2011 Ekim Anneleri

iyi akşamlarr şen ve esden kalınnnnnnnnnnnnn byyyyyyyyyyyyyyyyyssyysysysysy

evet canım büyüdükçe büyük insanlar gibi ses çıkarıyorlar, gülmeleri, ağlamaları, yırtınmaları...

hepinize iyi akşamlar, yarın görüşmek üzere esenlikle kalın

ohh ya bizede geldi şimdi kaymakamlıktan yazı sekizbuçuk beş ohhhh çok şükürr yarabbimmmmm arcemek geldimi sizede yazı

Yazı gelmedi de canım, gelse de farketmez. Bizim komisyon ayrıca karar veriyor. Bu sene tüm memurlar 16.30'da çıktı, ama biz 17.00'de çıktık. 08.00-12.00 - 13.00-17.00 yapmışlar bizim mesaiyi. şimdi de 08.30 ile 17.30 yapabilirler. Öyle bir söylenti var. bakalım ne olacak:) Zaten hep geç çıkıyoruz.....

anca geldim kızlar ,
bi de o kadar çok yazışmışsınız ki zor okudum valla.
çok eski bir arkadaşım vardı 17 senedir görüşmediğim facebook ta ekliydi. fotoğraflar falan ekliyo hep beylikdüzü yakınlarında diye .geçen haftalarda mesajlaşmıştık . bana yürüyerek 15 dakika mesafede dün evine gittim . tam 1 yaşında oğlu var. ikimizde çok mutlu olduk . o da yalnız buralarda kimsesi yok.çalışmıyo bunalmış durumda . neyse bebeği daha emekliyo , bütün oyuncaklar ortada tabi Bade gitti bi ayıya yapıştı adi adi diye. çocukta haklı olarak kendi ayısı o da almak istedi bizimkinin elinden . bade çığlık atıp ağlamaya başladı ayıyı da çekiyo bu arada çocuk ta çekiştiriyo alamıyo o da ağlamaya başladı biz de gülüyoruz . bi sürü oyuncak var ayı paylaşılamayan oyuncak oldu. Bade ye sinir oldum . nasıl çekiyo bağırıp ağlıyarak çığlık atıyo .hiç sevmediğim bir huy.inşallah geçer.
Kartopu 18.ayınız kutluolsun .ben de ufak bi kutlama düşünüyorum 18 nisan da . aşılarınız için de şimdiden geçmiş olsun.
Zefey sen ne becerikli kızsın yawwwww.
Sevozy sepetin çok hoş olmuş . diğer sepeti sabırsızlıkla bekliyoruz.
Maral elbiseleriniz çok güzel güle güle giysin Cemrecik. nereden aldın çok hoş duruyorlar
Arcemek seni çok özledik
Zaya kurbişler harika . başarılarının devamını dilerim.

şu halleyli pastayı ben de deneyim bari .

Günaydınnn bacılaaaaaarrrrrrrrr:115::115::115::115::115::115::115::115:

günaydııın bol güneşli günler hatunlarrr

günaydın cnm nasılsınn yavruşş nasıl erkenmi uyanıyoooo

ayy kıss aynı şeyi efeyle burak yapmıştı bi top için :))) gözümde canlandı şimdiii çok şirin oluyoılar ama yerimmm onların tontişleriniii

bence aynı olur yaa sonuçta kamu amaa bilemedim şimdi

konuda incin top ounuyoooooo:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
bari size dünkü yaptıımm ıspanaklıı böreeiimmdennnn paylaşiiiiiimmmmmmmm

en sondakide tahjinli cevizlimmm ziyatretçilerde görsnnn facede paylşmıştımmmmm

Eklentiler

• $28 03 2013 - 6.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 63
  • $28 03 2013 - 1.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $28 03 2013 - 5.webp
    21 KB · Görüntüleme: 54

Eline sağlık Zeynep... Ben de yaptım tahinli olanı dün normal yufkayla.. Çok güzel oldu.. mmmmm

Günaydın kızlar,
annem iki günlüğüne tekirdağ'a gidiyor o yüzden cemre'ye babaannesigil bakacak,

zefey çok güzel görünüyorlar, ıspanaklı börek daha cazip geldi (görüntü olarak)

dün halleyli pastayı yaptım yemekten sonra yemek istedim ağır geldi yiyemedim,
iş yerine getirdim şimdi biraz daha tadını alır gibi oldum ama tadı bana biraz ağır geldi,
arkadaşlar beğendi hemen tarifini de verdim

aydeba oyuncak kavgaları çok hoş ancak yaptığı karşısında hem gülüp hem şaşırıp kalıyorsun,
benim kız dün babamın yoğurduna dadanmış, dedesine vermem diyormuş,

bugün hemen sözleştik haftaya bir şeyler yapalım diye,
ben pastane poğçası yapmayı düşünüyorum(mayalı sade ve kaşarlı)
arkadaş ıspanaklı pasta yapacak,
biraz tuzluya ağırlık vereyim diyorum, zefey senin ıspanaklı börek te
gözüme çok hoş göründü hatta olsaydı yemekte isterdim

Gunaydınlarrrr hatta tünaydın diyemmm
hava kasvetli ama içim de bahar dalları filizlenıoo sankim :)
ya zefey ellerine sağlık o tahinliyi çok yapasım var ,bu mu uğrastırıo okdr zor değil gibi ama..
zefey Özel mesajı azönce gördm cnm..Öğleden sonra halledeceğim

Kartopum nerde Burak naptı acabaaa??

