kızlar işim üst üste geldi bugünlük bir daha giriş yapabilir miyim bilemiyorum,
öğlen arkadaşın eşi yoğun bakımda olduğundan geçmiş olsuna gittik
oradan metroporta uğradım flyn park gibi bir oyun yeri vardı hemen sordum
1,5 yaşında kızım var getirebilir miyim diye,
4 yaş üstünü alıyorlarmış ancak hafta içi getirebilirsiniz dedi,
peki saat 6 gibi getirsem olur mu dedim,
kızlar olur dedi ve ben de girebilirmişim
yarım saat 10 dk gerisini hatırlamıyorum
kısmetse akşama kızı alıp gideyim diyorum
bakalım neler yapacak
bu arada zaya ben de cemre'yi göze götüreceğim, benim kızda hastaneden çıktıktan sonra
göz çapaklığı oluştu 6 aylıkken, 9 aylıkken ve 12 aylıkken göze götürdüm şimdi 18 aylıkken
götüreceğim,
daha önce bahsetmiştim benim bir yiğenimin gözünde bir şey yoktu daha sonra sağlık ocağındaki
doktor problemi fark etti ve 1.5 yaşında ablam hem özele hem de çapaya götürdü, 1-2.5 arasında
numara dediler ancak 2 yaşında galiba tekrar götürdüler 3 numaya çıkmış (sol gözdü galiba) şimdi
gözünü kapatıyorlar (günde 2 saat) göz tembelliği babası tarafında vardı ve birden çıktı o yüzden
var olmayan sonra çıkar diye tedbiri elden bırakmıyorum
gerçi bebeklerde küçük numaraların olması normal büyüdükçe numaralar netleşiyor, 12 aylıkken
devlete gittiğimde allahtan birşey çıkmadı ancak özel 1.5 yaş dediği için oraya da götüreyim diyorum
kızıma elbise aldım kınada giydireceğim
bir de sabah olduğunda annneeeeeeeeee,anneeeeeeeeeeee diye bir bağırışı var ki .uykumun en güzel yerinde bu sesle uyanmak çokkk güzellllll. sonra aramıza alıp sıkıştırıyoruz öpüp ısırıyoruz.bu da kikir kikir bayılıyo .
bu sabah rüya görüyordum hatta . rüya da yine bade ile ilgili ya .
bebek bezi prima istiyorum yok onu almayın huggies alın diyor kasiyer . rüya bu kadar :))) sonunda annnnnneeeeeeeeee,annneeeeeeeeee diye bir ses . bi de öyle bir bağırıyo ki cadı sesini duyursun diye .
kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum
cemre 1.5 saattir kalktı erkenciyiz
şimdilerde 6.30, 7-8 arası kalkıyoruz
arcemek cemreleri götürürüz,
ismi funny park 30 dk 10, 60 dk 15 TL,
biz giriş yaptığımızda 1 kız 3 erkek vardı çıkarken sayı 2 kat artmıştı
kızım tam alıştı ben zaman doldu diye çıkarttım mağazaları gezdik
ykm ye girdik bir topla bütün ayakkabıları ve cansız mankeni elleyip durduk
sonra burger de oyun alanına girdik tuna aslan ve ege aslan diye abileri
vardı ki sorma cemreyi sevip sevip sıkıştırdılar, benim kız pek sıkıştırılmayı
sevmez anası gibi, onlar geldikçe geri geri gitmeye veya kucağıma gelmeyi
tercih etti
sonra patates sefası ve babası gelince biraz daha sallanıp kaydık migrosa
girdik bir sütü açtık, pingui yide bitirdik
zıplamayı yapmaya çalıştı ancak ablası fazla zılayınca cemre dizlerinin üstünde
kala kaldı
kızlar hafta sonu kızımla gezerim diye düşünmüştüm ama pek gerçekleştiremedim
c.tesi günü ben temizliğe girdim eşim cemre ile dışarıya çıktı
sadece süpürüp sildim ve yemek yaptım akşam çıkarız dedim ama cemre hanım uyudu
bir türlü çıkamadım akşam pasta yaptım nikah defterine imza atmamın 3. senesiydi
bugün ise mutfağı topladım güzelce ardından güzel bir kek, havuç salatası ve kısırlık
bulgurumu alıp annemlere gittik, kardeşim kereviz salatası sapmıştı afiyetle yedik
resim paylaşırım, sonra park ve yürüyüş derken günü kapattık yarın belki giremeyebilirim şimdiden yazayım dedim,
kızlar yaptıklarımız
günaydın kızlar,herkese güzel bir hafta diliyorum.
bizimde hafta sonu çok yoğun geçti. cumartesi akşamı çaya misafir vardı,dün akşamda yemeğe. 12 gibi gittiler,yıka kaldır topla yatmam 1 oldu.bugün geçmez artık bana. cumartesi akşamı tatlı olarak elmalı turta ve haylayflı pasta yaptım,bayıldı arkadaşlar. ama resim çekemedim ben.
sevozyy bu malzemeler benmmi oluaacak annemm :)))))
maralcım aynı anlattığın şey çıktı oğlumda bi gözünün numarası diğerinden farklı ve bu sebepten göz tembelliğine yol açabilirmiş doktor bugün için gel dedi gözlük konusuna bi kaç arkadaşı karar verecekmiş kızlar nolcak yaa ahh oğlum neler cekti ve cekiyorda
becerikli hatun,sevabına sepetleri yapıp öyle yolla sevozycana nolacakki,elinemi yapışır
kızlarr öğlen arası yemeğimi yedim gezme tozmayaa gitmedimm şu arkadaşın kına taçlarını bitirdim 20 tane silikon tabancamıon basmöa yeride kırıldı yaa çok üzülldümmmm(((((((( neyse 20 tane bitirdi
m şimdi bi tanede kınasına örnek yaptım görün diyeeeee kelebekli içinde kına varrrrrEki Görüntüle 673494 Eki Görüntüle 673495 Eki Görüntüle 673496 Eki Görüntüle 673497
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?