bizim kız balerin gibi yürümeye başladı anlam veremiyorum.
hani şu ev patikleri var ya altı kaymaz çorap gibi , onlarla parmak uçlarında duruyor. sizinkiler de yapıyor mu ?
Maralcım nice mutlu yıllarınız olsun ailecek.
herkesin, tüm ailelerin mutlu , huzurlu yılları olsun inşallah.
kıss brandıumu anlatmadın nasıldı nasıl mağazalar nasıl elit mi outlet tarzımı uygunmu mağazalarbenzetmek istersen palladıumamı benzetirsin optimumamıı
Ayy canım bizimkide 24 nisan. Nikah günü yani düğünü sonradan yaptık ama asıl olan nikah günüdür dimi. yıl olarak 2009. Evlilik yıldönümü kutlayan kutlayacak olan tüm arkadaşlara daha nice mutlu sağlıklı senelere inşallah.
hani şu ev patikleri var ya altı kaymaz çorap gibi , onlarla parmak uçlarında duruyor. sizinkiler de yapıyor mu ?
ay elifde öle yapıo..bırını mı taklit edıo dıyıorum bende,anlam veremedim.
maralım gec oldu ama bı ömür mutluluklar diliyorum geniiş ailenle :))
günaydın arkadaşlar,
ekim anneleri nisanda evlenmiş herhaldebizimde 19 nisan 2008 gündüz nikah akşamda yemek olmuştu.5 sene bittecek inşallah.Yüce Rabbim nice 5 senelere erdirsin,evladımızla birlikte (bunlar sevinç gözyaşları)
yok canım arkadaşım gidemedik o akşam. hafta sonu yorgunluğu olduğu için eve gidince pestil vaziyetindeydimsalı günü zaten işte değildim eve geç gittim,dün akşamda maç vardı biliyorsun. belki bu akşam birşey çıkmazsa gideriz inşallah. ama duyduğum kadarıyla kaliteli bir yermiş,mağazalar falan iyi,palladiuma benziyor dediler kalite açısından
kızlar sonunda açtım face'i hayırlı olur inşallah zefey seni ekledim canım bakarsın... eklemek isteyen arkadaşlarım özelden yazsın eklicem zorla eklemek gibi olmasın öpüyorum hepinizi
kızlar fazla giremiyorum,
gerçi pek fazla sohbette edilmiyor
herkes çok yoğun galiba,
bu arada görevde yükselme sınavı var
ailecek 4 mayısta ankara'da yız
ayy en eski benmiyim yanii 2007 :)
ay ben çok yoğunumda yeni toparladım düşün yani bankoya çullanmışlardsı biridsi kaydedim diye burnuma soktu resmen evrağını amca didim bakk didimmmm yeni çıktım ameliyattan sinirliyim dedimmmmmm neysee
sen eşinle aynı yerdemi çalışıyon kız yoksa sen sınava gircen diyemi gidiyosunuzz haydi hayırlısııı cnmmm
bizde 2007 canım 5 ağustos...hepimize nice güzel yıllara inşallah,mutluluğumuz ,aşkımız,daim olsun.
şu zamanda giderek zorlaşıyor mutlu evliliği yakalamak,sürdürmek...
nazar degmesin bize)
en eskiniz benmişim gibi geliyor bana 3 eylül 2006
abooooooooo :)))
gittik dün akşam brandiuma,tüm mağazalar daha açılmamış , ama güzel ve kaliteli bir yer olacak belli. daha inşaat bitmeden açıldığı için heryerde toz ve boya kokusu var o başka. hemen hemen her mağaza var. H&M dahil. zaten sırf o mağaza yüzünden milleti toplar avmye. vız gibi bir oyun alanı yok.sadece jetonlu oyuncakların olduğu büyük bir oyun parkı vardı,belki ileride vız şeklinde de açılabilir. ay sonunda doğru tüm mağazalar açılır herhalde,o zaman gidip görmende fayda var kaliteli bir AVM olacak belli.biz çok şanslıyız valla bize yürüme mesafesinde neredeyse,karşımızda novada,yürüme mesafesinde brandium bu gidişle cepte para kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?