2011 Ekim Anneleri

iyi akşamlar haytunlar bugün çok fazla yazamadımmm takipteydim ama haydin görüşürüszzzzzzz minnaklarınızaa tontiklerinize iyi bakın hafta sonu güzel olacakmış havaa bende caddeye götürürüm diye düşünüyorum neysemö haydinn çaaaaaaa

Canımmm gidince buraya da yazmayı unutma metroporttaki yeri. Ben de çok merak ettim. Eğer Cemre eğlenirse benim kızı da götüreyim. hatta bi akşam beraber götürürüz cemreleri

Bade'nin uyku hali
sabah 7,5-8-8,5 gibi uyanır .
öğlen uykumuz bazen 2 tane öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere 1,5 saat civarında bazende öğleden sonra tek uyku 1,5-2 saat kadar olabiliyor . (geçiş dönemindeyiz ya 18 aylık bebekler öğleden sonra 1 uyku uyurmuş çünkü 1,5-3 saat arası.)
akşam 22.00 gibi hadi kızım eee yapalım diyorum babasını öpüp sarılıyor by by yapıyor. benim elimi tutup odasına gidiyoruz. bizimde geniş büyük bir anakucağımız var . görümcemden kalma. ona oturuyor emziğini istiyor sallayarak uyuyor.uyuyunca yatağına koyuyorum .Bizimki de böyle alıştı neden çünkü çocuk haftada 3 gün evi dışında yerlerde yatmak zorunda kalıyor. maalesef ben de bu anakucağından kurtulmak istiyorum . gittiğimiz heryere taşıyoruz çünkü .

Bade'nin kelimeleri
anne,baba,dede,nene,hava(hala),annenne,aaaba(araba),mama,miyav,havhav,cikcik,mööö,kitap,fu(su),kuku :))))(çikolata),alo,aç,attım,düştü,yıka.isimleri söyle hemen tekrarlıyo. tuçe,mamut.serkan,hakan,akkı(aslı),ara(aras),nehir(nene). sürekli bişeyler söylüyo .
ben de tüm kelimeleri doğru telaffuz ederek konuşuyorum ve kitap okuyorum dinlemese de ben devam ediyorum . tonlamalarını bile yapıyorum . sesimi şekilden şekile sokuyorum . bazen bir köpek ,bir bebek ya da yaşlı biri oluyorum. teelevizyonumda genelde açık ama pek bakmıyı zaten . çok sevdiği program varsa kitleniyo zaten.
15 nisan da aşılarımız var .
18 nisan da 18 aylık oluyoruz.
yaz gelsin artık . şöyle cıbıl cıbıl çıplak ayaklı , tombiş tombiş bileklerini görelim artık bebeklerimizin.

bir de sabah olduğunda annneeeeeeeeee,anneeeeeeeeeeee diye bir bağırışı var ki .uykumun en güzel yerinde bu sesle uyanmak çokkk güzellllll. sonra aramıza alıp sıkıştırıyoruz öpüp ısırıyoruz.bu da kikir kikir bayılıyo .
bu sabah rüya görüyordum hatta . rüya da yine bade ile ilgili ya .
bebek bezi prima istiyorum yok onu almayın huggies alın diyor kasiyer . rüya bu kadar :))) sonunda annnnnneeeeeeeeee,annneeeeeeeeee diye bir ses . bi de öyle bir bağırıyo ki cadı sesini duyursun diye .

kızlar güzel bir hafta sonu diliyorum
cemre 1.5 saattir kalktı erkenciyiz
şimdilerde 6.30, 7-8 arası kalkıyoruz

arcemek cemreleri götürürüz,
ismi funny park 30 dk 10, 60 dk 15 TL,
biz giriş yaptığımızda 1 kız 3 erkek vardı çıkarken sayı 2 kat artmıştı
kızım tam alıştı ben zaman doldu diye çıkarttım mağazaları gezdik
ykm ye girdik bir topla bütün ayakkabıları ve cansız mankeni elleyip durduk
sonra burger de oyun alanına girdik tuna aslan ve ege aslan diye abileri
vardı ki sorma cemreyi sevip sevip sıkıştırdılar, benim kız pek sıkıştırılmayı
sevmez anası gibi, onlar geldikçe geri geri gitmeye veya kucağıma gelmeyi
tercih etti
sonra patates sefası ve babası gelince biraz daha sallanıp kaydık migrosa
girdik bir sütü açtık, pingui yide bitirdik

zıplamayı yapmaya çalıştı ancak ablası fazla zılayınca cemre dizlerinin üstünde
kala kaldı

kızlar hafta sonu kızımla gezerim diye düşünmüştüm ama pek gerçekleştiremedim
c.tesi günü ben temizliğe girdim eşim cemre ile dışarıya çıktı
sadece süpürüp sildim ve yemek yaptım akşam çıkarız dedim ama cemre hanım uyudu
bir türlü çıkamadım akşam pasta yaptım nikah defterine imza atmamın 3. senesiydi
bugün ise mutfağı topladım güzelce ardından güzel bir kek, havuç salatası ve kısırlık
bulgurumu alıp annemlere gittik, kardeşim kereviz salatası sapmıştı afiyetle yedik
resim paylaşırım, sonra park ve yürüyüş derken günü kapattık yarın belki giremeyebilirim şimdiden yazayım dedim,

