2011 Ekim Anneleri

valla süper olmuş zeynep ellerine sağlık canım,çok beceriklisin maşallah. kelebekli olan lavanta torbasımı çok güzel olmuş.

saoll cnmmmm yok yok o lavanta değil o alt tarafındaki kına buda kına gecesi içinnnn sade isim soyisim yazıp zımbalamak kalacak geri kınamıza hoşgeldiniz yazıcam üstüne kızla oğlanın adını falan işte değişikkk olsun deyince bende bunu önerdim ama geriye 199 tane kaldı nasıl yapcaksam DDDDDDDD

ayy zayacımm çok üzüldüm gerçekten bende bu cuma değil bi dahaki cuma götüreyim efe beyi bakalım çünkü sekiz aylıkken durmamıştı tyani doğru dürüstmuayene kontrol olamamıştı

Zaya geçmiş olsun. Canım gözlük vermezler eğer tembellik varsa. Verirlerse de başka bir doktora götür. Çünkü tembelliğin tedavisi sadece kapayarak oluyor, gözlük iyice tembelleştiriyor. Malesef ben doktorun gözlük vermesi yüzünden ömür boyu gözlüğe mahkum oldum ve gözüm iyileşmedi. Galiba Mert'te de var, ilk kontrolde normal çıkmıştı ama benim ailemde herkeste olduğu için onda da olma ihtimali yüksek. Tembellik şaşılığa da sebep olur, o konuda da dikkatli olun derim.

Zeynep ne güzel şeyler yapmışsın öyle eline sağlık.. Biz de evde tadilata giriştik aman ne zormuş, harap bitap düştüm hafta sonu süpürge bile yapamadım, sağolsun bakıcı süpürüveriyor arada.

saol cnm
evin iöçinde inşaat çok z<zor oluyor heleki bide çocuklaa aa siz ev işiini ne yaptını bakıyomusunuz

pufffff daha ben işim burda bitmiyo allahtan yemek var evde o derdim yokkk dışarı çıkıcaz bu akşam da hava o kadar kasvetliki çok bınaldım baş ağrısına ilaç aldım kar etmedi yahuuu efeciği carrefoura götürcez bugün benimd e alacaklarım vardı pratikerdnnn öle yani yani benden yarında hayır yok :))))

bizde kendimizi iyi hissedersek eve gittiğimizde brandiuma gideceğiz,yeni açıldı ya bizim orada gidip gezelim dedik. bakalım oranın oyun parkı nasıl.haber veririm güzelse bir akşamda oraya gideri beraber

saol cnm
evin iöçinde inşaat çok z<zor oluyor heleki bide çocuklaa aa siz ev işiini ne yaptını bakıyomusunuz

melofer,

ev almaktan vazmı geçtiniz,yoksa oturduğunuz evimi aldınız ne tadilatı yapıyorsun

Ev aldık onu tadilat yaptırıyoruz.. Çalışırken bunları takip etmesi baya zormuş:18::18: Allah'ın izniyle sağ salim bitirip yerleşiriz İnşallah!

Ev aldık onu tadilat yaptırıyoruz.. Çalışırken bunları takip etmesi baya zormuş:18::18: Allah'ın izniyle sağ salim bitirip yerleşiriz İnşallah!

hayırlısı olsun canım,çok sevindim.güle güle ,sağlık ve mutlulukla oturun içinde inşallah. bu bebeler çok uğurlu geldi ailelerine kızlar maşallah

bizde kendimizi iyi hissedersek eve gittiğimizde brandiuma gideceğiz,yeni açıldı ya bizim orada gidip gezelim dedik. bakalım oranın oyun parkı nasıl.haber veririm güzelse bir akşamda oraya gideri beraber

bi bak bakalımm vız vızla kıyaslama yaparsın fiyatınada bak bakalmmm

kıss ne ara aldınızz beendinizz hiç de sölemiioosun seyynn varyaaaaaaaaaaaa alçak köfteeeee meloş

iyi akşamlar kızlarr meloşş hayırlı uğurlu olsunnn cnmmm güle güle oturun inşallahhhhhh

ben yavaştan hazırlaniimm bu saatte çalışmayada hiç alışkın değilimm biz bu saattee köprüde oluyorduk (( bundan sonra beşşş((

hayırlısı olsun canım,çok sevindim.güle güle ,sağlık ve mutlulukla oturun içinde inşallah. bu bebeler çok uğurlu geldi ailelerine kızlar maşallah

Sağolun canım.. Çok şükür aldık, tam da rafa kaldırmıştık ev alma planımızı. Nasıl olsa ev alamıyoz bari tatile çıkalım derken bir günün içinde evi bulduk aldık.
Aynen bu çocuklar hepimize uğurlu geldi, Allah onların da bahtını güzel etsin

benim yiğenim gözlük takıyor canım daha sonra kontrolde ilerleme ve göz tembelliiği olunca kapamaya başladılar, çok geçmiş olsun ama çaresi var üzülme 4 yaşına kadar tedavisi var, eşinin yiğeninde de vardı onlarda kapattılar bildiğim kadarıyla sorun olmadı, çok geçmiş olsun, pek kapattırmak istemiyorlar ama onların göz sağlığı için yapacağız artık

çok güzel olmuş ellerine sağlık bana kaç adet ne kadar yazarsın canım

hayırlı uğurlu olsun güle güle oturmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…