Ya bnm Elifim kavga edip çıyırmıo hmn bnm gözlerime bakıoo biriyle sorun yasarsa:) Ben de arka cıkmıorum ama.Çekingen ya,ben istiıom ki yırtık bi kız olsun ama değil sanırım..Yada kimseyi kaile almıo bılemedim

Maşallah kız.. Senin elin de hiç durmuyor, hep bişeyler yapıyosun, zayıf olunca insan yapıyor gönül rahatlığıyla.

Alışkın mı Cemre babaannesiyle vakit geçirmeye? Bizimki hiç sevmiyor düzeninin bozulmasını

sağol canım, ben kendim istediğim müddetçe ve fırsatını yakaladığım müddetçe yapmayı ve denettirmeyi seviyorum,
ama şimdi canım biraz tuzlu şeyler istedi, dün ilk defa enginar yemeği yaptım ve süper oldu, yeni yapılanları tutturunca,
tadı güzel olunca daha çok yapasım geliyor ve kendimi böyle şımartıyorum bir de zayıfım ama başkalarına verince zaten
az porsiyon yiyorsun yani kilo almanı gerektirecek kadar olmuyor,

senin dün yaptıkların nasıldı? ilk mi yapmıştın yoksa daha önceden de yapmış mıydın?

cemre hafta sonları babaanneye gidiyor, bir kaç saat vakit geçiriyor açıkçası bilemiyorum ama benim kız pek yabancılık
çekmiyor daha doğrusu akrabaları gördükleri kişi olduğundan yabancılamaz,
benim çekingem uyku ve davranışlarının değişmesi durumu,
orada bir kez uyuyor, annemlerde alışmış, alıştırılmış 10 civarı 13 civarı az da olsa uyuyor, bakalım burada nasıl olacak,

bu arada istediği herşeyin yapılmasını istemiyorum, şimdi kıyamazlar dediğini yaparlarsa işim zor olur diye çekiniyorum,
gerçi 2 gün ama bu ara ara sıklaşacak ve kabul ederlerse yazın onlar baktığında nasıl olacak diye endişelenmiyor değilim:26::26:

yine de hayırlısı diyorum,

yakın olaydık yanımda varrrr cnmmmm tühh evet tuzlu daha iyi gidiyo bu tarz şeylerde sankimmm

içimde kelebelklerr uçuşuyoooooooorrrrr diyorki leylaa kavuşltu mecnıununaaaaa ooooooooooooooo gafil avladı ........ dırıt dırıttt gidiyo iştee

kıss varya vız vıza gitmiştik biz kartopulardan önce gittik orda bi kız vardı adı da şila anamm çingene gibi efenin üstüne atlıyo top havuzuna atlıyo biriki kez burnuma top attıııı gözlerimi pörtlettim anlamadı anasıgile arkamı dönüp bi daha yaparsan fena olur dedim anlamadı şşşşş diyorum hııııııııı diyorum yok kız durdan yoktan anlamıyo sonra bi daha burnuma attı havuz topunu allahtan hafif eeee yeter be dedim annesii şila yapma yavrum diyo ama kızı durdurana aşkolsun çok haraketliii neyse kartopular geldikten sonra bıulaşmadıııı dahada bölee olmasında sevozyconcon vallaa yani yanaşıp biyerlerini sıkıcaktım yaniiii de anası gil arkamdaydıı anaa beşeret gibi çocuk ama konuşuyo tane tane büyük adam gibi 3/4 yaşında vardır heraldee

günaydın kızlar herkese zefey top havuzu deyince aklıma geldi eve aldınızmı top havuzu yapmak için toplar ben lacaktım kaldı unuttum gitti siz ne yaptınız?

kamer 10 teşekkür ediyorum...

günaydın kızlar herkese zefey top havuzu deyince aklıma geldi eve aldınızmı top havuzu yapmak için toplar ben lacaktım kaldı unuttum gitti siz ne yaptınız?

kamer 10 teşekkür ediyorum...

ben efe dokuz aylıkken satıydım ilgisini çekmedi diye şimdide bayılıyo belkim tekrar alırım yine belli olmaz yanii

Ben de yaptığım şeyi ikram etmeyi çok severim, bi de gözlerinin içine bakarım beğenecekler mi diye.. Yeni şeyler denemeyi de çok severimm....

Tahinli ruloyu ilk defa yaptım canım, normal yufkada yaptım dün Zeynep baklava yufkası çok iyi olmadı gibi bişey demişti. Bende de normal yufka vardı, ama yufkalarım çok büyüktü 3 kat aşırı fazla geldi, o yüzden üç parçaya böldüm o şekilde rulo yaptım, bi dahakine 2 kattan yapcam. Çok pratik ve lezzetli.

Zeynocan normal yufka olduğundan herhalde benimki hiç oyalamadı beni.. Cezvede yağı erittim, yufkaları da seri seriverdim çok pratik oldu. 5 dakikamı bile almadı. Seninki baklava yufkasıya, ince ince, o yüzden oyalamıştır elini. Ben bi kere peynirli börek yaptım baklava yufkasıyla ama çok yağlı oldu, yağından yiyemedik, kimse de beğenmedi, bi daha da bişey yapmadım baklava yufkasıyla.

Düzeni değişmez İnşallah, değişirse de napalım, tekrar düzene sokarız Yeter ki mutlu olsunlar da.

ben efe dokuz aylıkken satıydım ilgisini çekmedi diye şimdide bayılıyo belkim tekrar alırım yine belli olmaz yanii

Zeyno hiç evde tutmuyon fazlalıkları galiba.. Bende de bi buhar makinesi var 3 kere kullandım.. Antalya zaten nemli memleket, hiç ihtiyaç olmadı. Satayım bari ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…