gunaydınlar hayırlı cumalarrr
öğleden sonra bana tatil kızlar :) şirket polonezköye eğit,ime götürüo,aksamda kanlıcada yemek var.gece 1 de bıtıo ama ben 10*11 gibi kaçmayı planlıyorumm...
ohh ohh iisin sevozy cannn yoğurda tahtakaşık daldırmadan gelmeee hemiii
Gunaydınlar hayırlı cumalarrr
öğleden sonra bana tatil kızlar :) şirket polonezköye eğit,ime götürüo,aksamda kanlıcada yemek var.gece 1 de bıtıo ama ben 10*11 gibi kaçmayı planlıyorumm...
O needemek kızzzz
kanlıcanın yoğurdu meşhur ya o manada didi herhalde :26:
sevozy can partiden partiye koşuyorsun bu aralar party girl olduniyi eğlenceler canım,gir biraz kafa dağıt akşamki yemek mekanı neresi eşinde geliyormu?
ay ne çok soru sorum kaynanalar gibi
Zaya kıs ugur bocuklerinin gözlerini nasıl yaptın kızz çok yaratıcı güzel olmöuşş
teşekkürler zefey uğur böceklerini gözlerini beyaz top yaptım üstünede gıda boyası kalemi aldım siyah onu nokta şeklinde koydum böyle oldu....
sendende esintim var 1 kurabiyelerimde görmüşsündürgelin-damatlarımı çok severek yaptım
sevozy can partiden partiye koşuyorsun bu aralar party girl olduniyi eğlenceler canım,gir biraz kafa dağıt akşamki yemek mekanı neresi eşinde geliyormu?
ay ne çok soru sorum kaynanalar gibi
eş yokkanlıca peysage restaurant da Sibel Mirkelam ile kopcazzz..bende ne koparım yaaa:)))
eee yanii kanlıcaya gidince akla başkaa ne gelirrki sevozyyyy parti girlllBu iyi uıydu sana :)=)))))))))))
aaaaaaaaaa çok güzel bir yer orası manzarası gerçekten çok güzel iyi eğlenceler,çok eğlendiriyor zaten.hadi bakalım kopta gel
çok içme:
teşekkürler zefey uğur böceklerini gözlerini beyaz top yaptım üstünede gıda boyası kalemi aldım siyah onu nokta şeklinde koydum böyle oldu....
sendende esintim var 1 kurabiyelerimde görmüşsündürgelin-damatlarımı çok severek yaptım
ben içmıomm anacımm... böle yerlerde suu gazozzz içmekdennn idrar torbamm çökuooo yawsss
eş yokkanlıca peysage restaurant da Sibel Mirkelam ile kopcazzz..bende ne koparım yaaa:)))
kızlar ümraniyede özsar restauranı bilen varmı? fırsatlarda açık büfe kahvaltı 2 kişi 38 tl. mekan hakkında bilgisi olan varsa cevap versin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?