Canım Mert'i hep erken yatırdım ben doğduğundan beri ama bunun için çok çabaladım, 1 yaşına kadar misafirliğe gittiğimiz evlerde bile başka odaya geçip uyuttum aynı saatte düzeni bozulmasın diye.. Şimdi daha esneğim eskiye göre. Geçen haftalarda Mert de inatla geç yatmak istedi. 11-12 gibi yatıyordu o saatte bile ağlayarak uyuyordu. Her gün yarım saat erkene çektim, babasıyla birlikte girdik yatak odasına, o kalktı oyun oynadı 15-20 dakka sonra tekrar yatırdım derken biraz daha çektim uyku saatini. Şimdi 9:30 gibi uyuyor. Gece evet çok kalkıyor, ama bu da geçiyor. Ama 30-40 kere kalkmaz kız. 10 kere falan kalkıyor galiba. Erken yatmasını tercih ediyorum çünkü o uyanıkken peşinde koşturmak gece kalkmaktan daha çok yoruyor beni. Bencil miyim neyim:26::26:
Canım Mert'i hep erken yatırdım ben doğduğundan beri ama bunun için çok çabaladım, 1 yaşına kadar misafirliğe gittiğimiz evlerde bile başka odaya geçip uyuttum aynı saatte düzeni bozulmasın diye.. Şimdi daha esneğim eskiye göre. Geçen haftalarda Mert de inatla geç yatmak istedi. 11-12 gibi yatıyordu o saatte bile ağlayarak uyuyordu. Her gün yarım saat erkene çektim, babasıyla birlikte girdik yatak odasına, o kalktı oyun oynadı 15-20 dakka sonra tekrar yatırdım derken biraz daha çektim uyku saatini. Şimdi 9:30 gibi uyuyor. Gece evet çok kalkıyor, ama bu da geçiyor. Ama 30-40 kere kalkmaz kız. 10 kere falan kalkıyor galiba. Erken yatmasını tercih ediyorum çünkü o uyanıkken peşinde koşturmak gece kalkmaktan daha çok yoruyor beni. Bencil miyim neyim:26::26:
10 kere mi naptın meloşş ertesi günn işş var yavrummm yaa:) ya acaba bende mi ypsam ama gece 10 kere kalkan bebe sağlıklı uyku alır mı ki, enazındna gec yatıo ama az delikli uyuyoo.Bilemedim yaa.böle de büyüyüncede gec yatmak ister dıye korkuom nasıl alışırsa öle gider çünkü..ya 9.30 cok ii.insan nefes alır yaa.bben elifle bir yatıom hiç kendime zaman kalmıoo(
kızzz tam böle fındık ceviz pestil yicem diye ağzına atmaya kalkıon tadımlık,,bi anda davul zurna teyyteyy dıe halaya başlıoo..Ben severim öle seyleriiii :)) ne bilem anlatmaya aklıma gelmedii
Sevozy'im 10 dedim ama bu her gün böyle değil. Geçen iki üç gün galiba ağrısı vardı belki 10'dan da fazla kalktı. Açıkçası uyku arası bana çok geliyor da olabilirAma ortalama 3-4 kere kalkıyor iyi uyuduğu günlerde. Bazen ben bilinçli olup hemen kucağıma almıyorum o kendiliğinden tekrar dalıyor ama bazen uyku hali çocuk hık dedi mi fırlayıp kucağıma alıyorum.
Biz çocukken erkenden yatardık, çocuk dediğin erken yatar derdi annelerimiz, şimdiki çocuklar mı çok enerjik bilemedim, uyumuyor hiç birisi. Benimki de emdiği için şimdilik erken yatıyor, emmeden kesilsin benim de çekeceğim var.
Bence yapabiliyosan bi dene,çalışan insanlarız bizim de nefes almaya ihtiyacımız var. O geç yattığı günler sabah dizlerim sızlayarak kalkıyorum yataktan, hiç dinlenemiyorum.
kıss önceden sokaklarda koşardık seksekk dokuz taş saklambaççççççç yakalamaççPPPoynardık eve pertimiz çıkardı da ondan :) şimdi çocukları dışarı çıkarmaya korkuyoz arabalardan güvenilmez insanlardannn sürekli tv avmde hırçınlaştırıyor çocuklar ayakları yere değmiyokii nebilim bu yaz köye götürcem minnaımıı bennnn
Çok doğru söylüyon Zeyno..Ayy dizimin yarası hiç geçmezdi benim, kendi kendime düşünürdüm acaba bu dizimdeki yaralar bir gün geçer mi diye.. Mert'i çimlere koyuyorum bazen çocuk korkuyor kazık gibi dikiliyor. Yaz gelsinde köyde bağa bahçeye götüreyim..
2 üye yazıyor 6 ziyaretciiii okuyorr bravaa tebrik koyuyorum sizeeee
kızlar okudum ve kaçıyorum,
işlerimi allahtan toparladım,
masam şu an sıfır ama imzaya verdiklerim var
onlar belki geri döner o zaman da düzeltir yaparım,
biraz yorgunum ne zaman atlatırım bilemiyorum
bu arada 3 yıllık bir evlilik hayatım oldu dilerim 13 ler
23 ler 33 ler 43 ler görebilirim
eşimle konuştum cuma günü dışarıda ailecek yemek yiyeceğiz
gerçi eşim akşam kutlama yaparız dediğinde evde ıspanak yemeği
var dedim o zaman ceviz kırarız dedi(dün cemre almış eline ceviz
kıracağını cebbiz, cebiz, ceviz diyerek poşetin yanına oturmuş
sonra babasıyla ceviz kırdılar)
kıss önceden sokaklarda koşardık seksekk dokuz taş saklambaççççççç yakalamaççPPPoynardık eve pertimiz çıkardı da ondan :) şimdi çocukları dışarı çıkarmaya korkuyoz arabalardan güvenilmez insanlardannn sürekli tv avmde hırçınlaştırıyor çocuklar ayakları yere değmiyokii nebilim bu yaz köye götürcem minnaımıı bennnn
kızlar okudum ve kaçıyorum,
işlerimi allahtan toparladım,
masam şu an sıfır ama imzaya verdiklerim var
onlar belki geri döner o zaman da düzeltir yaparım,
biraz yorgunum ne zaman atlatırım bilemiyorum
bu arada 3 yıllık bir evlilik hayatım oldu dilerim 13 ler
23 ler 33 ler 43 ler görebilirim
eşimle konuştum cuma günü dışarıda ailecek yemek yiyeceğiz
gerçi eşim akşam kutlama yaparız dediğinde evde ıspanak yemeği
var dedim o zaman ceviz kırarız dedi(dün cemre almış eline ceviz
kıracağını cebbiz, cebiz, ceviz diyerek poşetin yanına oturmuş
sonra babasıyla ceviz kırdılar)
Allah nice mutlu günlere erdirsin sizi,çocuklarınızla ve torunlarınızla maralcığım.yuvanızda neşe,mutluluk,sağlık,huzur ve para hiç eksik olmasın inşallah
daha nice 3 yıllarınızz olsun canmm bizimkide bu ayy çok heycanlıyım :))))))24 nisan
Nice 3 yıllar diliyorum, Allah mutluluğunuzu daim etsin!
kıss brandıumu anlatmadın nasıldı nasıl mağazalar nasıl elit mi outlet tarzımı uygunmu mağazalarbenzetmek istersen palladıumamı benzetirsin optimumamıı
daha nice 3 yıllarınızz olsun canmm bizimkide bu ayy çok heycanlıyım :))))))24 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?