2011 Ekim Anneleri

ya işte görümcem var bal gibi kardeşim kadar yakın ama benim elti var yaa ıyyy kabullenemedi beni kıskanççççç

çok hızlı yemek yedin mi şu aralar? yemeğin birden mideye oturmuş hali gibi geldi bana. soda içmek iyi gelebilir, ya da rezene çayı. 10 dk yürüyüş de iyi gelir ama neden olduğunu bilmek gerek canım ben bu tarz bir rahatsızlığı çok yaşamadım açıkçası. geçmiş olsun.

ya işte görümcem var bal gibi kardeşim kadar yakın ama benim elti var yaa ıyyy kabullenemedi beni kıskanççççç

aa insan ne kadar kıskansa da bu ölüm&doğum olaylarında kıskançlığın yeri mi olur canım yaa kin tutmak galiba yaptığı. neyse sen eşini üzmeden kırmadan azar azar görüşürsün belki eltin utanır. ayy çok ayıp ama yaa off çok kızdımm:84: neyse gaza getirmeyim şimdi. görümcenle mutluluk anlarınız daim olsun canım ama dikkat et onu da kıskanmasın sonra

yok artık o 40 yaşında biz 25-26 kendinden utanır insan :) neyse canım ben kapatıyorum artık gözlerim çok yoruldu kendinize iyi bakın bulantısız ağrısız sızısız huzurlu haftasonları diliyorum sizlere hoşçakalın dostçakalın iyi günleeerrrrrr

Kızlar kocişlerle aranız nasıl, ben bu ara düzelttim arayı baya en azından saldırmıyorum artık, yada o kendini baya bi düzeltti daha iyi kaçıyor

ay hic sorma hanzade adam ise gidiyo diye surat yapar oldum :))) bugun cuma bizde tatil bugun bile ise gitti.kustum ona niye gitti diye

yok canım gebe reyonu
ben bi tanıdıktan duymuştum dokor ,o da oradan almış
ben de gidip aldım bel kısmı kapkalın açılıyor hamile pantolonu oluyor
baya rengi de vardı

oxxo nun ürünlerini severim ben. söylediğin pantolonları da biliyorum, kalın bir lastik kısmı var, üstten ikiye katlanıyor normalde, hamileyken lastik açılıyor filan. örgüden de kemeri var, çok rahatlar. bakim ben de yarın.

kızlar ben lc waikikiden 3 tane tişört aldım biri hediye geldi aslındada ama çok şeker yarın kalp atışınıda duyarsam daha çok alıcam pantolon almam daha ama oluyor hepsi ama espirili tişörtlerime ekliycem daha

yok canım gebe reyonu
ben bi tanıdıktan duymuştum dokor ,o da oradan almış
ben de gidip aldım bel kısmı kapkalın açılıyor hamile pantolonu oluyor
baya rengi de vardı

hıımm ben ken kısa süre içerisinde uğraycağım bir oxxo şubesine.Benim beli lastikli eteklerim var onları giyebilirmiyim acaba lastikli ama öyle geniş lastikli değil göbeğimin altında kalır olurmu acaba:26:

Son düzenleme:

ben lc waikiki'nin sitesinde kot hamile elbisesi görmüş çok beğenmiştim.Her gördüğüm mağazasına dalıyorum bir hevesle ama yok yok yok e alışveriştede yok gören bilen duyan olursa bana haber versin nooooolur.İstanbul'un diğer ucundada olsa gidip alıcam.

canım ben haftada 3 kere belki aynı yere baktım çalışanlar yarın gelir yeni bitti 2 gün sonra gel falan dedi ben hep gittim ama buldum ikisini bizim sefaköy armoniparktan(birini kız kardeşim aldı) 19 tl idi sanırım.
birinide toriumdan aldım şeker pembe kısakollu hepsinide s beden aldım zaten hafif bollu önü 2 aya kadar da giyerim .

