2011 Ekim Anneleri

gunaydınlar hayırlı cumalarrr

öğleden sonra bana tatil kızlar :) şirket polonezköye eğit,ime götürüo,aksamda kanlıcada yemek var.gece 1 de bıtıo ama ben 10*11 gibi kaçmayı planlıyorumm...

ohh ohh iisin sevozy cannn yoğurda tahtakaşık daldırmadan gelmeee hemiii

Gunaydınlar hayırlı cumalarrr

öğleden sonra bana tatil kızlar :) şirket polonezköye eğit,ime götürüo,aksamda kanlıcada yemek var.gece 1 de bıtıo ama ben 10*11 gibi kaçmayı planlıyorumm...

sevozy can partiden partiye koşuyorsun bu aralar party girl oldun iyi eğlenceler canım,gir biraz kafa dağıt akşamki yemek mekanı neresi eşinde geliyormu?

ay ne çok soru sorum kaynanalar gibi

sevozy can partiden partiye koşuyorsun bu aralar party girl oldun iyi eğlenceler canım,gir biraz kafa dağıt akşamki yemek mekanı neresi eşinde geliyormu?

ppp

KIZLARRR BİZ Bİ YERE GİTMİŞTİK DAHA DOĞRUSU GEÇERKEN MOLA VERMİİŞTİKK SUSURLUKTA AY Bİ YOĞURT VARDI BIÇAKLA SERVİS EDİYOLARDİ SUPERDİİ YÖRSAN TEHSİSLERMİYDİ ACABA TAM AKLIMDA DEİİLLLLL

Son düzenleme:
Kızlar ben ekledim zayayı face grubumuzada ekledim zaya kabuk et cnmmm ekim annişleri yazıyoo sizde eklerseniz bnm en son eklediklerimden bulun

Zaya kıs ugur bocuklerinin gözlerini nasıl yaptın kızz çok yaratıcı güzel olmöuşş

Zaya kıs ugur bocuklerinin gözlerini nasıl yaptın kızz çok yaratıcı güzel olmöuşş

teşekkürler zefey uğur böceklerini gözlerini beyaz top yaptım üstünede gıda boyası kalemi aldım siyah onu nokta şeklinde koydum böyle oldu....

sendende esintim var 1 kurabiyelerimde görmüşsündür gelin-damatlarımı çok severek yaptım

bende şimdi facede gelin damatları beğeniyordum

eş yok kanlıca peysage restaurant da Sibel Mirkelam ile kopcazzz..bende ne koparım yaaa:)))

ay ben göremedim bakim hemennn

ben içmıomm anacımm... böle yerlerde suu gazozzz içmekdennn idrar torbamm çökuooo yawsss

kıss kocişinn triplenmedimi benm ki kıskançlık krizlerine giriyo karadayıdaki mahirr gibii artiss kocam yaaaaaaa

kızlar efee dün ilk defa ıkı kelimeyi bir arada kullandı akşam evde telefonu babasına getirmiş baba goll babagolll diyo yani bu telefondan futbol oyununu aç demeye çalışıyo minnaım akşam evde bayram havalartı esti

artık başlıyolar demekki yavaştan yavaştan kelimeleri birleştirmeyeeee

kızlar ümraniyede özsar restauranı bilen varmı? fırsatlarda açık büfe kahvaltı 2 kişi 38 tl. mekan hakkında bilgisi olan varsa cevap versin lütfen

eş yok kanlıca peysage restaurant da Sibel Mirkelam ile kopcazzz..bende ne koparım yaaa:)))

O toplantı senin bu parti benim, ohh sizin şirket çok motive ediyo sizi Maşallah! Bunlarla birlikte maaşa da zam verseler daha çok motive eder.....

kızlar ümraniyede özsar restauranı bilen varmı? fırsatlarda açık büfe kahvaltı 2 kişi 38 tl. mekan hakkında bilgisi olan varsa cevap versin lütfen

ayyyyy resimlerde çok güzel bi yer gibi görünüyoo hemdebizede çok yakınmış acaba iskenderi nasıl ben sözüm var kocişime iddaya girmiştik orda ısmarlarım belkim kartopu siz önden gidin beğenirsen haber ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…