valla süper olmuş zeynep ellerine sağlık canım,çok beceriklisin maşallah. kelebekli olan lavanta torbasımı çok güzel olmuş.
maralcım aynı anlattığın şey çıktı oğlumda bi gözünün numarası diğerinden farklı ve bu sebepten göz tembelliğine yol açabilirmiş doktor bugün için gel dedi gözlük konusuna bi kaç arkadaşı karar verecekmiş kızlar nolcak yaa ahh oğlum neler cekti ve cekiyorda
Zaya geçmiş olsun. Canım gözlük vermezler eğer tembellik varsa. Verirlerse de başka bir doktora götür. Çünkü tembelliğin tedavisi sadece kapayarak oluyor, gözlük iyice tembelleştiriyor. Malesef ben doktorun gözlük vermesi yüzünden ömür boyu gözlüğe mahkum oldum ve gözüm iyileşmedi. Galiba Mert'te de var, ilk kontrolde normal çıkmıştı ama benim ailemde herkeste olduğu için onda da olma ihtimali yüksek. Tembellik şaşılığa da sebep olur, o konuda da dikkatli olun derim.
Zeynep ne güzel şeyler yapmışsın öyle eline sağlık.. Biz de evde tadilata giriştik aman ne zormuş, harap bitap düştüm hafta sonu süpürge bile yapamadım, sağolsun bakıcı süpürüveriyor arada.
püfffff uykummmm varrrrrrrrrrrrrrr kimsede yokkkk
saol cnm
evin iöçinde inşaat çok z<zor oluyor heleki bide çocuklaa aa siz ev işiini ne yaptını bakıyomusunuz
melofer,
ev almaktan vazmı geçtiniz,yoksa oturduğunuz evimi aldınızne tadilatı yapıyorsun
Ev aldık onu tadilat yaptırıyoruz.. Çalışırken bunları takip etmesi baya zormuş:18::18: Allah'ın izniyle sağ salim bitirip yerleşiriz İnşallah!
bizde kendimizi iyi hissedersek eve gittiğimizde brandiuma gideceğiz,yeni açıldı ya bizim orada gidip gezelim dedik. bakalım oranın oyun parkı nasıl.haber veririm güzelse bir akşamda oraya gideri beraber
Ev aldık onu tadilat yaptırıyoruz.. Çalışırken bunları takip etmesi baya zormuş:18::18: Allah'ın izniyle sağ salim bitirip yerleşiriz İnşallah!
hayırlısı olsun canım,çok sevindim.güle güle ,sağlık ve mutlulukla oturun içinde inşallah. bu bebeler çok uğurlu geldi ailelerine kızlar maşallah
iyi akşamlar kızlarr meloşş hayırlı uğurlu olsunnn cnmmm güle güle oturun inşallahhhhhh
ben yavaştan hazırlaniimm bu saatte çalışmayada hiç alışkın değilimm biz bu saattee köprüde oluyorduk(( bundan sonra beşşş ((
maralcım aynı anlattığın şey çıktı oğlumda bi gözünün numarası diğerinden farklı ve bu sebepten göz tembelliğine yol açabilirmiş doktor bugün için gel dedi gözlük konusuna bi kaç arkadaşı karar verecekmiş kızlar nolcak yaa ahh oğlum neler cekti ve cekiyorda
kızlarr öğlen arası yemeğimi yedim gezme tozmayaa gitmedimm şu arkadaşın kına taçlarını bitirdim 20 tane silikon tabancamıon basmöa yeride kırıldı yaa çok üzülldümmmm(((((((( neyse 20 tane bitirdi
m şimdi bi tanede kınasına örnek yaptım görün diyeeeee kelebekli içinde kına varrrrrEki Görüntüle 673494 Eki Görüntüle 673495 Eki Görüntüle 673496 Eki Görüntüle 673497
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?