facedeki grupla ilgili devamli yorumlar okuyoruz sizlerden ve coguda olumsuz yorumlar oluyor nedense .madem sevmediniz cikin ozamn gruptan .neyimiz size samimiyetsiz geldi onuda cok merak ettim acikcasi????? amacim tartisma yaratmak degil sakin benim yorumuma tartisma yaratacak seyler yazmayin hosunuza gitmedyse cvp vermeyin olur biter .......hepinize saglikli hamilelik dönemi ve saglikli ,güzel dogumlar diliyorum iyi paylasimlar......

oh afiyet olsun sanada bebişede Ben facebookdeki gruptan ayrıldım 2 ye bölünüp tatsız şeyler okuyunca hevesim kaçtı ama sanki sende vardın orda adın ayşemiydi acebaaa :26:
canım öncelikle tşk ederim.en azından seviyesiz ,samiyetsiz gibi kelimeler kullanmamışsın.iki arkadaş arasında gerginlikler yaşandı.ki bu tip tartışmalar yarın bir gün burada olcak.kaçınılmaz bunlar.ama soğumuş olaiblirsin.nerde mutluysak orayı tercih etmeliyiz.ayrılmakla en iyiisni yapmışsın.keşke diğer arkadaşlarda snein gibi yapsa.şikayet etmek yerine ayrılsalar
her yerin tadı tabiki farklıdır.fakat şu vardır.begenmediniz bir yerse eger gruptan ayrılırsınız ve insanalrı tanımadan yapmacıklar samimi dieller gibi cümleler kurmazsınız.ki kendiniz yazmışsınız sohbetlere katılmadım diye.arkadaşlar bizler o gruptayız ve güzel smaimi paylaşımlarda bulnuyoruz.ben şahsen sizlere alındım.ben hiç forumla ilgili ay ne yapmacıklar ne bilmem neler diye yazmam.ki bana samimi geliyor arada girerim.ama grubu bile elşetirmke diel bu direk insanlara yapmacık demek yanlış bir tutum.lütfen arkadaşlar birbirimizi tanıyalım daha sonra smaimi gelmessek.genelleme yapmadan direk kişi adı bile verebilirsiniz.. ama genelleme olmasın.bide forumla grup arasında kıyaslama olmamalı.ikiside farklı yerler

deniz ilkinde insanlara seviyesiz dedin bişey demedik.ben ki o tartışamlar dahil bile deilken arkadaşlara böyle demen zoruma gitti.kusrua bakmasın ne demek arkadaşım.seviyesiz diyceksin .sohbetler şöyşe böyle diyceksin.arkasından kusura bakmasın diyceksin.tabiki kusura bakarız.begenmiyorsan arkadşaım gruptan ayrıl.bu face muhabbetide kapansın.bu nedir ya.sohbette bulunmadınız bir yeri nedne sürekli kıyaslıyorsunuz.neden herkezi aynı konuma sokuyorsunuz.kırmayalım birbirimizi deniz.lütfen gerek yok böyle şeylere.

arkadaşlar hepimiz hamileyiz hepimiz güzel paylaşımlarda bulunmak istiyoruz.ama şimdiden böyle eleştirilerde bulunursak hiç dikkat etmeden seviyesiz samiyetsiz gibi kelimelr kullanırska yarın bir gün bizler nasıl samimi güzle paylaşımlarda bulunabiliriz.hiç gerek yok böyle şeylere kırmayalım birbirimizi.sevmiyorsak sevmiyorduruz.nerde mutluysak orda takılalım.laf söylemeden saygı çerçevesinde :))

deniz hanım en baştan beri facebook grubumuzu kötülüyorsunuz.hatta seviyesiz bile dediniz.merak ettim neden hala grupta varsınız????demek ki merak edip okuyorsunuz.memnun olmadığınız bir grupta sizi zorla tutamayız.dilerseniz ayrılabilirsiniz.burdaki bir çok sohbetten daha samimi paylaşımlar yaptığımızı düşünüyorum....kimse tartışma çıkarmasın...dediğim gibi herkes için geçerli memnun olmayan arkadaşlar ayrılabilir...ama burda kötülemek bence çok daha ayıp...hala o grubu oturup okuyorsunuz.madem böyle düşünceleriniz var buyrun grupta da yazın.......lütfen kimse konuyu uzatıp yorum yapmasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…