2011 Ekim Anneleri

amann ne tutcan sat gitsinnnnnn ben ilk arabamı sattım hoppalasını sattım top havuzunuuuu bide bebek telsizi onuda bursada ihtiyacı olan birine yolladımmm yoksa çok kalabalık şimdi görümceme vericem ama elimdelkileri kalksın ortafdda salıncağı çok pis gözüme batıyor şıuanda onu vericem galibaaaaa

sovoziiiconcon kıssssss ben bile heycan yaptım şimdi nasıl yapcaksın diyeee gözümde canlanıyo ama güzel olcakkk

fırfır bulamazsan böle geniş kurdale al zımbayla fırfırlar iki yüz yaparsınn

Eklentiler

• $68934422_tn30_0.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 33
kızlar çok yoğundum ve giriş yapamadım
yazılanları okudum fazla sohbet etmemişsiniz

aydeba sen neler yapıyorsun, pek gözükmüyorsun

bugün pek giriş yapan olmadııı marallll olmayıncada hepsi bşirden olmuyo

amaa baksana altı ziyaretci okuyooo bizi maşallahh arkadaa ne yazdıkki okuyonuzz annnemmmmmm huuu

amaa baksana altı ziyaretci okuyooo bizi maşallahh arkadaa ne yazdıkki okuyonuzz annnemmmmmm huuu

günaydınlarrrrr

çok güzel bir gün,
hava güzel,
yollar açık,
istanbul seni seviyorum,
bahar seni seviyorum,
kızlar sizi seviyorum

yine bana geldi, hava böyle aydınlık güzel olunca ben ben olmaktan çıkıyorum,x
çoştukça coşasım geliyor, bugün gmsi son günü bakalım nasıl geçecek

günaydın maral ,
bben de işe gidiyorum birazdan . Bade'nin kahvaltısını yaptırıp çıkıcam birazdan . herkese iyi günler , mutlu haftasonları şimdiden.

Günaydın kızlar... Burda da çok güzel bir hava var...

Mutlu bir gün olsun

günaydınn kızlarrrrr bugün eşim çocuaaa baktı gece hiç kalkmadım uykumuda aldım bombaaa gibiyimm

sevozconnncn malzemeler geldii cnmmmmmmm yeni bugünnnnnnn ayy çok helecanlıı PPPPPPPPPPP

bugün süt iznim amaa çalışıyorum maaaleseff yanımdaki hatun izinde olduğundannnn haftayada çalışlıciiiiiimmmmmmmmmmmmm tutmayın benii :)

gelir vergisini bugünde ödemesem nolurr marallcımm beni aydıttlat nalırr sanırım ödeyemiycm çünküüüüüü

bu arada dün bi abi geldi maliyeden yazı gelmiş gelir verginizi ödeyin diye böle bi yazı adam diyokiiii benim hiç bi yerim yok kir<da mirada adıma böle bişi neden gelmiş diye bana gösterdi isim karışıklığı olmuştur dedim ama acaba tc sine işlenmiş bi karışlıklıkta olabilirmi diyede bugnn aklıma takıldıı

ödeme pazartesi son gün,

kira gelirinden dolayı belki gelmemiştir, bazen mükellef olmasan dahi adına kesilen cezadan (mtv, kabahatler kanunu, mahkeme harcı, tapu harcı v.s) borç gelebilir, tc si ile sistemden ne borcu var bakılabilinir

günaydın arkadaşlar,

mis gibi bir istanbul sabahı,hava güzel,trafik yok,bahar geldi herhalde

çarşamba öğleden sonra aşılarımız vardı. perşembe günüde eşimlerin ödül törenleri vardı gündüz,o sebeple işe gelmedim.

zefey dün seni bir ara aradım ama tel.meşguldu.sonrada ben yoğundum tören ,protokol falan arayamadım bir daha.

kızlar 3 aşı vuruldu burak. 1 koldan , 1 bacaktan iğne.birde ağızdan verdiler. Aşılar 2 yaşına kadar bitti. çok şükür. 2 yaş için tekrar randevu verdi hemşire . aslan oğlum sadece iğine tenine değince ağladı ,sonra çabuk toparladı aciya dayanıklı olacak anası gibi

bugün geldik yine başladık işe.

halleyli pasta evet biraz ağır oluyor,arasındaki marshmelowdan dolayı herhalde,aynı pastayı birde 3 paket haylayf büsküvi kullanarak yap. o çok hafif oluyor. onunda tarifini vermiştim.istersen yine veririm ,ama dediğim gibi halley yerine haylayf kullanıyorsun 3 paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…