıyı yapmayı ne bılıonn..önceden kursa mı gttn, netden mı bakıonn.yaani herbiri farklı seyler,,nasıl yapıon anlamadımm:26::26:

YOK KIZZ NE KURSUU İŞTE SİLİKON TABANCASIYLAN YAPIŞTIRIP DURUYOSS pp PAYLAŞIRIM RESİMLERİNİİİ
BU ARADAA HESABA HAVALE EDERKEN DENE BAKALIM MASRAF KESİLİYOSA EĞER YOLLAMAZSINN SEVOZY BEN YAZİM SANA

tamm canım gelsin malzemeler ben sana detaylı foto çekeip anlatıciimm

Yaptıklarınıza bakıyom da ne marifetli hatunlarsınız maşallah. ben bir çocukla paçamı toparlayamıyom valla. Hepsi çok güzel görünüyor. Oğluşu uyuttum yoksa nete giremiyorum klavyeyi aldığı gibi fırlatmaya çalışıyor.

ya gecen bı dizide vardı kınada, beni böyle sev mıydı acaba?cok güzel bi tac vardı.cok begendmdi... Mustesem yuzyıldakı gelın taclarıda guzell oluoo

ay ben onlara bayılıyorummm bi daha evlensem kına başımıı mahidevranın taçlarından yaptırırdımm neyse geçtii daha :)))

benim yapacağım şıu duvaklı kırmızı güllü olanlardan ama ataşlı tuşlu değilll

kamer kısss seni face eklememişim özelden adını soyadını yazz gruba eklim senide

ohh ya bizede geldi şimdi kaymakamlıktan yazı sekizbuçuk beş ohhhh çok şükürr yarabbimmmmm arcemek geldimi sizede yazı

gözün aydın zeynep,
2 gün önce 08.00 17.30 ve öğlen 1,30 saat diye internette haber vardı,
istanbul için mümkün değil demiştik ve bugün yazı gelince görüşümüzü
onaylamış oldu

gözün aydın zeynep,
2 gün önce 08.00 17.30 ve öğlen 1,30 saat diye internette haber vardı,
istanbul için mümkün değil demiştik ve bugün yazı gelince görüşümüzü
onaylamış oldu

gerçektende bende gözlerime inanamadım derin bi ohh çektim zaten trafikte kilitlenirdiii de neyse :))

zefey

kartopu bugün mü burak'ı aşıya götürecekti?

evet bugünn acaba çok ağladımıı 4 tanede iğnede çok gelir yaa minnaklarımızaaaaa bzizimki çok ağlarr ((((( bakalım napcakkk püfff birde büyüdükçe ağlama ses tonudaa büyüdüü yırtıyo kendiini ağladığı zaman :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…