2011 Ekim Anneleri

10 kere mi naptın meloşş ertesi günn işş var yavrummm yaa:)

10 kere mi naptın meloşş ertesi günn işş var yavrummm yaa:) ya acaba bende mi ypsam ama gece 10 kere kalkan bebe sağlıklı uyku alır mı ki, enazındna gec yatıo ama az delikli uyuyoo.Bilemedim yaa.böle de büyüyüncede gec yatmak ister dıye korkuom nasıl alışırsa öle gider çünkü..ya 9.30 cok ii.insan nefes alır yaa.bben elifle bir yatıom hiç kendime zaman kalmıoo(

Sevozy'im 10 dedim ama bu her gün böyle değil. Geçen iki üç gün galiba ağrısı vardı belki 10'dan da fazla kalktı. Açıkçası uyku arası bana çok geliyor da olabilir Ama ortalama 3-4 kere kalkıyor iyi uyuduğu günlerde. Bazen ben bilinçli olup hemen kucağıma almıyorum o kendiliğinden tekrar dalıyor ama bazen uyku hali çocuk hık dedi mi fırlayıp kucağıma alıyorum.

Biz çocukken erkenden yatardık, şimdiki çocuklar çok enerjik, folik asit bebeleri. Benimki de emdiği için şimdilik erken yatıyor, emmeden kesilsin benim de çekeceğim var.

Bence yapabiliyosan bi dene,çalışan insanlarız bizim de nefes almaya ihtiyacımız var. O geç yattığı günler sabah dizlerim sızlayarak kalkıyorum yataktan, hiç dinlenemiyorum.

Son düzenleme:
kızzz tam böle fındık ceviz pestil yicem diye ağzına atmaya kalkıon tadımlık,,bi anda davul zurna teyyteyy dıe halaya başlıoo..Ben severim öle seyleriiii :)) ne bilem anlatmaya aklıma gelmedii

kıss önceden sokaklarda koşardık seksekk dokuz taş saklambaççççççç yakalamaçç PPPoynardık eve pertimiz çıkardı da ondan :) şimdi çocukları dışarı çıkarmaya korkuyoz arabalardan güvenilmez insanlardannn sürekli tv avmde hırçınlaştırıyor çocuklar ayakları yere değmiyokii nebilim bu yaz köye götürcem minnaımıı bennnn

06 Nisan Cumartesi 2013 Program Akışı

11:00 Davul Zurna Gösterisi
11:30 İskenderun Halk Oyunları Gösterisi
15:30 Kına Gecesi
16:30 Davul Zurna Gösterisi
20:00 Medeniyetler Korosu Konseri Aya İrini (Davetiyeler Hatay Valiliği Standından Temin Edilebilir.)

07 Nisan Pazar 2013 Program Akışı
11:00 Davul Zurna Gösterisi
13:00 İskenderun Halk Oyunları Gösterisi
14:00 Kına Gecesi Ekibi
16:00 İskenderun Halk Oyunları Gösterisi
16:30 Kına Gecesi Ekibi
22:00 Hatay Günlerinin Sona Ermesi

Etkinlik Tarihi:02 – 07 2013
Etkinlik Mekanı:Feshane Uluslararası Kongre Merkezi EYÜP – Feshane

Çok doğru söylüyon Zeyno..Ayy dizimin yarası hiç geçmezdi benim, kendi kendime düşünürdüm acaba bu dizimdeki yaralar bir gün geçer mi diye.. Mert'i çimlere koyuyorum bazen çocuk korkuyor kazık gibi dikiliyor. Yaz gelsinde köyde bağa bahçeye götüreyim..

kızz aynı efede çimden korkuyoo buu bebikler hep aynıııı
dizlerimizin yarası geçeli bayada olduu geçmeyemiymiş ne :26:

2 üye yazıyor 6 ziyaretciiii okuyorr bravaa tebrik koyuyorum sizeeee

kızlar okudum ve kaçıyorum,
işlerimi allahtan toparladım,
masam şu an sıfır ama imzaya verdiklerim var
onlar belki geri döner o zaman da düzeltir yaparım,
biraz yorgunum ne zaman atlatırım bilemiyorum
bu arada 3 yıllık bir evlilik hayatım oldu dilerim 13 ler
23 ler 33 ler 43 ler görebilirim
eşimle konuştum cuma günü dışarıda ailecek yemek yiyeceğiz
gerçi eşim akşam kutlama yaparız dediğinde evde ıspanak yemeği
var dedim o zaman ceviz kırarız dedi(dün cemre almış eline ceviz
kıracağını cebbiz, cebiz, ceviz diyerek poşetin yanına oturmuş
sonra babasıyla ceviz kırdılar)

Allah nice mutlu günlere erdirsin sizi,çocuklarınızla ve torunlarınızla maralcığım.yuvanızda neşe,mutluluk,sağlık,huzur ve para hiç eksik olmasın inşallah

daha nice 3 yıllarınızz olsun canmm bizimkide bu ayy çok heycanlıyım :))))))24 nisan

Nice 3 yıllar diliyorum, Allah mutluluğunuzu daim etsin!

kıss brandıumu anlatmadın nasıldı nasıl mağazalar nasıl elit mi outlet tarzımı uygunmu mağazalarbenzetmek istersen palladıumamı benzetirsin optimumamıı

Allah nice mutlu günlere erdirsin sizi,çocuklarınızla ve torunlarınızla maralcığım.yuvanızda neşe,mutluluk,sağlık,huzur ve para hiç eksik olmasın inşallah

daha nice 3 yıllarınızz olsun canmm bizimkide bu ayy çok heycanlıyım :))))))24 nisan

Nice 3 yıllar diliyorum, Allah mutluluğunuzu daim etsin!

çok teşekkür ederim kızlar,

ben de; ağız tadımızın hiç bozulmayacağı, huzur içinde, mutluluk dolu, huzurun hiç eksik olmadığı, hoşgörünün, sağlığın, başarının,
samimiyetin, içtenliğin, anlaşılabilirliğin eksik olmadığı sevdiklerimizle ve ailemizle birlikte kocaman yıllar diliyorum

Ayy canım bizimkide 24 nisan. Nikah günü yani düğünü sonradan yaptık ama asıl olan nikah günüdür dimi. yıl olarak 2009. Evlilik yıldönümü kutlayan kutlayacak olan tüm arkadaşlara daha nice mutlu sağlıklı senelere inşallah.

Maralcım nice mutlu yıllarınız olsun ailecek.
herkesin, tüm ailelerin mutlu , huzurlu yılları olsun inşallah.

bizim kız balerin gibi yürümeye başladı anlam veremiyorum.
hani şu ev patikleri var ya altı kaymaz çorap gibi , onlarla parmak uçlarında duruyor. sizinkiler de yapıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…