sevıorum bu bilim insanlarınıda böle cocuklarda var demek kii:)) Elifde 11 de uyuyodu şimdi 12 de(
Gunaydın benden dee...
Zefey dün senın afyonkaymağını yptm cok guzellldiii :))
günaydın kartopuşşşgünaydın arkadaşlar
günaydın kızlar,
2 gündür evden çok rahat çıkıyorum cemre uyuyor oluyor,
akşamları ise 23.30 23.13 yani 11'den sonra yatıyoruz yaz saati akşam geç yatmamızı
sabahta geç kalkmamızı sağladı, bu arada park delisi oldu, dışardan içeri girmek istemiyor,
dışarı çıkalım derken de oyalanıp kovalayıp zor çıkarıyoruz, sizinkiler nasıl?
sevozy can neler yapıyorsun?, nerelerdesin?
senin elif nasıl? dışarıya çıkartmaya başladınız mı?
vallahi hayalimin bebeğini anlatmışi :) sevozi kurbann arasına muzla fındık koydunmu birde hanii reism alçakkkkk ayrıcanakkkk ertesi gün daha iyi oluyo daha rahat rulo oluyo bide daha bi başka güzel oluyoo tadıı miss miss ellerine kollarına sağlık bacımmm
günaydın kartopuşşş
yine iyi maaşallahhh yaaa darısı başımıza dünde bende eve girmeden parka götürdümm kaykayları seviyo bitekkk salıncaktan hoşlanmıyo çok enteresan
birde büyük çocukların aralarına girip top oynamak istiyo gpoll gollllllllllllll diye çığlıklar atıyoo eve sokarkaennn gözünden yuaşlarr akıyookii sormaa yaaa eve sokamadım bendeeee
günaydın arkadaşlar
elıf de salıncak sevmıo kaydıraga bayılıooo:)) muz koymadm cnm zaten yeternce tatlı olduu:)) resım cktm ama yarım porsıyon yiyince aklıma geldi utandımm eklemeye
ahandaaa indirilmişşşş afyonnn kaymağııı.hakket kaymak dıee yutturull yani,hindistanceviziişi kurtarıooo:)) soguk yenmesı tavsiye edilir :))
kartopummmmm gunaydnnnnnn nasssılsnnnn yoğunsun heralde sade bı gunaydınnn:)) çamur yagınca böle oluo ınsansabah tüm arabaların üstü çamırrrrrrrrrrrrr
sevozyy kısssss sen hataylılar güğnünemi girttin feshanede dün haberlerdede verdidee birr kebablarrr birrrr künefelerr canm çok künefe çektii yaa orda taze taze yapıolardııı bu hafta kimin günü var acep gitsem bendeeee
evett cnmm bende yapacağım zaman bi gün önceden yapıcam öle daha güzel soğuyo hemde daha iyi rulo oluyo bide kremasını ne kadar ince döksen o kadar iyi oluyo sen arasındaki cevizmiii bak bugünn daha iyi rulo olur akşamm serviss etceen zamannnnn elinee sağlıkkkk
Günaydın arkadaşlar... Uyku sorunu biz de yaşadık ama akşam üstü uyutmayarak biraz erkene çektim ben tekrar. Emdiği için belki de kolay oldu, emmeseydi benimki de geç yatardı.
Feshane'deki Hatay yemeklerini ben de izledim, keşke buraya da gelseler...
ahandaaa indirilmişşşş afyonnn kaymağııı.hakket kaymak dıee yutturull yani,hindistanceviziişi kurtarıooo:)) soguk yenmesı tavsiye edilir :))
Günaydın arkadaşlar... Uyku sorunu biz de yaşadık ama akşam üstü uyutmayarak biraz erkene çektim ben tekrar. Emdiği için belki de kolay oldu, emmeseydi benimki de geç yatardı.
Feshane'deki Hatay yemeklerini ben de izledim, keşke buraya da gelseler...
yaa o hatay gününü kaçırdığuıma inanamıyorumm bi kağıtt kebabı vardı pizza gibii bir künefe adam çekiyoo bölee boyunu aşıyo peynirr uyyyyhh öğlenn künefe yemeye gitiyorum belli olduu :))))))
haftaya gidiciyym ben artıkk inşallahh allah kısmet edersee iskenderun halk ouyunları gösteriside varmışş lisanslıı oyuncu olarakktannnn bende katılırım bu feshane tam benlikmiş yaaa sevozyy hiç haberr vewrmiyonn ambiannsı anlatmıon cadıııııııı
meloşş bnm kız da emioo ama hiç erken yatmadı bugune kdr.çok merak edıom ama gunduz hiç yatırmasan akşam 8 de uyutsam gece 30-40 kere kalkar mı, hatta dahada yatmaz gece heraldeyani uykusuzluğa halim olsa denicem bigünde yemıoo valla:))
yaa o hatay gününü kaçırdığuıma inanamıyorumm bi kağıtt kebabı vardı pizza gibii bir künefe adam çekiyoo bölee boyunu aşıyo peynirr uyyyyhh öğlenn künefe yemeye gitiyorum belli olduu :))))))
haftaya gidiciyym ben artıkk inşallahh allah kısmet edersee iskenderun halk ouyunları gösteriside varmışş lisanslıı oyuncu olarakktannnn bende katılırım bu feshane tam benlikmiş yaaa sevozyy hiç haberr vewrmiyonn ambiannsı anlatmıon cadıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?