Merhaba kızlarrr, nasılsınız, hava ne güzel ya. Haftasonu neler yapcanız?
iyiim canım sen nasılsın cemrecik nasıl
sabah karar almıştık feshaneye gidicez diye eşim şimdide aramış cadde sahile gidelim efenin bisikletini alır sürdürürüz diyo ne bilim pazarda zaten kaynanamlar köye gideceği için oraya gidcz pazar öğlen yolcular allahın izniyle
güle güle gitsinler canım,efenin bisikleti arkadan tutmalılardanmı,bende alayım burağa diyorum,arabası yerine ona biner bundan sonra
Eki Görüntüle 677314
bakın bende bunu çok beeniyorum yaa ama pajhalı geldi banaaaaaaaaa elimdekiyle idare edicem sanırım
3 tekerlekliyi kullanabilirlermi acaba daha şimdiden? bu ne marka acaba zefey
kıss denge problemi yokki sağa sola yatamaz zaten markesı
SMART TRİKE DX
ama kraftın pilsanın aynı şeyleri 70/80 civarı bununda 280 falan
sağa sola yatmazda hayatım,arkadan itmeli olmazsa kendi kullanabilirmi 3 tekerlekliyi diyorum. burak daha kendi pedal çeviremz gibi geliyor bana
Eki Görüntüle 677314
bakın bende bunu çok beeniyorum yaa ama pajhalı geldi banaaaaaaaaa elimdekiyle idare edicem sanırım
Baya güzel bi şeye benziyor da 280 pahalıymış. Ablam doğum gününde aldı Mert'e arkadan itmeli ama daha evin içinde sürerken her yeri dağıldı. Pazar günü ona bakım yapıp biz de çıkartalım bari. Marketlerde çocuklar için olan alışveriş arabalarını çok seviyor, düdüğüne basa basa geziyor.. en en enenen
madem herkes memnun bende alayım bari oğluşa,esasında böyle şeyler eminönüde ucuz olur ama,gidemedim bir türlü
Eki Görüntüle 677314
günaydın arkadaşlar... Aşılarımızı yaptırdık.. Oğluşum aşı yapılırken ağladı sonra hemen unuttu etraftaki çocuklarla ilgilenmeye başladı. Bakıcıyla onları eve gönderdim ben de işe geldim. Of bana da tetanoz yaptılar, omzum düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?