2011 Ekim Anneleri

Merhaba kızlarrr, nasılsınız, hava ne güzel ya. Haftasonu neler yapcanız?

iyiim canım sen nasılsın cemrecik nasıl
sabah karar almıştık feshaneye gidicez diye eşim şimdide aramış cadde sahile gidelim efenin bisikletini alır sürdürürüz diyo ne bilim pazarda zaten kaynanamlar köye gideceği için oraya gidcz pazar öğlen yolcular allahın izniyle

güle güle gitsinler canım,efenin bisikleti arkadan tutmalılardanmı,bende alayım burağa diyorum,arabası yerine ona biner bundan sonra

Son düzenleme:
güle güle gitsinler canım,efenin bisikleti arkadan tutmalılardanmı,bende alayım burağa diyorum,arabası yerine ona biner bundan sonra

yaa o itmeliler çok kullanışlı anne baba yürüyüz yaparken iter özellikle üzeri tenteliler var onlar çok iyi bizimkini görümcem almış öyle değil normal bildiğimiz pedallılardan 3 teker olanlardmnn

bakın bende bunu çok beeniyorum yaa ama pajhalı geldi banaaaaaaaaa elimdekiyle idare edicem sanırım

kıss denge problemi yokki sağa sola yatamaz zaten markesı
SMART TRİKE DX

ama kraftın pilsanın aynı şeyleri 70/80 civarı bununda 280 falan

sağa sola yatmazda hayatım,arkadan itmeli olmazsa kendi kullanabilirmi 3 tekerlekliyi diyorum. burak daha kendi pedal çeviremz gibi geliyor bana

sağa sola yatmazda hayatım,arkadan itmeli olmazsa kendi kullanabilirmi 3 tekerlekliyi diyorum. burak daha kendi pedal çeviremz gibi geliyor bana

hıı yok kızz çeviremiyooo bizimki sadecee üzerine bitip biz iteleyince mutlu oluyo o kadar çeviremiyo gücü yetmiyo

Eki Görüntüle 677314

bakın bende bunu çok beeniyorum yaa ama pajhalı geldi banaaaaaaaaa elimdekiyle idare edicem sanırım

Baya güzel bi şeye benziyor da 280 pahalıymış. Ablam doğum gününde aldı Mert'e arkadan itmeli ama daha evin içinde sürerken her yeri dağıldı. Pazar günü ona bakım yapıp biz de çıkartalım bari. Marketlerde çocuklar için olan alışveriş arabalarını çok seviyor, düdüğüne basa basa geziyor.. en en enenen

madem herkes memnun bende alayım bari oğluşa,esasında böyle şeyler eminönüde ucuz olur ama,gidemedim bir türlü

madem herkes memnun bende alayım bari oğluşa,esasında böyle şeyler eminönüde ucuz olur ama,gidemedim bir türlü

Devletşah diye bi blogcunun sayfasında görmüştüm, o da oğluna yeni almış Eminönünden, güzel bişeye benziyordu. Gidersen Burak da olur yanında denersin çeşitlerin arasından, en kullanışlısını alırsın. 3-4 yaşına kadar falan kullanacaklar bunu, sağlam bişey olursa iyi olur..

Valla benim oglum arabasinda Zor duruyor,bunda pek ihtimal bulmuyorum.:) bir de bebek arabasindan farki ne ki.hatta o kadar konforli bile deil.bisiklet olayina da col var zaten.bana alirsam bosi bosuna kalicakmis gibi geliyor.o uzerindeki tentesi de cok dandik gunsei hayatta kesmez.marketlerdeki arabalarin asagi katina hayatta oturmuyo.illa kosturcak,kesfetcek :) zor benim isim :)

Ne cektin be gulistan ne cektinnnnn
Ibuu kizlar cok uykusuzum haftasonundan pertim cikik simdi doktora gidiodum su vucudumda bi faktor eksikmis demistiya doktor ona baktiricam hemofolojide gorusurkkk

Günaydın arkadaşlar... Aşılarımızı yaptırdık.. Oğluşum aşı yapılırken ağladı sonra hemen unuttu etraftaki çocuklarla ilgilenmeye başladı. Bakıcıyla onları eve gönderdim ben de işe geldim. Of bana da tetanoz yaptılar, omzum düştü.

aa sen tüm dozlarını tamamladınkı benn taammamlamadım doktor dedşiki tamamlamadığpın için ikinci doğumda tekrar başa döneceğizzzz

bu arada haydi geçmiş olsun koıllarındanmı vurdular ağzına damla yaptılarmı bazıları üç aşı bazıları 4 diyoo şşırdmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…