Kızlarrrr gunaydın ya bgn konuscak cok sey var ama hiç vakit yok.Hmn cıkmam gerekk ohh tarifler falan.
Dün umutsuzluğa kapılmışken nasıl sepet yaparım,becerirmiyim diye netde dolaşırken bi sepet yapımı vardı yoğurt kovasından.Bende gaza geldimm akşam malzeme aldım moral olsun diye yaptımm.
Ahanda resimler; insallah begenirsinizzz.Dar vakitde o kdarrrrrrrr
Kızlarrrr gunaydın ya bgn konuscak cok sey var ama hiç vakit yok.Hmn cıkmam gerekk ohh tarifler falan.
Dün umutsuzluğa kapılmışken nasıl sepet yaparım,becerirmiyim diye netde dolaşırken bi sepet yapımı vardı yoğurt kovasından.Bende gaza geldimm akşam malzeme aldım moral olsun diye yaptımm.
Ahanda resimler; insallah begenirsinizzz.Dar vakitde o kdarrrrrrrr
bravo sana ,görmüştüm bende bunu nette ,ellerine sağlık çok güzel olmuş,sadece o yanına koyduğun süsleme bence buna uymamış,tabi bu benim görüşüm. sanki o olmasa daha güzel olacak gibi :26:
kız o süs onun değil laf olsun dıye vitrinde durudu ekledim
bu zaten genelde banyoda sampuan vs. için yada yenı doğan bebeklerin banyo sepeti gibi kullanıolarrrmış..
Bi kova, bide ip gerekk bide burnunu sokmayacak bi Elifcik.Gelip gidip kucağıma oturup bnı öpuodu,sırf onunla ilgilenmedim diyee
Sevozy daha yeni ödemeyi yaptım yarın eşlinde olur dedi malzemeler adammcaaazzzzçok şükürr bu aradaa o kızın kına gecesi malzemelerini yapıcamyaa baktık kendimiz yapınca uyguna geliyo kına gecesind takılan taçlar varya onlarıda ben yapıciymmm yani hatıunun kına hazırlıkları bendennnnnn
Sevozy daha yeni ödemeyi yaptım yarın eşlinde olur dedi malzemeler adammcaaazzzzçok şükürr bu aradaa o kızın kına gecesi malzemelerini yapıcamyaa baktık kendimiz yapınca uyguna geliyo kına gecesind takılan taçlar varya onlarıda ben yapıciymmm yani hatıunun kına hazırlıkları bendennnnnn
Herkese merhaba. Umarım iyisinizdir. rejimler nasıl gidiyor. ben hala düzgün bir yol tutturamadım.
kız sen her zımbırtıyı yapmayı ne bılıonn..önceden kursa mı gttn, netden mı bakıonn.yaani herbiri farklı seyler,,nasıl yapıon anlamadımm:26::26:
zefey kına hazırlıklarını bana detaylı yazarsın, taç bende yapabilirim,
erkek kardeşimin düğünü var ya, kına için hazır almak yerine yapmayı tercih edebilirim
hem hesaplı olur hem görümce yapmış olur
tamm canım gelsin malzemeler ben sana detaylı foto çekeip anlatıciimm
ya gecen bı dizide vardı kınada, beni böyle sev mıydı acaba?cok güzel bi tac vardı.cok begendmdi... Mustesem yuzyıldakı gelın taclarıda guzell oluoo
yaptıklarınıza bakıyom da ne marifetli hatunlarsınız maşallah. Ben bir çocukla paçamı toparlayamıyom valla. Hepsi çok güzel görünüyor. Oğluşu uyuttum yoksa nete giremiyorum klavyeyi aldığı gibi fırlatmaya çalışıyor.
gözün aydın zeynep,
2 gün önce 08.00 17.30 ve öğlen 1,30 saat diye internette haber vardı,
istanbul için mümkün değil demiştik ve bugün yazı gelince görüşümüzü
onaylamış oldu
zefey
kartopu bugün mü burak'ı aşıya götürecekti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?