kızlar yaptıklarımız

Eklentiler

• $2013-03-31-921.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 36
  • $2013-03-31-919.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $2013-03-31-928.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 42
günayydınn canlarrrr yoğun yorgun bir haftasonundan sonraa sabah kalkamadım oğluışumda sabah uyku halinde bir boğazıma sarıldık durduk yeree kalkıp yetişemedim servise annesinin öpamukk topuuu
cumartesi alışverişşşş ve temizlik çamaşır ütüyle geçti pazarr mahvoldum sabah kalktım yemek yaptım odadaki
eşyaları yerini değiştirdi
mmm efe uyandı karnını doyurdumm güne gittik heğp beraber dört gibi günden dönp hediye aldık akşam misafirr gelcekti yemeğee bebekli tulum almıştım çok beendiler ama akşam 12 gibi gittiler yıka kaldır toplaa efeyi yedir ıuyutt canım çıktıı uyumam birbuçuğu buldu altıfda tekrar kalktım ((((((((yahuu bana çok ağır gelioo pazar akşamına bi daha misafir kabul edemiyciymmmmmmm

bu arada kaynanaişşler köye gidiyoılar yedi ay yoklar

Son düzenleme:
kızıma elbise aldım kınada giydireceğim

çok cicii kırmızı bandana yada şuu tüylü tüllüü taçlardannn süper olurrrr

ayyyy anneee anneeee diyen diilleerini yerler onunnn rüyada bile prima kullanıyosun hatun helal sanaaa bugübnde benim tyavruşumun bir sarılışı vardıki zor ayırdım kollarınııı sıktı sıktııı ama uykusundaa puff memur olmak varmışş doğıum izinlerii 2 yıla çıkıcakmışş uühühühühühü

ayy şöyle düşününce pahalı geldi şimdi biz vız vızda 2 saatmi üç saatmii ne durdukk 15 tl
nasıl tırmanışları yapabildimi kaykaydan kaymasına izin verdilermi marall genelde üst katlara koymuyorlar çünküüü

kızlar yaptıklarımız

ohh ohh sefaa olsunn yıldönümünüzz kutlu lsun cnmm ellerinize sağlıkkk o yoğurtlu şeyyyhavuçlu cevizlimi bende dün yaptım misafire bayıldılar bayıldılarrrrrrr

günaydın kızlar,herkese güzel bir hafta diliyorum.

bizimde hafta sonu çok yoğun geçti. cumartesi akşamı çaya misafir vardı,dün akşamda yemeğe. 12 gibi gittiler,yıka kaldır topla yatmam 1 oldu.bugün geçmez artık bana. cumartesi akşamı tatlı olarak elmalı turta ve haylayflı pasta yaptım,bayıldı arkadaşlar. ama resim çekemedim ben.

üff aynı benmm durumm başım ağrıyo yoprgunluktannn çalışan insana pazar misafiri çok zor oluyo yawww bugün bide geç çıkıcaz puff
kartopu en önemli yerini atllamışın kıssss

maralcım aynı anlattığın şey çıktı oğlumda bi gözünün numarası diğerinden farklı ve bu sebepten göz tembelliğine yol açabilirmiş doktor bugün için gel dedi gözlük konusuna bi kaç arkadaşı karar verecekmiş kızlar nolcak yaa ahh oğlum neler cekti ve cekiyorda

yaa bende hiç götürmedim dünya göze tee sekiz aylıkmı ne o zaman götürmüştüm şimdi bi daha götüreyim

canım bence gözlük vermezz hemen kapama falan yaptırıyo doktor görümcemin oğluda 3 yaşında başlamıştı takmaya kapamasıda vardı çok zor oluyo çocuk hırçınlaşıyordu allah yardımcın olsun canım ne denişelebilirkiii herşey onlar içinnn

kızlarr öğlen arası yemeğimi yedim gezme tozmayaa gitmedimm şu arkadaşın kına taçlarını bitirdim 20 tane silikon tabancamıon basmöa yeride kırıldı yaa çok üzülldümmmm(((((((( neyse 20 tane bitirdi
m şimdi bi tanede kınasına örnek yaptım görün diyeeeee kelebekli içinde kına varrrrr

becerikli hatun,sevabına sepetleri yapıp öyle yolla sevozycana nolacakki,elinemi yapışır

ne yalkan sölimm yelten dim ama hiç boş vaktim olmadı süpermenn gibi bi oraya bi burayaa pilim bitti ern sonunda :)))) mama içine mavi tüy koydummm mavi emzik sepetine takarsınn iki tane fiyonk koydumm daha güzel olurrrrr takarsın sevozyyconcon

valla süper olmuş zeynep ellerine sağlık canım,çok beceriklisin maşallah. kelebekli olan lavanta torbasımı çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…