Ben de yaptığım şeyi ikram etmeyi çok severim, bi de gözlerinin içine bakarım beğenecekler mi diye.. Yeni şeyler denemeyi de çok severimm....
Tahinli ruloyu ilk defa yaptım canım, normal yufkada yaptım dün Zeynep baklava yufkası çok iyi olmadı gibi bişey demişti. Bende de normal yufka vardı, ama yufkalarım çok büyüktü 3 kat aşırı fazla geldi, o yüzden üç parçaya böldüm o şekilde rulo yaptım, bi dahakine 2 kattan yapcam. Çok pratik ve lezzetli.
Zeynocan normal yufka olduğundan herhalde benimki hiç oyalamadı beni.. Cezvede yağı erittim, yufkaları da seri seriverdim çok pratik oldu. 5 dakikamı bile almadı. Seninki baklava yufkasıya, ince ince, o yüzden oyalamıştır elini. Ben bi kere peynirli börek yaptım baklava yufkasıyla ama çok yağlı oldu, yağından yiyemedik, kimse de beğenmedi, bi daha da bişey yapmadım baklava yufkasıyla.
Düzeni değişmez İnşallah, değişirse de napalım, tekrar düzene sokarızYeter ki mutlu olsunlar da.
Zeyno hiç evde tutmuyon fazlalıkları galiba.. Bende de bi buhar makinesi var 3 kere kullandım.. Antalya zaten nemli memleket, hiç ihtiyaç olmadı. Satayım bari ben de.
zefey ben siteden çıkıyorum,
ancak hazırlanırım
şimdiden iyi akşamlar diyorum
yarın görüşmek üzere bayyy
bende çıktımm haydii iyi akşamlarr ziyaretçilerr meloşşş byyyy
günaydınlarrrrr
çok güzel bir gün,
hava güzel,
yollar açık,
istanbul seni seviyorum,
bahar seni seviyorum,
kızlar sizi seviyorum
yine bana geldi, hava böyle aydınlık güzel olunca ben ben olmaktan çıkıyorum,x
çoştukça coşasım geliyor, bugün gmsi son günü bakalım nasıl geçecek
gelir vergisini bugünde ödemesem nolurr marallcımm beni aydıttlat nalırr sanırım ödeyemiycm çünküüüüüü
bu arada dün bi abi geldi maliyeden yazı gelmiş gelir verginizi ödeyin diye böle bi yazı adam diyokiiii benim hiç bi yerim yok kir<da mirada adıma böle bişi neden gelmiş diye bana gösterdi isim karışıklığı olmuştur dedim ama acaba tc sine işlenmiş bi karışlıklıkta olabilirmi diyede bugnn aklıma takıldıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?